עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדר אוכל את זה פעם בשבוע, לא קרה כלום; במילא בימי שבת יש לי בעיה מאוד גדולה עם התפריט כי ההורים שלי מסורתיים אז אני לא יכול להכין אוכל בשבת, אז זו אחלה השלמת קלוריות.כן זה בצק ושמן ! רעל של דבר !
אני יודע שזה רעל ויודע הכל על שומן טראנס אבל אני לא חושב שלאכול את זה פעם בשבוע יעשה משהו; בתור אחד שלא מעשן ולא שותה הגוף שלי מאוד מאוד בריא ולא יקרה כלום אם אחרוג קצת מהבריאות הזו פעם בשבוע.זו ממש לא אחלה השלמה , זה עם שומן טראנס גם באמת שרעל , מה הבעיה בלעשןת איזה שייק להשלמת קלוריות בכיף אתה מגיע ל1500 וגם יותר טעים מג׳חנון
לבריאות !אני יודע שזה רעל ויודע הכל על שומן טראנס אבל אני לא חושב שלאכול את זה פעם בשבוע יעשה משהו; בתור אחד שלא מעשן ולא שותה הגוף שלי מאוד מאוד בריא ולא יקרה כלום אם אחרוג קצת מהבריאות הזו פעם בשבוע.
אני יודע שזה רעל ויודע הכל על שומן טראנס אבל אני לא חושב שלאכול את זה פעם בשבוע יעשה משהו; בתור אחד שלא מעשן ולא שותה הגוף שלי מאוד מאוד בריא ולא יקרה כלום אם אחרוג קצת מהבריאות הזו פעם בשבוע.
גם אני מתאמן בפאוורליפטינג וג'חנון בורקסים ושומן טראנס למניהם אני מרחיק מהפה כמה שיותר ואני ממליץ גם לכולםתאכל בלי רגשות אשם
לפי מה שראיתי אתה בכלל ליפטר אל תדאג מהקלוריות, ובכמויות האלה השומן לא יפגע בך
בתיאבון!