הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון של אפדרין קנדי HCL של חברת סינרג'קס.

Shape90

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
3
40
0
אני מעוניין להתחיל שימוש באפדרין ככל הנראה אלו יהיו כדורים במשקל של 8 מ''ג האחד של חברת סינרג'קס מסוג HCL.

לפי מה שקראתי בפורם ובפורטל ובהתחשב וזו הפעם הראשונה שלי עם שימוש בחומר מהסוג הזה אני חושב על להתחיל במינון ''חלש'' יחסית:

2 כדורים של 8 גרם אפדרין בשילוב עם 200 גרם קפאין בבוקר.

2 כדורים של 8 גרם אפדרין בשילוב עם 100 גרם קפאין לאחר 3-4 שעות מהנטילה בבוקר.

סה''כ מדובר פה על צריכה יומית של 32 גרם אפדרין + 300 גרם קפאין

בקופסא יש כ-50 כדורים מה שאומר שמשך הסייקל יהיה באזור ה-12 ימים...

לפני שאמשיך בשאלות אני אציין שאני מאוד מקפיד על תזונה: תפריט דל פחמימה (באזור ה-20 גרם ליום) לשם העמסה 1 ל-7 ימים. מאזן שלילי באזור ה-600 - 700 קלוריות. 2 גרם חלבון למשקל גוף.
לא עסקתי באירובי אלא רק באימוני משקולות תוך כדי הפחתת נפח ושמירה על עצימות בתקופת החיטוב. אם כן מהו נפח האימונים האירוביים הנדרש? חשבתי על פעילות אירובית של 2-3 בשבוע למשך 30-45 דק' על עצימות דופק באזור 70%-75%...

מה דעתכם על התכנון? האם אפשר לראות תוצאות בזמן כה קצר?
המלצות לשיפור, יעול או כל דבר אחר יתקבלו בברכה.
כמו כן האם יש איזושהי המלצה ספיציפית על חברה לקפאין שהתנסתם איתה?

תודה מראש לעזורים,

מינון נמוך לדעתי
אתה צריך 2 מנות ביום של 24-32 מ"ג
אתה יכול להתחיל שבוע ראשון עם מנה אחת בבוקר ואחרי שבוע לעלות ל2 מנות

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת להתחיל עם 3-4 כדורים בבוקר?
איזו אינדיקציה תיהיה לי על מנת לדעת שהמינון מתאים ואם יש להעלות?

תתחיל עם 3
תעלה ל2 מנות של 3
אחר כך תעלה ל2 מנות של 4 ותשאר שם

החומר עובד, לגבי תופעות לוואי של מרץ זה נעלם כשהגוף מסתגל, אם המטרה שלך זה שריפת שומן תתעלם מזה שאתה כבר "לא מרגיש את החומר" כי הוא עדיין עובד

אתה תראה איתו אחלה תוצאות אם אתה לוקח 24 מ"ג על הבוקר (3 כדורים) ועושה אירובי לאחר שעה.
בצהריים קח 24 מ"ג לפני אימון משקולות ותראה תוצאות בשמיים, מנסיון.

20 גרם פחמימות ? זה לא פחות מדיי?
אם אני לא טועה המינימום ליום הוא 90 גרם לאדם המתאמן עם משקולות

• פותח/ת השרשור
20 גרם פחמימות ? זה לא פחות מדיי?
אם אני לא טועה המינימום ליום הוא 90 גרם לאדם המתאמן עם משקולות

אני עושה זאת על מנת שהעמסת פחמימות תתבצע אחת לשבוע. ככה אני יכול לאכול בימי שישי עם המשפחה את הפחמימות הנהדרות של אמא 😃

אני בניגוד לרן ממש לא היתי ממליץ לאף אחד ישר להתחיל עם 3. אני מכיר אישית כמה אנשים שיש להם רגישיות יותר ומגיבים ל 2 כדורים נהדר על התחלה, ואלו שהתחילו ישר מ-3 דיווחו על התקפות חרדה, פאניקה, סחרחורת, קשי נשימה וכו'
גם בזמנו מי שזוכר את unexo labs , היתי מחלק את הכדור לשניים בכל התחלה של "סייקל" ורק לאחר כמה ימים מעלה.
לא כולם מגיבים אותו הדבר לאפי, יש כאלו גם 5-6 לא מרגישים ויכולים ללכל לישון ישר לאחר הנטילה. ויש אחרי 2 מדווחים על תופעות לוואי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית