הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נובה פארם vs פארמקום?

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1
טוב לפני הכול המטרה של הפוסט הזה הוא לא להלהיט אנשים פה ולהגרר לריבים וגם על הדירות המסריחות בבת ים שיושבים ומזייפים שם סיירוקס ונובה פארם נמאס כבר לשמוע,
השאלה שלי היא במידה והחומרים שמגיעים ליידיי אורגינלים לחלוטין החברות בפני עצמם איך הם?
אנשים שיש להם ניסיון עם נובה פארם יצאתם מרוצים מהססיקל עצמו? כנ״ל לגבי פארמקום

השתמשתי עם נובה פארם תקופה היו לי הרבה גושים לאחר ההזרקה באיזור שהזרקתי
החומר עובד זה בטוח גם הטסט והטרן אבל עברתי לפארמה קום ואני די מבסוט מהחברה

• פותח/ת השרשור
איזה טרן של נובה פארם לקחת? אנטט או אצטט?ושאתה אומר ״ החומר עובד״ לפי מה אתה אומר את זה ? לפי זה שגדלת והיו תוצאות ? לפי זה שהיו תופעות לוואי כאלו ואחרות ?

לקחתי גם אצטט וגם אננטט (לא ביחד כמובן ) חח, תופעות לוואי היו : החום גוף עולה בחורף הייתי כל הזמן בלי חולצה
נדנודי שינה , בזמן הזריקה הייתי משתעל שזה גם אחד הסימנים מאוד קשה עם התופעות לוואי קשה להתמודד התוצאות מטורפות בחדר כושר
אני ממליץ
תוצאות ברור שראיתי
טרן של נובה פארם

נערך לאחרונה:
לדעתי פארמהקום ללא קשר להיכן החומרים מעורבבים או נעשים.
ניסיתי טסט אנטט וטרן ארוך של נובהפארם ולא התלהבתי בכלל.
זריקות כואבות מאוד, שבוע אתה מסתובב עם גוש. דאונים נוראיים מהטרן.
ניסיתי אפילו להזריק רק את הטסט אנטט שלהם לבד אולי יהיה בסדר, גם שם אותו סיפור כולל הדאונים.
נראה שהחומר עובד לא רע בכלל.
אבל השמן שלהם סמיך וצמיגי מאוד, לא כיף.

פארמהקום עשיתי טסט ודקה שלהם תוצאות טובות .ללא כאבים .תופעות לוואי קצת פצעים בגב ובידים חום גוף מעצבן שזה אני מאמין בכול סייקל יש . בקיצור אהבתי תפארמהקום !!!

הטרן עשה לי דאונים ברמה שיום יומיים אחרי ההזרקה אתה מרגיש חרא, לא בא לך כלום.
מן דיכי כזה, עליי באופן אישי זה הקשה להתמיד, הייתי צריך להתאמן בלי רצון או דרייב אמיתי.

אבל כל אחד מקבל חומרים שונים באופן שונה.
אני יכול להגיד שעשיתי סוסטנון ודקה והייתי מבסוט עד השמיים גם מהתוצאות וגם מההרגשה בזמן הסייקל.

הטרן עשה לי דאונים ברמה שיום יומיים אחרי ההזרקה אתה מרגיש חרא, לא בא לך כלום.
מן דיכי כזה, עליי באופן אישי זה הקשה להתמיד, הייתי צריך להתאמן בלי רצון או דרייב אמיתי.

אבל כל אחד מקבל חומרים שונים באופן שונה.
אני יכול להגיד שעשיתי סוסטנון ודקה והייתי מבסוט עד השמיים גם מהתוצאות וגם מההרגשה בזמן הסייקל.
אתה רגיש לטרן גבר. מה שאתה מתאר פה זה תופעות לוואי של טרן.

• פותח/ת השרשור

עדי לא הבנתי אותך אחי , עם בן אדם לוקח סטרואיד כולשהו וסובל מתופעות לוואי נפוצות שלו אז אותו סטרואיד לא מתאים לבן אדם יותר?
אני לא מדבר על תופעות לוואי של גינו אקנה ודברים חריגים אלה על הדברים היותר נפוצים כמו עצבנות חום גוף וכו..

ועם כבר מדברים עדי מה דעתך על הנובה פארם ? כולמעוד המקור אמין , ממליץ? או שיש ug יותר טובים ןנפוצים בשוק?

לא יודע אם אני רגיש לטרן, זה היחידי שניסיתי ייתכן ואתה צודק וזו תהיה ההשפעה ללא כל קשר למקור החומר.
בגלל זה רשמתי שכל אחד מקבל חומרים שונים באופן שונה.

לי אישית הטרן עשה רע.
אולי בעתיד ננסה עוד פירמות ואז אני אוכל להביע דעה האם זה כל שימוש בטרן או ספציפית.

עדי לא הבנתי אותך אחי , עם בן אדם לוקח סטרואיד כולשהו וסובל מתופעות לוואי נפוצות שלו אז אותו סטרואיד לא מתאים לבן אדם יותר?
אני לא מדבר על תופעות לוואי של גינו אקנה ודברים חריגים אלה על הדברים היותר נפוצים כמו עצבנות חום גוף וכו..

ועם כבר מדברים עדי מה דעתך על הנובה פארם ? כולמעוד המקור אמין , ממליץ? או שיש ug יותר טובים ןנפוצים בשוק?

הוא מתכוון שאני רגיש לטרן מבחינת תופעת הדאון שאני מרגיש.
מה זה לא מתאים? אם אתה יכול להתמודד עם הדאונים (במידה וחטפת) ואתה בסדר עם זה, אז תשתמש.
עליי אישית זה הקשה, ולא בא לי על חומרים שעושים לי דאון, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא מתאים כי את העבודה הוא עושה.

נובה פארמם לא להעיז לגעת פארמה קום הכי טוב שיש
וואלה?!
אז מה קרה לי במהלך שני הסייקלים המצוינים [מבחינת תוצאות] שעשיתי על טהרת הנובהפארם? פלסיבו אחושרמוטה?
לא ניסיתי פרמהקום אבל שמעתי שהם מצוינים
אני וחברים על נובה פארם ואנחנו לא מתכוונים להחליף [בסייקל השני הזריקות כאבו אבל הוחלף השמן ועכשיו לפי מה שהבנתי זה חזר להיות כמו פעם משמע-לא כואב בכלל]

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שאלה זאת בכלל
לא באלכם לדעת איפה מייצרים תנובה פארם הזה
פארמה קום ניסיתי מסטרון ואנאבר שלהם מפחיד ביותר

וואלה?!
אז מה קרה לי במהלך שני הסייקלים המצוינים [מבחינת תוצאות] שעשיתי על טהרת הנובהפארם? פלסיבו אחושרמוטה?
לא ניסיתי פרמהקום אבל שמעתי שהם מצוינים
אני וחברים על נובה פארם ואנחנו לא מתכוונים להחליף [בסייקל השני הזריקות כאבו אבל הוחלף השמן ועכשיו לפי מה שהבנתי זה חזר להיות כמו פעם משמע-לא כואב בכלל]

אף אחד לא טען שנובה לא עובד! פשוט זריקות כואבות אש, שמן סמיך מדיי.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שאלה זאת בכלל
לא באלכם לדעת איפה מייצרים תנובה פארם הזה
פארמה קום ניסיתי מסטרון ואנאבר שלהם מפחיד ביותר

כולם יודעים איפה, זה לא אומר כלום.
אל תחשוב שחומרים אחרים לא מיוצרים במקומות הרבה יותר סטריליים.

מישהו פה פשוט אמר לא לגעת בנובה פארם חח
ד"א הסטוקים הראשונים של נובה לא היו כואבים בכלל הסטוק האחרון היה עונש ועכשיו הבנתי שהחליפו את השמן שוב והוא אמור לא לכאוב שוב
מבחינת איפה מיוצר-אולי תגלה לנו איפה סיירוקס ופארמהקום מיוצרים דני? 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית