הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני בסייקל ראשון ומאוד מבולבל

• פותח/ת השרשור Junior
  • פורסם בתאריך

Junior

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום חברים אני חדש בפורום וצריך עזרה.
אני בן 28 גובה 1.76 שוקל 65 ק״ג
התחלתי להתאמן עם מאמן אישי לפני שנה בערך, בחצי שנה הראשונה עליתי 7 ק״ג ומאז אני תקוע עולה חצי קילו יורד חצי קילו לסירוגין בזמן האחרון כבר נהייתי מתוסכל מזה אז התחלתי סייקל ראשון.
הפנו אותי למישהו שאמרו לי שאפשר לסמוך עליו והוא מזריק לי סוסטנון + דקה פעמיים בשבוע. בסך הכל אני אמור לסיים שלושה בקבוקונים של כל דבר אחרי שישה שבועות ו15 זריקות ( יהיו שבועות של 3 זריקות בשבוע).
עכשיו השאלה שלי היא כזאת :
אחרי סייקל כזה לא צריך ניקוי ולא pct?
הבחור שנותן לי את הזריקות אומר שלא אבל בכל מקום שאני קורא באינטרנט כתוב שכן צריך אז אני כבר לא יודע מה לחשוב.
ומה אתם חושבים על הסייקל הזה בתור סייקל ראשון?

אמרתי את כול הסיבות ואת כול המיטוסים שנעוץ הזה יוצר לאנשים
אני מחלץ לא מעט אנשים שנפגעו מהשטויות של האורו וחלב שמטיפים פה להשלים קלוריות אם שוקולד ובבמה אויואווי
למה זה מוריד את הרמה איך בעצם מתחילים ילדים ? באים לפה תמימים מתחילים SS אוכלים במבה משמינים מאבדים פרופורציה
SS גם אם התזונה המושלמת תיהיה לך פרופורציה מגעילה לגוף ,בשביל לפתח גוף שרירי צריך לעבוד אל היפרטרופיה ולא 5 חזרות
יש פוסיטיב ויש נגטיב הפוסוטיב זה הכוח הכי חלש
ומה בעצם אתם מלמדים פה לעשות דדליפט ולזרוק אותו למטה פשוט לפול העיקר להיות הרקולס ולהרים 200 קילו
!!PERFECT FORM
חייב לעבוד הרבה פאמפינג
במקום לקבל עצוץ מאנשים שמבינים בבאדיבילדינג אתם מעדיפים להיות אטומים ולהקשיב לכול מיני יצורים כמו מארק ריפטו
וגם אם תראו מישהו אם תוצאות -מזריק
אחרי SS אנשים שמנים מתוסכלים עוברים ל PL בגלל אי שויאות רצון

אז אנה ממכם זה שיש לכם פה חברה ספורטאים מתחרים בפורום
תכבדו,תשאלו שאלות אל תסכימו אבל אל תירקו בפנים ותדחפו את השטויות של הכוח שלכם
אני לא זוכר שהלכתי אי פעם לפאורליפטר ושאלתי אותו למה אין לו קוביות

אתה עשיתה דברים יותר גרועים פה בפורום
כולל הלעג למשה
דבר שני יש פה אנשים ששנים זיינו להם את השכל על 20 חזרות לכול תרגיל ויצאו זבל בסופו של דבר
אני למשל מיתחרט שלמשך שלוש שנים הקשבתי לפראשים כמוך ופחדתי לגעת בשום דבר אם שומן (ושתבין גם בתקופה הזאת עיניין אותי גם כוח )
בקשר למה שאתה אמרתה על כול אחד מזריק כן אני מבין בפורום האחר אני רואה את זה יותר ושמה כול המקום הפך לבדיחה
אני בחלט לא נעים לראות זה בכול מקום וזה מצביע אל משהו
אם אתה חושב שהפורום הזה זה בדיחה תיצא אף אחד לא מחזיק אותך ברצועה ואתה בחלט לא מביא לפה תועלת

המטרה היא לקדם ספורט פיתוח גוף בארץ
אין ברירה אחרת
אחי אתה מדבר פה הרבה שטויות ללא גיבוי , אני עבדתי רק תכניות כוח במהלך השנה הזאת עליתי 10 קילו שריר וכן עשיתי ss בהתחלה ! להגיד לך שלא הייתי נראה כמו נהג משאית ? הייתי נראה ככה ! אז מה ? מי שרוצה להתקדם בתחום לא מתייאש אחרי 3 חודשים אלא רואה את המטרה בעתיד הרחוק וss היא סוג של תכנית לטווח הרחוק לא הקרוב. ולהקשיב לעצות שלך שלעשות 15וצפונה חזרות בחיטוב זה דבר מטומטם לעשות ! יש בדברים שלך קצת אמת אבל גן הרבה בולשיט

אמרתי את כול הסיבות ואת כול המיטוסים שנעוץ הזה יוצר לאנשים
אני מחלץ לא מעט אנשים שנפגעו מהשטויות של האורו וחלב שמטיפים פה להשלים קלוריות אם שוקולד ובבמה אויואווי
למה זה מוריד את הרמה איך בעצם מתחילים ילדים ? באים לפה תמימים מתחילים SS אוכלים במבה משמינים מאבדים פרופורציה
SS גם אם התזונה המושלמת תיהיה לך פרופורציה מגעילה לגוף ,בשביל לפתח גוף שרירי צריך לעבוד אל היפרטרופיה ולא 5 חזרות
יש פוסיטיב ויש נגטיב הפוסוטיב זה הכוח הכי חלש
ומה בעצם אתם מלמדים פה לעשות דדליפט ולזרוק אותו למטה פשוט לפול העיקר להיות הרקולס ולהרים 200 קילו
!!PERFECT FORM
חייב לעבוד הרבה פאמפינג
במקום לקבל עצוץ מאנשים שמבינים בבאדיבילדינג אתם מעדיפים להיות אטומים ולהקשיב לכול מיני יצורים כמו מארק ריפטו
וגם אם תראו מישהו אם תוצאות -מזריק
אחרי SS אנשים שמנים מתוסכלים עוברים ל PL בגלל אי שויאות רצון

אז אנה ממכם זה שיש לכם פה חברה ספורטאים מתחרים בפורום
תכבדו,תשאלו שאלות אל תסכימו אבל אל תירקו בפנים ותדחפו את השטויות של הכוח שלכם
אני לא זוכר שהלכתי אי פעם לפאורליפטר ושאלתי אותו למה אין לו קוביות
טוב חבר אז כמה דברים יש לי להבהיר לך... אתה מסתכל על זה באופן של שחור ולבן:
1. בפעם האולי מאה שאני רושם את זה בפורום ורשמו את זה עוד מליון אנשים אחרים-SS לא חייב להיות במתכונת התחזרות. לא חייבים לסיים את התוכנית הזאת שמנים. ואחד כמוך יודע שפיתוח גוף זה עניין של מקרה לגופו, כך שלא כולם מאבדים פרופורציות בתוכנית הזאת, אצלי היא אפילו שיפרה את הפרופורציות! אני כבר לא מדבר על זה במחינת מסה ומשקלים עפתי בקצב שלא האמנתי! וזה ממשיך!
2. יש גם בתוכניות בילדינג 5 חזרות ואפילו פחות במקרים אחרים. תבין שרוב תוכניות הבילדינג מעוצבות למתאמן הלא טבעי, כך שכבר פחות משנה איך הוא עובד, העיקר שיהיה הרבה ווליום.
3. ההמלצה בפורום אומרת להניח את המוט בדדליפט אחרי כל החזרה על מנת לשפר את הסטאפ ואת הטכניקה. וזה פשוט דדליפט נכון. המוט צריך להיות DEAD על הריצפה בין חזרה לחזרה.
4. פאמפינג? מה? לא הבנתי את זה.
5.אנחנו ממש לא אטומים. ביום שיוכח לי באיזשהו מחקר שזה כדי למתאמן טבעי לנוח 45 שניות בין סט לסט ושהוא יכול להתקדם מעבר לשלב המתאמן המתחיל-בינוני עם תוכניות נפח בקצב טוב אני עושה את זה. (מניסיון אישי שלי עם תוכניות נפח-ממש לא).
6. לא ירקנו לך בפנים ולא כלום. גם אין לך מה לשאול פאוורליפטר אם יש לו קוביות, בדיוק כמו שלא שואלים אותך על הבמה כמה אתה מרים. זה לא המטרה שלו ולא שלך.

בוא רק תוכיח תאורתית את הטענות שלך. אתה סתם זורק אותן באוויר, לכן הן זוכות ליחס מזלזל. זה כל הסיפור.

אחי אתה מדבר פה הרבה שטויות ללא גיבוי , אני עבדתי רק תכניות כוח במהלך השנה הזאת עליתי 10 קילו שריר וכן עשיתי ss בהתחלה ! להגיד לך שלא הייתי נראה כמו נהג משאית ? הייתי נראה ככה ! אז מה ? מי שרוצה להתקדם בתחום לא מתייאש אחרי 3 חודשים אלא רואה את המטרה בעתיד הרחוק וss היא סוג של תכנית לטווח הרחוק לא הקרוב. ולהקשיב לעצות שלך שלעשות 15וצפונה חזרות בחיטוב זה דבר מטומטם לעשות ! יש בדברים שלך קצת אמת אבל גן הרבה בולשיט
אתה בכלל יודע מזה 10 קילו שריר שאתה מדבר ככה?

טוב חבר אז כמה דברים יש לי להבהיר לך... אתה מסתכל על זה באופן של שחור ולבן:
1. בפעם האולי מאה שאני רושם את זה בפורום ורשמו את זה עוד מליון אנשים אחרים-SS לא חייב להיות במתכונת התחזרות. לא חייבים לסיים את התוכנית הזאת שמנים. ואחד כמוך יודע שפיתוח גוף זה עניין של מקרה לגופו, כך שלא כולם מאבדים פרופורציות בתוכנית הזאת, אצלי היא אפילו שיפרה את הפרופורציות! אני כבר לא מדבר על זה במחינת מסה ומשקלים עפתי בקצב שלא האמנתי! וזה ממשיך!
2. יש גם בתוכניות בילדינג 5 חזרות ואפילו פחות במקרים אחרים. תבין שרוב תוכניות הבילדינג מעוצבות למתאמן הלא טבעי, כך שכבר פחות משנה איך הוא עובד, העיקר שיהיה הרבה ווליום.
3. ההמלצה בפורום אומרת להניח את המוט בדדליפט אחרי כל החזרה על מנת לשפר את הסטאפ ואת הטכניקה. וזה פשוט דדליפט נכון. המוט צריך להיות DEAD על הריצפה בין חזרה לחזרה.
4. פאמפינג? מה? לא הבנתי את זה.
5.אנחנו ממש לא אטומים. ביום שיוכח לי באיזשהו מחקר שזה כדי למתאמן טבעי לנוח 45 שניות בין סט לסט ושהוא יכול להתקדם מעבר לשלב המתאמן המתחיל-בינוני עם תוכניות נפח בקצב טוב אני עושה את זה. (מניסיון אישי שלי עם תוכניות נפח-ממש לא).
6. לא ירקנו לך בפנים ולא כלום. גם אין לך מה לשאול פאוורליפטר אם יש לו קוביות, בדיוק כמו שלא שואלים אותך על הבמה כמה אתה מרים. זה לא המטרה שלו ולא שלך.

בוא רק תוכיח תאורתית את הטענות שלך. אתה סתם זורק אותן באוויר, לכן הן זוכות ליחס מזלזל. זה כל הסיפור.

מזה מתאמן מתחיל לעזזל?
מזה תוכנית לטבעים?
שוב רק פה יש דברים כלאו

אני התיאשתי זהו תעשו מה באלכם סופית פורש

מזה מתאמן מתחיל לעזזל?
מזה תוכנית לטבעים?
שוב רק פה יש דברים כלאו

אז אני מבין שאתה אומר שבן אדם אשר לוקח חומרים אמור להתאמן אותו דבר כמו בן אדם רגיל שרק שומר על תזונה?

רק בפורום הזה תשמע שטויות כאלו כמו קטוטיפן טסט בסייקל ראשון או SS יעשה אותך ענק :

כול פחמימה היא פחמימה דדליפט תרגיל לגורילות בגלל זה רמה בארץ נראת או שהיא נראית
האליל שלי איך שתקרא לו סגן מר עולם ונשיא איגוד המוביל בארץ ומא אתה משה אדוני?
והוא בן אדם מבוגר ככה בתן כבוד פעם הבאהS
משה אדוני מעולם לא התיימר להיות באדיבילדר, לעמוד בתחרות או לחשוב בכיוון הזה בכלל. האליל שלך לא יקבל כבוד ממני, במיוחד אחרי שהבנתי שאם לא מצא חן בעיניו דברים כאלו ואחרים הוא מתחיל לאיים כמו במאפיה על אנשים אחרים, במיוחד לשקר עליהם שהם עושים ככה וככה, כשברור שיש לו אינטרס אחד ויחיד בכך.
זה שהבן אדם מבוגר ממני לא אומר שאני חייב לתת לו כבוד, כבוד מרוויחים, לא מבקשים. גם אחמיניג'ד מבוגר ממך, למה אתה לא נותן לו כבוד?
אתה לא באמת יכול לקרוא לו סגן אלוף עולם כל עוד הוא מתחרה באיגוד חובבנים, שיעמוד על במת IFBB עולמית, אחרי זה תוכל לתת לו טייטלים.

דני...אני מציע לך לא לרשום פה יותר הודעות (אני בכלל לא מתכוון להשקפות שלך בנושא תזונה וכו.. אני מדבר פה רק על נושא החומרים) כי אין לך ממש מושג על מה אתה מדבר..אתה לא ממש יודע מה השמות שאתה זורק פה לאוויר עושים בגוף ועל מה ואיך זה משפיע (גם האליל שלך לא יודע זה בסדר) אז אני מציע לך תפסיק ממבקשה להפיץ את השטויות שלך ברבים תודה!

מזה מתאמן מתחיל לעזזל?
מזה תוכנית לטבעים?
שוב רק פה יש דברים כלאו

מתאמן מתחיל הוא זה שעדיין לא מיצה את היכולת להתקדם ולשבור שיאים מאימון לאימון.
תוכנית לטבעיים זו תוכנית עם נפח נורמלי והתחשבות בעקרונות האימון.
זה ממש לא רק פה. ספק אם באמת קראת כל מה שכתבתי הודעה קודמת.

מתאמן מתחיל הוא זה שעדיין לא מיצה את היכולת להתקדם ולשבור שיאים מאימון לאימון.
תוכנית לטבעיים זו תוכנית עם נפח נורמלי והתחשבות בעקרונות האימון.
זה ממש לא רק פה. ספק אם באמת קראת כל מה שכתבתי הודעה קודמת.
אני שובר שיא מאימון לאימון ? מזה אומר?
כול המתאמנים שלי מתאמנים איתי באותה תוכנית 80% מהם טבעים ומתקדים פצצה תפסיק לקשקש לך לנעוץ

אני שובר שיא מאימון לאימון ? מזה אומר?
כול המתאמנים שלי מתאמנים איתי באותה תוכנית 80% מהם טבעים ומתקדים פצצה תפסיק לקשקש לך לנעוץ
זה אומר שאתה מזריק וההגדרה הזו לא תקפה על אנשים שלוקחים חומרים.
בוא נתקן רק, 100% מהמתאמנים שלך על חומרים ומתקדמים פצצה, כי הם על חומרים. אז תפסיק לשלוח אנשים לנעוצים לפני שקראת אותם בעצמך.

זה אומר שאתה מזריק וההגדרה הזו לא תקפה על אנשים שלוקחים חומרים.
בוא נתקן רק, 100% מהמתאמנים שלך על חומרים ומתקדמים פצצה, כי הם על חומרים. אז תפסיק לשלוח אנשים לנעוצים לפני שקראת אותם בעצמך.

אז זהו שלא אף אחד מהם לא משתמש בחומרים

דני תפסיק כבר, אם אתה רוצה להשתמש במגוון חומרים בלי שום בקרה כי המטרה שלך היא להתחרות ולא משנה מה, אז תעשה מה שאתה רוצה.
אבל אל תייעץ לאחרים שאפשר לדחוף מה שרוצים כמה שרוצים ואיך שרוצים!
אתה מבין שאתה לוקח פה אחריות על חיים של בן-אדם? חשבת פעם על ההשלכות הארוכות טווח כמו פגיעה בייצור זרע???

לגבי SS - אתה מדבר שטויות!! SS זו תוכנית קצרה במהותה היא לא אמורה להיות תוכנית ארוכת טווח.
המטרה של SS היא להביא אותך למשקלי עבודה מכובדים בזמן הקצר ביותר ובתרגילי מפתח!!
אחרי שאתה מסיים SS - תבחר לאיזה כיוון אתה הולך.
אבל תהיה בטוח שהדרך המהירה ביותר לצבור משקלים עבודה בתור מתאמן מתחיל היא SS כנראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית