אני מעוניין להתחיל שימוש באפדרין ככל הנראה אלו יהיו כדורים במשקל של 8 מ''ג האחד של חברת סינרג'קס מסוג HCL.
לפי מה שקראתי בפורם ובפורטל ובהתחשב וזו הפעם הראשונה שלי עם שימוש בחומר מהסוג הזה אני חושב על להתחיל במינון ''חלש'' יחסית:
2 כדורים של 8 גרם אפדרין בשילוב עם 200 גרם קפאין בבוקר.
2 כדורים של 8 גרם אפדרין בשילוב עם 100 גרם קפאין לאחר 3-4 שעות מהנטילה בבוקר.
סה''כ מדובר פה על צריכה יומית של 32 גרם אפדרין + 300 גרם קפאין
בקופסא יש כ-50 כדורים מה שאומר שמשך הסייקל יהיה באזור ה-12 ימים...
לפני שאמשיך בשאלות אני אציין שאני מאוד מקפיד על תזונה: תפריט דל פחמימה (באזור ה-20 גרם ליום) לשם העמסה 1 ל-7 ימים. מאזן שלילי באזור ה-600 - 700 קלוריות. 2 גרם חלבון למשקל גוף.
לא עסקתי באירובי אלא רק באימוני משקולות תוך כדי הפחתת נפח ושמירה על עצימות בתקופת החיטוב. אם כן מהו נפח האימונים האירוביים הנדרש? חשבתי על פעילות אירובית של 2-3 בשבוע למשך 30-45 דק' על עצימות דופק באזור 70%-75%...
מה דעתכם על התכנון? האם אפשר לראות תוצאות בזמן כה קצר?
המלצות לשיפור, יעול או כל דבר אחר יתקבלו בברכה.
כמו כן האם יש איזושהי המלצה ספיציפית על חברה לקפאין שהתנסתם איתה?
תודה מראש לעזורים,
לפי מה שקראתי בפורם ובפורטל ובהתחשב וזו הפעם הראשונה שלי עם שימוש בחומר מהסוג הזה אני חושב על להתחיל במינון ''חלש'' יחסית:
2 כדורים של 8 גרם אפדרין בשילוב עם 200 גרם קפאין בבוקר.
2 כדורים של 8 גרם אפדרין בשילוב עם 100 גרם קפאין לאחר 3-4 שעות מהנטילה בבוקר.
סה''כ מדובר פה על צריכה יומית של 32 גרם אפדרין + 300 גרם קפאין
בקופסא יש כ-50 כדורים מה שאומר שמשך הסייקל יהיה באזור ה-12 ימים...
לפני שאמשיך בשאלות אני אציין שאני מאוד מקפיד על תזונה: תפריט דל פחמימה (באזור ה-20 גרם ליום) לשם העמסה 1 ל-7 ימים. מאזן שלילי באזור ה-600 - 700 קלוריות. 2 גרם חלבון למשקל גוף.
לא עסקתי באירובי אלא רק באימוני משקולות תוך כדי הפחתת נפח ושמירה על עצימות בתקופת החיטוב. אם כן מהו נפח האימונים האירוביים הנדרש? חשבתי על פעילות אירובית של 2-3 בשבוע למשך 30-45 דק' על עצימות דופק באזור 70%-75%...
מה דעתכם על התכנון? האם אפשר לראות תוצאות בזמן כה קצר?
המלצות לשיפור, יעול או כל דבר אחר יתקבלו בברכה.
כמו כן האם יש איזושהי המלצה ספיציפית על חברה לקפאין שהתנסתם איתה?
תודה מראש לעזורים,