ייעוץ אני בסייקל ראשון ומאוד מבולבל

• פותח/ת השרשור Junior
  • פורסם בתאריך

Junior

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום חברים אני חדש בפורום וצריך עזרה.
אני בן 28 גובה 1.76 שוקל 65 ק״ג
התחלתי להתאמן עם מאמן אישי לפני שנה בערך, בחצי שנה הראשונה עליתי 7 ק״ג ומאז אני תקוע עולה חצי קילו יורד חצי קילו לסירוגין בזמן האחרון כבר נהייתי מתוסכל מזה אז התחלתי סייקל ראשון.
הפנו אותי למישהו שאמרו לי שאפשר לסמוך עליו והוא מזריק לי סוסטנון + דקה פעמיים בשבוע. בסך הכל אני אמור לסיים שלושה בקבוקונים של כל דבר אחרי שישה שבועות ו15 זריקות ( יהיו שבועות של 3 זריקות בשבוע).
עכשיו השאלה שלי היא כזאת :
אחרי סייקל כזה לא צריך ניקוי ולא pct?
הבחור שנותן לי את הזריקות אומר שלא אבל בכל מקום שאני קורא באינטרנט כתוב שכן צריך אז אני כבר לא יודע מה לחשוב.
ומה אתם חושבים על הסייקל הזה בתור סייקל ראשון?

כמה זמן אתה כבר בתוך הסייקל !!????
אני הייתי אומר לך שתצא מהסיקל הזה כמה שיותר מהר ההבנה שלך שואפת ל0 יש לך עוד פול פונטיצאל בלי שום חומרים ואתה ממש ממש ממש לא בשלב המתאים לסייקל!!!!!!
תחכה לעוד תגובות אבל אני אומר תצא מהסייקל כמה כבר עכשיו ! ותלוי כמה זמן אתה כבר בתוך הסייקל אם כבר כמה שבועות ישר תתחיל PCT!
ותקרא את כל הנעוצים בדחיפות!

עם אתה רק בהתחלה שלו אז תיצא מימנו מיד אין צורך בpct כי רק התחלתה וזה סייקל ראשון שלך אתה תיתאושש מימנו . פעם הבאה על תקשיב לכול ״מבין גדול ״ בחדר כושר ותיקרא פה בפורום יש לך עוד דברים לילמוד ....!! בהצלחה

לא יאומן אשכרה נתת למישהו שאתה לא מכיר לדחוף לך מזרקים? כי אמרו לך שאפשר לסמוך עליו? זה בערך כמו לעשות ניתוח פלסטי אצל נגר.. 😵

כמו שאמרו לך, צא מהסייקל בלי PCT אתה תצליח להתאושש בכל מקרה כי רק התחלת. אבל למען השם תפסיק מיד.

• פותח/ת השרשור
לא יכול להיות שכולכם טועים אז ברור שאני יפסיק מיד.

וזה לא שאמרו לי שאפשר לסמוך עליו וזהו פשוט סיפרתי בקצרה אני לפני כן שאלתי וביררתי אצל כל מיני אנשי מקצוע והבנתי מהם שהבחור מאוד מקצועי ושהוא עושה סייקלים לספורטאים תחרותיים ודרך אגב הוא גם מאוד יקרן אבל חשבתי שאני הולך על הטוב ביותר אז לא עניין אותי הכסף
מסתבר שהוא סתם ליצן...

עוד משהו - הדבר שגרם לי בכלל להכנס ולשאול ולא להאמין לו בצורה עיוורת זה שהוא נתן לי גם נפוסים בכדורים וכשבדקתי בחברה של הכדורים ראיתי שהם בכלל וטרינרים כשאמרתי לו שהם וטרינרים הוא אמר לי שהם לא אבל אם אני רוצה אפשר להפסיק איתם ולהמשיך רק עם הזריקות

אני ממליץ לך להפסיק כי אין לך מושג מה אתה עושה ולסמוך על מישהו בתחום הזה זה רעיון גרוע מאוד. בטח גם אחד שמוכר לך את החומרים.

תקרא כמה חודשים פה בפורום בארכיון ותלמד על הנושא, יתרונות וחסרונות ואז תחליט אם אתה רוצה להמשיך.

סתם שתדע שלפי איך שאתה מציג את הדברים אחרי הסייקל תחזור לאותו משקל רק מערכת הורמונאלית מושבטת וסתם תתבאס עוד יותר.
אז חקה קצת תלמד פה מהפורום היו אולי 1000 שאלות פה שדומות לשלך וכולם קיבלו פחות או יותר אותה תשובה.

יש לך עוד זמן לגדול טבעי זה דבר ראשון , דבר שני איך אתה נוגע בחומרים מבלי לקרוא את הנעוצים כמו שצריך ,לסייקל ראשון זה נראה בסדר אני לא יודע מה המינונים שהוא מזריק לך ,פיסיטי אתה לא צריך אתה פשוט חייב !

רק בפורום הזה תשמע שטויות כאלו כמו קטוטיפן טסט בסייקל ראשון או SS יעשה אותך ענק :

כול פחמימה היא פחמימה דדליפט תרגיל לגורילות בגלל זה רמה בארץ נראת או שהיא נראית
האליל שלי איך שתקרא לו סגן מר עולם ונשיא איגוד המוביל בארץ ומא אתה משה אדוני?
והוא בן אדם מבוגר ככה בתן כבוד פעם הבאהS

נערך לאחרונה:
רק בפורום הזה תשמע שטויות כאלו כמו קטוטיפן טסט בסייקל ראשון או SS יעשה אותך ענק :

כול פחמימה היא פחמימה דדליפט תרגיל לגורילות בגלל זה רמה בארץ נראת או שהיא נראית
האליל שלי איך שתקרא לו סגן מר עולם ונשיא איגוד המוביל בארץ ומא אתה משה אדוני?
והוא בן אדם מבוגר ככה בתן כבוד פעם הבאהS
חחחחחחחחחחח רגע שאני אבין אז אתה זורק את הרמה בארץ על הפורום? ז"א באשמתו? תראה לי מקור אחד בעברית שנותן לך כל כך הרבה מידע שמגובה במחקרים, מנפץ מיתוסים ומביא חובבנים לרמות גבוהות... ועוד בחינם!!! לדעתי המנהלים פה עושים עבודת קודש (בכל מה שקשור לקידום התחום בארץ) לא פחות מסטס (כבודו במקומו) אם אתה שואל אותי.
שאלה אחרונה: מה רע בSS ובדדליפט?

חחחחחחחחחחח רגע שאני אבין אז אתה זורק את הרמה בארץ על הפורום? ז"א באשמתו? תראה לי מקור אחד בעברית שנותן לך כל כך הרבה מידע שמגובה במחקרים, מנפץ מיתוסים ומביא חובבנים לרמות גבוהות... ועוד בחינם!!! לדעתי המנהלים פה עושים עבודת קודש (בכל מה שקשור לקידום התחום בארץ) לא פחות מסטס (כבודו במקומו) אם אתה שואל אותי.
שאלה אחרונה: מה רע בSS ובדדליפט?

אמרתי את כול הסיבות ואת כול המיטוסים שנעוץ הזה יוצר לאנשים
אני מחלץ לא מעט אנשים שנפגעו מהשטויות של האורו וחלב שמטיפים פה להשלים קלוריות אם שוקולד ובבמה אויואווי
למה זה מוריד את הרמה איך בעצם מתחילים ילדים ? באים לפה תמימים מתחילים SS אוכלים במבה משמינים מאבדים פרופורציה
SS גם אם התזונה המושלמת תיהיה לך פרופורציה מגעילה לגוף ,בשביל לפתח גוף שרירי צריך לעבוד אל היפרטרופיה ולא 5 חזרות
יש פוסיטיב ויש נגטיב הפוסוטיב זה הכוח הכי חלש
ומה בעצם אתם מלמדים פה לעשות דדליפט ולזרוק אותו למטה פשוט לפול העיקר להיות הרקולס ולהרים 200 קילו
!!PERFECT FORM
חייב לעבוד הרבה פאמפינג
במקום לקבל עצוץ מאנשים שמבינים בבאדיבילדינג אתם מעדיפים להיות אטומים ולהקשיב לכול מיני יצורים כמו מארק ריפטו
וגם אם תראו מישהו אם תוצאות -מזריק
אחרי SS אנשים שמנים מתוסכלים עוברים ל PL בגלל אי שויאות רצון

אז אנה ממכם זה שיש לכם פה חברה ספורטאים מתחרים בפורום
תכבדו,תשאלו שאלות אל תסכימו אבל אל תירקו בפנים ותדחפו את השטויות של הכוח שלכם
אני לא זוכר שהלכתי אי פעם לפאורליפטר ושאלתי אותו למה אין לו קוביות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית