הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
אז ככה חבר'ה, החלטתי לעזוב את האנאבר בצד (בריטיש דיספנסרי) לאחר שבוע, ולעבור לסייקל מאסה. התחלתי לראות קצת תוצאות מהאנאבר, אך החלטתי קצת לשנות כיוון ולעבור למאסה.
רציתי לקבל חוות דעת על הסייקל הבא :

sustenon 250Mg/1-10 ew
dianbol 100mg/1-5 ew בזריקות
Deca Durabolin 400mgs/1-8 ew
הפרש של יומיים בין זריקה לזריקה, כמות 1CC מכל חומר.
מהשבוע האחרון לסיום הסייקל להתחיל לקחת נולבדקס + פרווירון.

נערך לאחרונה:
סייקל מטופש ומראה על אי הבנה בסיסת בחומרים...אין אפילו כח להתחיל להבסביר את הטעויות שלך....נראה מה אחרים אומרים מקסימום אני אתערב באמצע. סתם טיפ
לא לוקחים דקה לזמן ארוך יותר מהטסט וגם אם אתה רוצה לראות ממנו משהו 9 שבועות לא מספיק. דקה הוא סטרואיד בעייתי מבחינת התאוששות...אני מציע לך לקרוא עוד לפני שאתה עושה שטויות...ה PCT שלך גם על הפנים..בקיצור אולי תמשיך עם האנבאר לפחות איתו הסיכוי להפגע הוא ממש נמוך

אחי....זה כמו לשנות כלב ללהיות סוס מרוץ-זה לא שאתה צריך לשנות משהו בכלב-אלא לשנות אותו לסוס
הסייקל שלך מפגר לגמרי!
ודיבול בזריקות?? אולי עלית על משהו 😃

• פותח/ת השרשור
תתפלא, אבל יש דיבול בזריקות .. וגם אנדרול בזריקות. לא יודע לגבי חברות אחרות .. אבל לאלפא פארמה יש.
ומה לא טוב בסייקל של דקה 200, דיבול 100 וסוסטנון 250? אשמח "לשמוע" ..

והוספתי לך תמונה של הדיבול בזריקות.

657850.jpg

נערך לאחרונה:
אולי תרשום כמו שצריך מה אתה מתכוון לעשות עכשיו אחרי ששינית?
תן פירוט של כל החומרים כולל זמנים כולל PCT

• פותח/ת השרשור
sustenon 250Mg/1-8 ew (מפוצל פעמיים בשבוע).
dianbol 100mg/1-5 ew בזריקות (מפוצל פעמיים בשבוע).
Nandrolon 200mg/1-6 ew (מפוצל פעמיים בשבוע).
PCT:
מהשבוע החמישי לסייקל להתחיל לקחת נולבדקס 20 מ"ג למשך שבועיים, ולאחר מכן לעלות את המינון ל-40 מ"ג.
פרווירון מהשבוע האחרון לסיום הסייקל 50 מ"ג (25 מ"ג כל כדור).
מולטי ויטמין למהלך כל הסייקל (אנימל פאק).

נערך לאחרונה:
sustenon 250Mg/1-8 ew (מפוצל פעמיים בשבוע).
dianbol 100mg/1-5 ew בזריקות (מפוצל פעמיים בשבוע).
Nandrolon 200mg/1-6 ew (מפוצל פעמיים בשבוע).
PCT:
מהשבוע החמישי לסייקל להתחיל לקחת נולבדקס 20 מ"ג למשך שבועיים, ולאחר מכן לעלות את המינון ל-40 מ"ג.
פרווירון מהשבוע האחרון לסיום הסייקל 50 מ"ג (25 מ"ג כל כדור).
מולטי ויטמין למהלך כל הסייקל (אנימל פאק).

טוב, נראה שאתה לא ממש סגור על מה לעשות ואיך נכון לעשות אותו.
אתה יכול להסביר את ההגיון שעומד מאחורי לקיחת נולבדקס בשבוע החמישי לסייקל?
לגבי כוריגון, נראה שאתה סבור שאין בו צורך, למה?
מדוע פרווירון בסוף הסייקל? אתה מתכנן לעשות גשר?

• פותח/ת השרשור
מתי אתה ממליץ לקחת את הנולבה ואת הפרווירון אם כך? אשמח לדעת.
וכן יש צורך בכוריגון. פשוט שכחתי להוסיף אותו .. בסוף הסייקל.
עכשיו אשמח לקבל קצת עזרה לגבי ה-PCT בכללי. תודה.

תשמע ידידי, שלא תבין אותי לא נכון לא מכיר אותך אישית.
אבל ברמת ההבנה שאתה מפגין פה כלפי החומרים שאתה מתכוון להכניס לתוך הגוף שלך.
ברור לך שאתה לא מכבד את הגוף שלך מספיק.
אני לא המורה שלך/ אמא שלך וזה לא מקומי להטיף לך.
אבל אני מייעץ לך בתור סתם אחד שממש טיפה טיפה יותר מבין, אל תלך לשם (לשימוש בחומרים).

תתחיל לקרוא קודם כל מה אתה הולך להכניס לעצמך לגוף, קצת מנגונוני פעולה, מהו כל סוג של חומר.
תופעות לוואי אפשריות, מה מתאים למה.
אתה מצפה שאנשים פה בפורום +/- יכינו לך את הסייקל, אבל זה לא עובד ככה.
מכיר את הפתגם הידוע "תן לאדם דג, והוא יהיה שבע ליום. למד אותו לדוג, והוא יהיה שבע תמיד"

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
זה לא פורום שאמור לעזור בייעוץ להכנה לסייקלים? לא בתור לעודד אנשים לעשות סייקלים ולהכניס לעצמם "שטויות לגוף", אלא בתור אלו שכבר בפנים וצריכים עזרה. קראתי המון מאמרים, כמובן את המאמר למתחילים כמה וכמה פעמים ועוד מס' מאמרים באינטרנט באנגלית. בעיקר על החומרים שאני כרגע מכניס לעצמי לגוף. לגבי ה-PCT כל אחד אומר משהו אחר, ולכן אשמח לקבל מכם (המבינים שביניכם) עזרה.
בעבר עשיתי סייקל אחד (שנתיים +-) של סוסטנון ודיבול בכדורים, ועליתי יפה מאד. כיום החלטתי ללכת על משהו קצת יותר חזק, שאוגר אומנם יותר נוזלים, אבל מפיק יותר תוצאות. התחלתי אותו אתמול .. ולכן אשמח לקבל עזרה קטנה לגבי ה-PCT בכללי.
לרשום רק מתי לקחת את הפרווירון. את הנולבה אני אקח שבועיים לאחר הזריקה האחרונה בסייקל כדי לא לשבש אותו.
ואת הכוריגון לוקחים למהלך כל הסייקל עד תחילת הPCT?
תודה.

נערך לאחרונה:
זה סייקל ראשון שלך בשביל מה אתה צריך 3 חומרים?

מה אחוז השומן שלך? אם אתה מעל 12 אחוז אחרי הסייקל תראה כמו בלון נפוח בנוזלים ויש מצב שתסבול יותר מתופעות לואי.

תעשה סייקל ראשון פשוט עם טסט כמו שכתוב בנעוץ של הפורום כולל הפיסיטי ותשאיר סייקלים מסוג זה ליוסי יד 50 השמן שחושב שהוא באדיבילדר בגלל שהוא שוקל הרבה, למרות שנראה כמו התקף לב מהלך.

זה סייקל ראשון שלך בשביל מה אתה צריך 3 חומרים?

מה אחוז השומן שלך? אם אתה מעל 12 אחוז אחרי הסייקל תראה כמו בלון נפוח בנוזלים ויש מצב שתסבול יותר מתופעות לואי.

תעשה סייקל ראשון פשוט עם טסט כמו שכתוב בנעוץ של הפורום כולל הפיסיטי ותשאיר סייקלים מסוג זה ליוסי יד 50 השמן שחושב שהוא באדיבילדר בגלל שהוא שוקל הרבה, למרות שנראה כמו התקף לב מהלך.

מי זה יוסי יד 50 הזה שכל הזמן מזכירים אותו.
אני עדיין לא יודע במי מדובר.

• פותח/ת השרשור
אני כרגע על 10.5 אחוז שומן ..
ועוד משהו לגבי ה-PCT. מה הכוונה 40\40\20\20 בנולבדקס?
מתחילים מ-40 מ"ג ליום שבוע ראשון ושני, ולאחר מכן בשלישי והרביעי יורדים ל-20 מ"ג?!
ואת הפרובירון מתי רצוי לקחת?
תודה.

נערך לאחרונה:
מי זה יוסי יד 50 הזה שכל הזמן מזכירים אותו.
אני עדיין לא יודע במי מדובר.

דמות מיטולוגית שקיימת ברוב חדרי הכושר. בדרך כלל מדובר על בחור על חומרים עם אחוז שומן די גבוה, עם ידיים גדולות שיכול ״להשיג״ כל מיני דברים תמורת תשלום.

תתפלא, אבל יש דיבול בזריקות .. וגם אנדרול בזריקות. לא יודע לגבי חברות אחרות .. אבל לאלפא פארמה יש.
ומה לא טוב בסייקל של דקה 200, דיבול 100 וסוסטנון 250? אשמח "לשמוע" ..

והוספתי לך תמונה של הדיבול בזריקות.

צפה בקובץ המצורף 9004
wtf?! אני בהלם....ואתמול שמעתי בפעם הראשונה על אלפה פארמה והבנתי שזה ישראלי...נשמע מעניין האמת
מישהו יכול לאצת את העניין של דיבול ואנדרול בזריקות??
ואיזה אסתר זה?

• פותח/ת השרשור
ישראלי?! אז ממי ששמעת כנראה הטעה אותך. זו חברה שמייצרת חומרים בהודו ומייבאת לתאילנד. זאת ניתן להשיג אותה גם בהודו וגם בתאילנד בבתי מרקחת.
אתה יכול לרשום alpha-pharma בגוגל ותמצא המון תוצאות על החברה הנ"ל בעולם. היא אחת החברות שמייצרת דיבול בזריקות עם עוד חבר אחת או שניים אם אני לא טועה ..
בכל מקרה גם יש להם אנדרול בזריקות ועוד כל מיני חומרים טובים. שמעתי מרבים שמתמשים בה רק דברים טובים וכמובן התוצאות בשמיים. מקווה שזה נכון, אך אוכל לספר על כך רק לקראת סוף הסייקל או לפחות באמצע ;)
לילה טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית