אני בעז"ה הולך להתחרות פעם ראשונה בחיים (מתרגש מאוד) בעוד שבועיים, עכשיו המאמן שלי נתן לי לקחת ארג'ינין, 5 גר' בבוקר ו5גר' לפני אימון, מישהו השתמש פעם במוצר ויכול לומר לי איך הוא השפיע עליו? מה הוא הרגיש/ראה שונה? ממליץ/לא ממליץ? תודה לעונים.....🆘
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה שאתה אומר בעצם, זה שעדיף לי להתחיל לקחת כמה ימים לפני התחרות מאשר מעכשיו(שבועיים לפני)???קצת פאמפ. אם אתה לוקח על בסיס יומי אז אחרי שבוע כבר לא תרגיש כלום.
חוץ מי זה יש בויקיפדיה קישור למחקר שמראים שם שארגינין בלקיחה אוראלית (כדורים/אבקה) לא משפיע על מערכת הורמונאלית. לכן גם אין טעם לקחת אותו על בסיס יומי.
אני רואה בארגינין אחלה תוסף לפני אימון בשילוב עם קפאין. יש הרבה המלצות על AAKG שזה צורה של ארגינין שאמורה להיספג יותר טוב בגוף...
מה אתה חושב שסה ייתן לך ? גם כמה ימים לפני ? זה רק נותן קצת פאמפ לאימון וזהו לא יותר ככה שזה לא משנה מתי תקח היעילות שלן לא תתן לך כלום .אז מה שאתה אומר בעצם, זה שעדיף לי להתחיל לקחת כמה ימים לפני התחרות מאשר מעכשיו(שבועיים לפני)???
גבר תאמין לי שכשאתה על 5-6 אחוז שומן יבש ומרוקן מנוזלים, ואתה טבעי, כל דבר יכול לתת משהו, אם לא שבועיים לפני תחרות בחיים לא הייתי משלם 350 שקל על החרא הזה.....מה אתה חושב שסה ייתן לך ? גם כמה ימים לפני ? זה רק נותן קצת פאמפ לאימון וזהו לא יותר ככה שזה לא משנה מתי תקח היעילות שלן לא תתן לך כלום .
אז מה שאתה אומר בעצם, זה שעדיף לי להתחיל לקחת כמה ימים לפני התחרות מאשר מעכשיו(שבועיים לפני)???
לפי מה שהבנתי מי שאמר לך לקחת על בסיס יומי מבין קצת הרבה יותר ממני...
לי אישית לא ידוע למה כדאי לקחת ארגינין על בסיס יומי (כפי שציינתי הוא לא משפיע על מערכת הורמונלית שזה הסיבה העיקרית שבגלליה אנשים כן לוקחים אותו על בסיס יומי), כדי להרגיש השפעה של ארגינין על מערכת הורמונלית צריך להזריק אותו וכמובן שזה לא אופציה...
לכן לפי מה שאני יודע לדעתי כן כדאי לשקול לקחת ארגינין לפני התחרות ובכמות גבוהה, כדי באמת להרגיש משהו מי התוסף הזה.
אבל אם בן אדם שיש לו נסיון בהכנת אנשים לתחרויות אמר לך לקחת על בסיס יומי ואתה מקבל ייעוץ צמוד ממנו. תעשה מה שהוא אומר לך כמובן...זה מה שאני הייתי עושה לפחות.
הכוונה היא למערכת הווריאלית ורידים וכו..לא אמור להשפיע על מערכת הורמנולית בכולכך מעט זמן