הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אפשר קצת חוות דעת על קלן?

Richichi

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
125
40
0
עוצמה
היי חשבתי להתחיל עם קלן ורציתי לשאול מאלה שהשתמשו (בקלן בלבד, בלי חומרים אחרים בנוסף)
כמה א"ש ירדתם תוך סייקל? (14 יום)

קלן חומר חזק ואיכותי , תופעות הלוואי שאני הרגשתי זה כאב קטן בחזה רק שנוגעים אבל , זיעה וחום כרוני , נדודי שינה , דופק גבוהה כמובן ורעידות קטנות בידיים

אני ירדתי בסייקל האחרון 2.5% אחוז שומן שאנשים מתפללים בחיטוב טבעי לרדת את זה בחודש ...

תן פרטים על עצמך משקל גובה גיל נראה אם מתאים לך ..

• פותח/ת השרשור
קלן חומר חזק ואיכותי , תופעות הלוואי שאני הרגשתי זה כאב קטן בחזה רק שנוגעים אבל , זיעה וחום כרוני , נדודי שינה , דופק גבוהה כמובן ורעידות קטנות בידיים

אני ירדתי בסייקל האחרון 2.5% אחוז שומן שאנשים מתפללים בחיטוב טבעי לרדת את זה בחודש ...

תן פרטים על עצמך משקל גובה גיל נראה אם מתאים לך ..

1.72
משקל 70
13 א"ש, אני יודע שאני נשמע שחיף אבל היקף יד 37 קר, יש מסת שריר מכובדת ביותר
עזוב אותך גיל, לא משנה.
יש מצב אתה מסביר לי עוד קצת באימייל [email protected]
השתמשתי באפדרין לא מזמן ועכשיו עברתי ליוהימבין אני לא רואה משהו שלא הייתי יכול לעשות בלי זה
מאיזה אחוז שומן הורדת 2.5%?

נערך לאחרונה:
אני יכול להסביר לך גם פה והתחלתי מ16% וירדתי 2.5 לכיוון ה13 עכשיו אני על 12 .. והקלן עושה תעבודה בקרוב אני יוצא לניטרלי של שבועיים כדי לאזן את הרצפטורים ... בעיקרון אם תפריט טוב וקלן אתה תוכל לרדת המון באחוזי שומן למרות שהקושי אצלך מתחיל עכשיו .. כי אתה באחוזים הקטנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית