הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית שלי למסה חורף 2012

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
​אני בטוח שזה לא מושלם אז תנו ביקורת איפה כדאי לשנות

יום ראשון

סקוואט 4X5

סטיף לג דדליפט 3X8
בנט אובר ראו 4X8
ביספס עם מוט 2X10

יום שני
לחיצת חזה 4X5
לחיצת כתפיים 3X8
פשיטת מרפקים 3X8
כפיפות בטן עם משקל 2X15
תאומים בסמיט 2X15

יום רביעי
דדליפט 4X5
מתח 3X8
לחיצת רגליים 3X8
ביספס עם דאמבלים 2X10

יום שישי
4X5 לחיצת חזה בשיפוע חיובי
3X8 מקבילים רחב
3X8 הרחקת כתפיים לצדדים
כפיפות בטן 2X15
תאומים בסמיט 2X15

כי אחד המורים שלי בוינגייט רובי שלו עם אתה מכיר אמר לי שבשביל היפרטרופיה צריך שהחזרה האקסצנטרית תהיה 4-6 שניות בשביל שהשריר ישאר לכאורה מכווץ כל הזמן ולא יכנס דם לשריר או משהו כזה...

ולגבי הנפח של התוכנית הוא נמוך מרוב התוכנית בפורטל...

בין היתר יצא לי להפגש שם עם כמה אנשים גדולים וכולם אומרים שאחד הדברים החשובים זה לשמור על מנוחות של 45 שניות עד 2 דקות גג בין סטים ושהחלק האקסצנטרי של החזרה יהיה איטי

כדי לעבוד עם משקלים של ילדה?

צריך מאוד להזהר עם משקלים אקטנטריים (כבדים בהשוואה לעבודה רגילה).

כי אחד המורים שלי בוינגייט רובי שלו עם אתה מכיר אמר לי שבשביל היפרטרופיה צריך שהחזרה האקסצנטרית תהיה 4-6 שניות בשביל שהשריר ישאר לכאורה מכווץ כל הזמן ולא יכנס דם לשריר או משהו כזה...

ולגבי הנפח של התוכנית הוא נמוך מרוב התוכנית בפורטל...

בין היתר יצא לי להפגש שם עם כמה אנשים גדולים וכולם אומרים שאחד הדברים החשובים זה לשמור על מנוחות של 45 שניות עד 2 דקות גג בין סטים ושהחלק האקסצנטרי של החזרה יהיה איטי

Third_party_facepalm-s750x600-140097.jpg

:jester:כן גבר ואם אחרי אימון לא לוקחים אבקת חלבון השריר הופך לשומן
חלק מאנשים האלו צרכים לתת לך את החומרים שמזרקים רק אז היה היגיון במה שהם אומרים

• פותח/ת השרשור
Third_party_facepalm-s750x600-140097.jpg

:jester:כן גבר ואם אחרי אימון לא לוקחים אבקת חלבון השריר הופך לשומן
חלק מאנשים האלו צרכים לתת לך את החומרים שמזרקים רק אז היה היגיון במה שהם אומרים

תאמת שהוא אמר שאבקת חלבון זה שטויות ושאין דבר כזה חלון הזדמנויות ומה שמשנה זה התזונה בסך הכל של היום ובין היתר יש לבן אדם הזה כמה וכמה תארים וניסיון בעבוד על הספורטאים הכי בכירים בישראל ככה שהוא רק כנראה מבין טיפה יותר ממך...

כדי לעבוד עם משקלים של ילדה?

משקלים חשובים מאוד למתאמן מתחיל הוא צריך לצבור כוח אחרי זה עם המטרה היא לצבור מסה משקלים זה חשוב אבל צריך להתיחס לעוד דברים...

לפי דעתי אם אתה חוזר להתאמן אחרי הפסקה אתה יכול להתקדם בפורמט של SS עד שאתה נתקע ואז לעבור לתוכנית עם התקדמות מתונה יותר.

לא חכם לאחר הפסקה באימונים לעבוד עם משקלים גדולים באופן אקצנטרי.

אין יותר מדי סודות כדי לגדול - בגדול מדובר בלהרים הרבה ברזל לישון ולאכול.

תאמת שהוא אמר שאבקת חלבון זה שטויות ושאין דבר כזה חלון הזדמנויות ומה שמשנה זה התזונה בסך הכל של היום ובין היתר יש לבן אדם הזה כמה וכמה תארים וניסיון בעבוד על הספורטאים הכי בכירים בישראל ככה שהוא רק כנראה מבין טיפה יותר ממך...

משקלים חשובים מאוד למתאמן מתחיל הוא צריך לצבור כוח אחרי זה עם המטרה היא לצבור מסה משקלים זה חשוב אבל צריך להתיחס לעוד דברים...
ובארץ זכינו בכול ספורט אפשרי ואנחנו לא בפיגור בשום תחום נכון?

ואם אתה רוצה הסמכה אני למשל מכיר את מר ישראל לשנת 1975
וכול פעם שאנחנו מדברים אז תמיד עד שטיות כמו מה שאתה אומר דופקים לבן אדם את האימון
הרמה בארץ לא גבוה
רוצה תקשיב לו אבל תבוא בטענות פה שאתה מעלה תוכנית לביקורת

אה, בשביל לתת לבן אדם תואר "מבין", מסתכלים על הספורטאים שהוא מאמן?
חשבתי שזה הפוך.

מבין יותר בתחום כלשהו = מצליח יותר בתחום כלשהו תופס אך ורק ביחס לעצמך. יש עוד פרמטרים שמשפיעים על הצלחה, פרמטרים שונים בתחומים שונים. ואם אתה רוצה לראות ספורטאי עילית שלא יודעים להתאמן תגיד לי, אני אראה לך כמה כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית