הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני בסייקל ראשון ומאוד מבולבל

• פותח/ת השרשור Junior
  • פורסם בתאריך

Junior

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום חברים אני חדש בפורום וצריך עזרה.
אני בן 28 גובה 1.76 שוקל 65 ק״ג
התחלתי להתאמן עם מאמן אישי לפני שנה בערך, בחצי שנה הראשונה עליתי 7 ק״ג ומאז אני תקוע עולה חצי קילו יורד חצי קילו לסירוגין בזמן האחרון כבר נהייתי מתוסכל מזה אז התחלתי סייקל ראשון.
הפנו אותי למישהו שאמרו לי שאפשר לסמוך עליו והוא מזריק לי סוסטנון + דקה פעמיים בשבוע. בסך הכל אני אמור לסיים שלושה בקבוקונים של כל דבר אחרי שישה שבועות ו15 זריקות ( יהיו שבועות של 3 זריקות בשבוע).
עכשיו השאלה שלי היא כזאת :
אחרי סייקל כזה לא צריך ניקוי ולא pct?
הבחור שנותן לי את הזריקות אומר שלא אבל בכל מקום שאני קורא באינטרנט כתוב שכן צריך אז אני כבר לא יודע מה לחשוב.
ומה אתם חושבים על הסייקל הזה בתור סייקל ראשון?

לא יפה לעשות יד אחת ולהיתנגח בצורה כזאת . הדעה של דני היא הדעה הרווחת בארץ ובעולם. יתכן והוא טועה אבל להגיד שהוא לא מבין כלום..! תנו קצת כבוד גם לאדם וגם לתוצאות שהוא מציג. סטס אינו מישתתף בפורום ולכן אינו רלוונטי. ולסיכום אני חושב שדני מישתמש ראוי ביותר.

לא יפה לעשות יד אחת ולהיתנגח בצורה כזאת . הדעה של דני היא הדעה הרווחת בארץ ובעולם. יתכן והוא טועה אבל להגיד שהוא לא מבין כלום..! תנו קצת כבוד גם לאדם וגם לתוצאות שהוא מציג. סטס אינו מישתתף בפורום ולכן אינו רלוונטי. ולסיכום אני חושב שדני מישתמש ראוי ביותר.

פעם הדיעה הרווחת בעולם הייתה שהוא מרכז היקום ושהוא שטוח אז מה? לא רק שהוא טועה הוא טועה בגדול. וכן הוא לא מבין כלום וכל עוד הוא יפיץ את השטויות שלו בגלי הפורום יהיו כאלו שיתנגדו לו ויעמידו אותו על טעותו. זה שהוא מפתח גוף וגם מראה תוצאות סבירות פה ושם זה לא אומר כלום ולא אסמכתא לשום דבר על השטויות שהוא עושה עכשיו בהנחה שהוא ימשיך לעשות אותם הוא ישלם בשלב יותר מאוחר בחייו.

דני תפסיק כבר, אם אתה רוצה להשתמש במגוון חומרים בלי שום בקרה כי המטרה שלך היא להתחרות ולא משנה מה, אז תעשה מה שאתה רוצה.
אבל אל תייעץ לאחרים שאפשר לדחוף מה שרוצים כמה שרוצים ואיך שרוצים!
אתה מבין שאתה לוקח פה אחריות על חיים של בן-אדם? חשבת פעם על ההשלכות הארוכות טווח כמו פגיעה בייצור זרע???

לגבי SS - אתה מדבר שטויות!! SS זו תוכנית קצרה במהותה היא לא אמורה להיות תוכנית ארוכת טווח.
המטרה של SS היא להביא אותך למשקלי עבודה מכובדים בזמן הקצר ביותר ובתרגילי מפתח!!
אחרי שאתה מסיים SS - תבחר לאיזה כיוון אתה הולך.
אבל תהיה בטוח שהדרך המהירה ביותר לצבור משקלים עבודה בתור מתאמן מתחיל היא SS כנראה.
גם אני תהיתי איך אין לו שום תקנה בעניין הזה... מה לא עושים בשביל כסף.

הצחקתה אותי
סבירות? שים תמונות שלך קצת
תרא אותי בנובמבר
ואז תגיד לי אם מסטרטון מעלה במסה או לא כמו שאתה מבלבל לאנשים במוח בפורום סטרואידים

עדי, אני דיברתי יותר בעינין נפח האימון ss וכו ואים אני זוכר נכון אתה מיתאמן בנפח גבוה ופחות דוגל בריפטויים.
לא דיברתי על אימונים דיברתי על שימוש בחומרים.

הצחקתה אותי
אני מבזבז את הזמן שלי על אנשים שיודעים על מה הם מדברים. איתך אין על מה להתווכח זה אפילו לא שווה דיון. שיהיה לך בהצלחה בנובמבר גבר!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית