הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לאחר שיקום

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
טוב אז עוד שבועיים שלוש בערך יורדי לי את המגף מהרגל ואני יוכל ללכת באופן סביר באותו מצב הרופא אמר לי שזה בסדר להיתאמן רק בלי להישתמש ברגליים
וגם בלי ריצה למשך חודש (תקופת מיבחן הוא קורה לזה )
אז חשבתי לעשות יום
a
בנץ 5X3
BOR 8X3
כפיפה 8X3
מתח
מנוחה
b
פרס 5x3
שראגס 5X3
bor 5X3
מקבלים
מנוחה
c
בנץ (או פרס זה מישתנה פעם בשבוע זה פעם אחרת זה )
5x5
bor 5x5
tbar 5x5
לאחר מיכך שאני היה מוכן אני יתחיל את זה http://www.kilogram.co.il/620/תוכנית-אימונים-stronglifts-5×5-beginner-strength-training-program/
לשנות משהו?

בחתך הכוונה לקרע? עברת ניתוח?

לנושא:
אני מתאר לעצמי שלא התאמנת תקופה, לכן בשלב הזה הייתי מציע לך לעבוד בab של לחיצה/משיכה/ותרגילי עזר עד שתכניס את הגוף בחזרה לשגרת אימונים ותחזור למשקלים סבירים יחסית אליך..

עם הפרס והחתירות נראה לי שתהיה בעיה של חוסר יציבות בהתחלה, ככה זה היה אצלי לפחות... יכול להיות שזה גם יכאב. תנסה ותראה, אם כואב- תפסיק

• פותח/ת השרשור
בחתך הכוונה לקרע? עברת ניתוח?

לנושא:
אני מתאר לעצמי שלא התאמנת תקופה, לכן בשלב הזה הייתי מציע לך לעבוד בab של לחיצה/משיכה/ותרגילי עזר עד שתכניס את הגוף בחזרה לשגרת אימונים ותחזור למשקלים סבירים יחסית אליך..

עם הפרס והחתירות נראה לי שתהיה בעיה של חוסר יציבות בהתחלה, ככה זה היה אצלי לפחות... יכול להיות שזה גם יכאב. תנסה ותראה, אם כואב- תפסיק
כן עברתי וזה קרע הבעיה זה איזה עוד תרגלים יש חוץ במשיכות חוץ דדליפט וbor ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית