הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 111 ק"ג בטכניקה מעולה לבקשת Cygnus.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
Cygnus ביקש שאעלה סרטון של סקוואט 110 ק"ג ל-5 חזרות בטכניקה שלא יורדת ממעולה, אז הנה סרטון של 111 ק"ג בטכניקה מעולה.
ב-SS חיפפתי בטכניקה כדי לסיים סטים [הייתי קורס עם הברכיים, יורד גבולי, לפעמים עולה בגוד מורנינג וכו'] אבל עכשיו במדקאו אני מנסה לשמור על הכל מושלם אז הסטים טיפה יותר קשים, להתחשב בבקשה.

זה HB אגב, משקל גוף 67.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ברכיים גולשות הרבה תדחוף אותם חזק לצדדים שאתה בבור
פעם הבאה צלם מהצד לא מאחורה ..
איזה גולשות אחי, הן פתוחות הכי חזק שאפשר לצדדים. אתה חושב שהן גולשות כי אתה רגיל להסתכל על LB, ב-HB ככה זה אמור להיראות.

צלם מהצד לא רואים ככה יותר מדי
שיראו גם את כף הרגל וצלם מנמוך שהפלטות לא יסתירו

סה"כ נראה שאתה גולש עם הברכיים מעט

• פותח/ת השרשור
צלם מהצד לא רואים ככה יותר מדי
שיראו גם את כף הרגל וצלם מנמוך שהפלטות לא יסתירו

סה"כ נראה שאתה גולש עם הברכיים מעט
יש כבר ניסיון בלצלם מהצד ואצלנו במכון הזווית חרא אז הזווית הזו הכי עדיפה, ובקשר לגלישת הברכיים אני מתחייב שהן לא גולשות, אני מקפיד על זה 😃

כל הכבוד!
כמה שאלות.. למה אתה עושה HB? אם עשית SS בטח עשית LB לא?
למה אתה מחזיק כל כך צמוד במוט ולא קצת יותר רחב?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!
כמה שאלות.. למה אתה עושה HB? אם עשית SS בטח עשית LB לא?
למה אתה מחזיק כל כך צמוד במוט ולא קצת יותר רחב?
עושה HB כי הרבה יותר נוח לי, זו התנועה הטבעית שלי; ב-LB אני מרגיש כאילו אני עומד לקרוס אפילו כשאני סתם עומד עם המוט, ויש לי דלקת חריפה בכתף אז האחיזה של LB מאוד כואבת לי.
בקשר לאחיזה הצמודה, זה בגלל שכשאני מחזיק ממש צמוד זה עוזר לי לשמור על חזה מורם, וכשאני מחזיק רחב יותר אני מרגיש משוחרר והחזה קורס וגם מאוד קשה לי לעלות.

• פותח/ת השרשור
אה הבנתי, בכל מקרה משקל מרשים במיוחד ביחס למשקל גוף.
בהצלחה עם הדלקת
זה כלום, ב-SS הראשון עשיתי סקוואט 125 לחמישייה ודדליפט 150 לחמישייה על משקל גוף 62 😛 אחרי כמה SSים אתה מתחיל להישחק חח

פאקקק אני עכשיו עושה 150 דדליפט על משקל 72 ודי קשה לי, אבל לא עשיתי תוכנית כח בחיים, בדיוק לפני שבועיים התחלתי תוכנית כח לשפר את הסקוואט והפרס ואולי גם לעלות בדדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית