ייעוץ ג'חנון

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
שקלתי כמה ג'חנון אני אוכל ויצא 370 גרם, ולפי מחשבון הקלוריות זה 385 קלוריות ו-6 חלבון ל-100 גרם, הגיוני שבכלום ג'חנון הזה [370 זה לא הרבה] יש 1400 קלוריות?

• פותח/ת השרשור
כן זה בצק ושמן ! רעל של דבר !
בסדר אוכל את זה פעם בשבוע, לא קרה כלום; במילא בימי שבת יש לי בעיה מאוד גדולה עם התפריט כי ההורים שלי מסורתיים אז אני לא יכול להכין אוכל בשבת, אז זו אחלה השלמת קלוריות.

זו ממש לא אחלה השלמה , זה עם שומן טראנס גם באמת שרעל , מה הבעיה בלעשןת איזה שייק להשלמת קלוריות בכיף אתה מגיע ל1500 וגם יותר טעים מג׳חנון

• פותח/ת השרשור
זו ממש לא אחלה השלמה , זה עם שומן טראנס גם באמת שרעל , מה הבעיה בלעשןת איזה שייק להשלמת קלוריות בכיף אתה מגיע ל1500 וגם יותר טעים מג׳חנון
אני יודע שזה רעל ויודע הכל על שומן טראנס אבל אני לא חושב שלאכול את זה פעם בשבוע יעשה משהו; בתור אחד שלא מעשן ולא שותה הגוף שלי מאוד מאוד בריא ולא יקרה כלום אם אחרוג קצת מהבריאות הזו פעם בשבוע.

אני יודע שזה רעל ויודע הכל על שומן טראנס אבל אני לא חושב שלאכול את זה פעם בשבוע יעשה משהו; בתור אחד שלא מעשן ולא שותה הגוף שלי מאוד מאוד בריא ולא יקרה כלום אם אחרוג קצת מהבריאות הזו פעם בשבוע.
לבריאות !

תאכל בלי רגשות אשם
לפי מה שראיתי אתה בכלל ליפטר אל תדאג מהקלוריות, ובכמויות האלה השומן לא יפגע בך
בתיאבון!

תאכל בלי רגשות אשם
לפי מה שראיתי אתה בכלל ליפטר אל תדאג מהקלוריות, ובכמויות האלה השומן לא יפגע בך
בתיאבון!
גם אני מתאמן בפאוורליפטינג וג'חנון בורקסים ושומן טראנס למניהם אני מרחיק מהפה כמה שיותר ואני ממליץ גם לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית