הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לביקורת על היום גב שלי

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
בעקרון אני עוסק בפיתוח הגב יותר משאר קבוצות השרירים הוא הכי בולט הכי חזותי לא צריך להסביר בקיצור

לפעמים אני מחלק לשני ימים ולפעמים יום אחד, יום מלא זה chest superted rew
אחר כך t bar לטרפזים כי אני לא מצליח לעשות קלסו, ואז פולי עליון אחיזה נייטרלית בינונית ואז פול אובר ומסיים ב hyper extension

יש ימים שאני מתמקד בפלג עליון קדמי ואחורי בלבד ואז אני עושה את החלק הראשון של גב מלא עד t bar ואז פייס פול בישיבה יחד עם כתפיים מלא

אני לא רואה פה גאנק או כפילות
מה דעתכם? הייתם מוסיפים מורידים . משנים?

לגבי משקלים זה משתנה

בעקרון אני עוסק בפיתוח הגב יותר משאר קבוצות השרירים הוא הכי בולט הכי חזותי לא צריך להסביר בקיצור
לגיטימי לתת עדיפות לחלק גוף מסויים שלדעתך הוא חלש ביחס לאחרים.

אחר כך t bar לטרפזים כי אני לא מצליח לעשות קלסו, ואז פולי עליון אחיזה נייטרלית בינונית ואז פול אובר ומסיים ב hyper extension

יש ימים שאני מתמקד בפלג עליון קדמי ואחורי בלבד ואז אני עושה את החלק הראשון של גב מלא עד t bar ואז פייס פול בישיבה יחד עם כתפיים מלא
החלק הזה מזכיר לי חידות על קוד שמשנה את עצמו בזמן ריצה. בוא תכתוב מחדש מה התרגילים שאתה עושה (1. 2. 3. בשורה חדשה כל אחד), לכמה סטים וחזרות, וכל יום אימון (מלא\קצר) בנפרד.
תרשום מה תכנית האימונים המלאה שלך. (ולא בצורה של חידה, אלא רשימה של תרגילים סטים חזרות. כל תרגיל בשורה חדשה)
אישית הייתי מתחיל מהתכנית הרגילה והמאוזנת שלך. אז מוסיף נאמר 20%-30% סטים לגב (העליון?). ואם זה ארוך מדי שוקל מחדש את הפיצול.

• פותח/ת השרשור
לגיטימי לתת עדיפות לחלק גוף מסויים שלדעתך הוא חלש ביחס לאחרים.

החלק הזה מזכיר לי חידות על קוד שמשנה את עצמו בזמן ריצה. בוא תכתוב מחדש מה התרגילים שאתה עושה (1. 2. 3. בשורה חדשה כל אחד), לכמה סטים וחזרות, וכל יום אימון (מלא\קצר) בנפרד.

תרשום מה תכנית האימונים המלאה שלך. (ולא בצורה של חידה, אלא רשימה של תרגילים סטים חזרות. כל תרגיל בשורה חדשה)
אישית הייתי מתחיל מהתכנית הרגילה והמאוזנת שלך. אז מוסיף נאמר 20%-30% סטים לגב (העליון?). ואם זה ארוך מדי שוקל מחדש את הפיצול.
אוקי חח אני עוסק בגב לא בגלל שהוא חלש הוא די מפותח האמת וזה ניכר אי פשוט מעדיף להתרכז, החלק הגב שלי שהוא חלש הוא העליון הטרפזים בעיקר שם אני מתקשה להגיע לתוצאה מיטבית, הלטס עצמם מאוד מפותחים בכל אופן

1 chest superted row
3 סטים של 15 סט אחרון לכשל

תרגיל 2 t bar, פה אני נותן פחות חזרות 10-12 סט אחרון לכשל

תרגיל 3 פולי עליון אחיזה נייטרלית בינונית
15-20 חזרות, לפעמים אני עושה דרופ סט עד לכשל אז החזרות יוצאות מהעניין לעתים

תרגיל 4 פול אובר
10-12 חזרות פה הגב די עייף אז אני לא מגיע לכשל מנסה

אם כבר ביקשת שאני עושה פלג מלא אני מצליב גם כתפיים

1 הרחקות כתפיים לכשל 10-12 חזרות אין מגבלה של סטים

2 פרפר אחורי לכתף אחורית

3 פייס פול בישיבה לחזק כתף אחורית וטרפזים

עכשיו חזרתי לעשות גם קדמית אז אני עושה גם לחיצת כתף במשקולות 12*3

מקנח עם יד אחורית

ליום שאני מפצל ומתמקד בפלג עליון זה תרגילים 1+2 פלוס פייס פול בישיבה
זהו בערך חח

אני לא רואה פה גאנק או כפילות

לגבי משקלים זה משתנה
לא ברור מה התוכנית פה.
בכל מקרה,
-חתירות עם מרפקים רחוקים מהגוף יתן יותר דגש לטרפזים.
-משיכות עם הישענות לאחור ומרפקים למאחורי הגוף ולא לכיסים גם כן יתנו דגש לטרפזים.
-תרגילים כמו פייס פולס / Y RAISE ודומיהם גם ישלימו מראה יפה לגב העליון.
-לא רואה סיבה לעשות פשיטת כתף בסגנון פול אובר אם הטירגוט צריך ללכת לחלק העליון.
-להיפר אקסטנשיין בפול אובר אין שום משמעות, התנועה היא בכתף ולא בגב.

בהצלחה

אחד פולי עליון דגש לכל הגב
חתירה במכונה באחיזה ברוחב כתפיים לכל הגב
ואז

תרגיל אחד עם דגש לגב עליון
תרגיל אחד עם דגש לרחב גבי
זהו סך הכל 4 תרגילים זה יהיה טוב לעבודה על הגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית