הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
אז ככה חבר'ה, החלטתי לעזוב את האנאבר בצד (בריטיש דיספנסרי) לאחר שבוע, ולעבור לסייקל מאסה. התחלתי לראות קצת תוצאות מהאנאבר, אך החלטתי קצת לשנות כיוון ולעבור למאסה.
רציתי לקבל חוות דעת על הסייקל הבא :

sustenon 250Mg/1-10 ew
dianbol 100mg/1-5 ew בזריקות
Deca Durabolin 400mgs/1-8 ew
הפרש של יומיים בין זריקה לזריקה, כמות 1CC מכל חומר.
מהשבוע האחרון לסיום הסייקל להתחיל לקחת נולבדקס + פרווירון.

נערך לאחרונה:
ישראלי?! אז ממי ששמעת כנראה הטעה אותך. זו חברה שמייצרת חומרים בהודו ומייבאת לתאילנד. זאת ניתן להשיג אותה גם בהודו וגם בתאילנד בבתי מרקחת.
אתה יכול לרשום alpha-pharma בגוגל ותמצא המון תוצאות על החברה הנ"ל בעולם. היא אחת החברות שמייצרת דיבול בזריקות עם עוד חבר אחת או שניים אם אני לא טועה ..
בכל מקרה גם יש להם אנדרול בזריקות ועוד כל מיני חומרים טובים. שמעתי מרבים שמתמשים בה רק דברים טובים וכמובן התוצאות בשמיים. מקווה שזה נכון, אך אוכל לספר על כך רק לקראת סוף הסייקל או לפחות באמצע ;)
לילה טוב.
יכול להיות שהעו אוי
בכל אופן-אשמח לשמוע חוות דעת

• פותח/ת השרשור
אנדרגראונד .. אותו הסמל אומנם והכל, והייתי באתר הרישמי שלהם. אבל בכל זאת, מדובר באנדרגראונד שכל מי שמשתמש בו טוען שהתוצאות מדהימות והחומר הוא 100% פעיל. שוב, כשאגיע למחצית הדרך (שבוע שלישי או רביעי לפחות) אוכל לעדכן .. ;)
כרגע לא הרבה אנשים עוד שמעו על החברה הנ"ל. אבל מקווה שהיא תתפוס תאוצה בעתיד הקרוב, ויהיו רק תגובות טובות וחיוביות.
יום טוב.

כמות השטויות שרצות בפוסט הזה מדהימה אותי. ראשית לגבי הסייקל..כמו שאמרתי אחד הסייקלים המטופשים שיצא לי לראות אני ירחיב בהמשך. כל חברה שעושה דיבול בזריקות היא לא רפואית תוציאו לכם את השטות הזאת מהראש..וכן זה עדיין רעיל לכבד באותה מידה כמו דיבול בכדורים.

לגבי הסייקל:
1.לא ברור לי מה שייך הדקה לשישה שבועות? אם אתה כבר רוצה לקחת ננדרולון לשישה שבועות קח NPP אין שום תועלת בלקחת דקה לשישה שבועות.
2. ה PCT הוא גרוע ביותר מה הקשר בלקחת טמוקסיפן למטרות PCT באמצע הסייקל?! פרגניל בסוף הסייקל לא הכי יעיל ואם אתה כבר לוקח אותו בסוף אין לי ספק שאתה לא לוקח אותו במינונים נכונים
3. התזמון של ה PCT שלך הוא רע מאוד ולא יתרום לך להתאוששות בכלל. אתה מתחיל לקחת את החומרים לPCT כאשר יש לך עדיין רמה גבוהה של אנדרוגנים בדם איך אתה מצפה להתאושש בדיוק?

בקיצור לך תעשה שיעורי בית יש לך הרבה ידע להשלים!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדי אם לא שמת לב רשמתי שאת הטמוקסיפן אני לוקח כשבועיים לאחר הסייקל בגלל שהאסטרים שלו ארוך .. ואת הפורבירון 50 מ"ג גם בשבוע האחרון לסייקל.
לגבי הדקה זה ה-NPP בסוף למשך זמן קצר יותר ולא ארוך כמו הדקה.
לגבי המינון של הפרו? כמה אתה ממליץ לקחת אם כך ומתי בידיוק? תודה.

עדי אם לא שמת לב רשמתי שאת הטמוקסיפן אני לוקח כשבועיים לאחר הסייקל בגלל שהאסטרים שלו ארוך .. ואת הפורבירון 50 מ"ג גם בשבוע האחרון לסייקל.
לגבי הדקה זה ה-NPP בסוף למשך זמן קצר יותר ולא ארוך כמו הדקה.
לגבי המינון של הפרו? כמה אתה ממליץ לקחת אם כך ומתי בידיוק? תודה.
אתה לוקח סוסטנון למה אתה חושב ששבועיים לאחר הסייקל זה מספיק זמן? בסוסטנון יש אסטר undecnoate שזמן מחצית החייים שלו הוא בסביבות 16 יום. שבועיים זה מעט מדי אתה צריך להחיל 4-6 שבועות אחרי. ומה אם פרגניל לא חשבת על זה? ומה הקשר לפרווירון בכלל? לא נראה לי שאתה יודע מה אתה עושה זה נשמע כאילו איזה דילר מכר לך לוקשים

• פותח/ת השרשור
אז מתי אתה ממליץ לקחת את הכוריגון\פרגניל? את הנולבה אקח שבועיים לאחר סיום הסייקל.
תודה. תכלס בפי סי טי הייתי זקוק לעזרה ולכן גם רשמתי את זה ..
תודה עדי.

אז מתי אתה ממליץ לקחת את הכוריגון\פרגניל? את הנולבה אקח שבועיים לאחר סיום הסייקל.
תודה. תכלס בפי סי טי הייתי זקוק לעזרה ולכן גם רשמתי את זה ..
תודה עדי.

גבר..יש לך בעיות בהבנת הנקרא. אמרתי לך אתה לוקח סוסטנון. לקחת נולבה שבועיים לאחר הזריקה האחרונה לא יתרום לך להתאוששות. תתחיל לקחת פרגניל 4-6 שבועות לאחר הזריקה האחרונה אמפולה כל 10 ימים למשך שישה שבועות. באותו זמן תתחיל לקחת טמוקסיפן וכלומיד.. ופעם הבאה תקח פרגניל תוך כדי הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית