לגבי לימודים בחו"ל

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
אהלן,מכיוון שכבר התחילו לדבר איתי על שחרור מהצבא החלטתי לחשוב על מה אני רוצה ללמוד
הכיוון הוא באמת לעסוק בספורט בתחום התזונה.
באיזה מסלול אני צריך לבחור?
קראתי באחד הפוסטים שפורסמו פה שצריך ללמוד בהתחלה מדעי הבריאות כי התואר של תזונה הוא מעפן. ואז בעצם לבחור תואר שני
כמו שאתם רואים אני לא כ"כ מבין
הייתי שמח לקבל קצת עזרה של א' ב' ומה מי מו לגבי התחלת הלימודים..
אגב.אני מעוניין ללמוד באירופה\ארה"ב
איני מחזיק באזרחות

נערך לאחרונה:
יש לך רעיון ספציפי במה לעסוק?
ובלי קשר, חוץ מאנגליה - איך אתה רוצה ללמוד באירופה, אתה יודע שפה כלשהי חוץ מעברית ואנגלית? (יש אוניברסיטאות באנגלית גם לא בארה"ב ואנגליה אבל לפי מה שהבנתי זה ממש ממש קשה להתקבל לשם)

בארה"ב לימודים אקדמיים יותר יקרים מבארץ. אני חושב שגם בבריטניה. אם אתה יודע צרפתית או גרמנית, אז שם מי שמתקבל ללימודים אקדמיים לומד "בחינם" (אני לא מתמצא יותר מדי בתכניות, אז אני לא בדיוק יודע מה החינם הזה כולל או לא כולל.)

תואר ראשון בארה"ב יעלה לך באזור ה 100-120 אלף דולר וזה לא כולל מגורים והוצאות נלוות.
אני גם תמיד רציתי ללכת ללמוד תזונה, עד שחקרתי את התעסוקה והמשכורות בנושא, והן משמעותית נמוכות מכל מקצוע רפואי/מדעי שנלווה לכך.
זה מעניין, זה נחמד, אבל זה לא פרקטי מבחינת פרנסה באופן כזה שיספק אותך. אם אתה רוצה להרוויח 5000-7000 ש"ח בחודש עם תואר אקדמאי, אז לך על זה.

תואר ראשון בארה"ב יעלה לך באזור ה 100-120 אלף דולר וזה לא כולל מגורים והוצאות נלוות.
אני גם תמיד רציתי ללכת ללמוד תזונה, עד שחקרתי את התעסוקה והמשכורות בנושא, והן משמעותית נמוכות מכל מקצוע רפואי/מדעי שנלווה לכך.
זה מעניין, זה נחמד, אבל זה לא פרקטי מבחינת פרנסה באופן כזה שיספק אותך. אם אתה רוצה להרוויח 5000-7000 ש"ח בחודש עם תואר אקדמאי, אז לך על זה.
מאיזה תואר אקדמאי בתחום הספורט ו\או תזונה הוא יוכל להרוויח יותר מזה? (בהנחה שהוא לא יהיה "טייקון" בתחום...)

• פותח/ת השרשור
יש לך רעיון ספציפי במה לעסוק?
ובלי קשר, חוץ מאנגליה - איך אתה רוצה ללמוד באירופה, אתה יודע שפה כלשהי חוץ מעברית ואנגלית? (יש אוניברסיטאות באנגלית גם לא בארה"ב ואנגליה אבל לפי מה שהבנתי זה ממש ממש קשה להתקבל לשם)
יש גם את קנדה,
ובגלל זה אני שואל
בארה"ב לימודים אקדמיים יותר יקרים מבארץ. אני חושב שגם בבריטניה. אם אתה יודע צרפתית או גרמנית, אז שם מי שמתקבל ללימודים אקדמיים לומד "בחינם" (אני לא מתמצא יותר מדי בתכניות, אז אני לא בדיוק יודע מה החינם הזה כולל או לא כולל.)
הלוואי והייתי יודע

הבנתי.תודה רבה משה
המשכורות כאלו גם בחוץ לארץ?
בכל מקרה,פניתי גם לפורום כי אני לא יודע מאיפה להתחיל לברר על תנאי קבלה,איזה אוניברסיטה לדרישות שלי ותקבל אותי ובאמת שלא יותר מידי בכללי
אני רק עכשיו יוצא לעולם.
אז.מאיפה להתחיל? (במידה וכבר החלטתי מה ללמוד)

המשכורת בארה"ב של תזונאי זה באזור ה 40-80 אלף דולר לשנה (ברוטו), שזה יחסית מעט, אבל תלוי מאוד איפה אתה מתגורר. אם אתה תגור בערים גדולות, נניח ניו יורק או לוס אנג'לס, זה לא יספיק לך לחיי משפחה תקינים עם ילד אחד או שתיים (במיוחד אם תשלח אותם לבתי ספר פרטיים, שזה מה שרוב האנשים שאכפת להם מהחינוך של הילדים שלהם עושים כאן. בתי הספר הציבוריים הם על הפנים ברוב האזורים. אזורים עם בתי ספר ציבוריים טובים, עולים יחסית יקר [הבתים] ולכן לא סביר שתצליח להתגורר שם מהכנסה שכזו). בעיקרון בית ספר פרטי יכול להיות בין 1000 ל 2500 דולר בחודש (נטו), ככה שזה לא זול בכלל. משכנתא ממוצעת לבית סביר יהיה באזור ה 1500-2000 דולר בחודש. דירה בין 1000-1500 דולר בחודש, תלוי כמה אתה שם במזומן (רוב הדירות כאן זה 150,000-250,000 דולר, תלוי במיקום. אם תלך על הים, כמובן שיעלה לך פי 3-5 יותר).
השאלה איפה אתה רוצה ללמוד, אם אתה רוצה בארה"C, עם ויזת סטודנט, יהיה לך מאוד יקרה כמו שציינתי לפני כן. האופציה הכי טובה שלך זה לבוא בתור תייר לארה"ב ולהתחתן תוך חצי שנה. אם תצליח לעשות את זה, חייך יהיו חמאה.

אני חושב שללכת לחו"ל בגיל כזה אם אין לך שם גב כלכלי זה לא מציאותי.
יש לך כאן מגורים ואוכל בפנסיון מלא (אני משער), מה אתה צריך את הסבטוחה הזאת?
תעשה כאן תואר ראשון באוניברסיטה מוכרת, אתה גם תקבל אותו במחיר דיי נמוך, תסיים אותו ויהיו לך אחלה אופציות בחו"ל והרבה יותר ידע ואמצעים.
מי שמתבסס בחול בגיל כזה בלי גב זה כאלה שפותחים מספרה, חנות וכו'.

המשכורת בארה"ב של תזונאי זה באזור ה 40-80 אלף דולר לשנה (ברוטו), שזה יחסית מעט, אבל תלוי מאוד איפה אתה מתגורר. אם אתה תגור בערים גדולות, נניח ניו יורק או לוס אנג'לס, זה לא יספיק לך לחיי משפחה תקינים עם ילד אחד או שתיים (במיוחד אם תשלח אותם לבתי ספר פרטיים, שזה מה שרוב האנשים שאכפת להם מהחינוך של הילדים שלהם עושים כאן. בתי הספר הציבוריים הם על הפנים ברוב האזורים. אזורים עם בתי ספר ציבוריים טובים, עולים יחסית יקר [הבתים] ולכן לא סביר שתצליח להתגורר שם מהכנסה שכזו). בעיקרון בית ספר פרטי יכול להיות בין 1000 ל 2500 דולר בחודש (נטו), ככה שזה לא זול בכלל. משכנתא ממוצעת לבית סביר יהיה באזור ה 1500-2000 דולר בחודש. דירה בין 1000-1500 דולר בחודש, תלוי כמה אתה שם במזומן (רוב הדירות כאן זה 150,000-250,000 דולר, תלוי במיקום. אם תלך על הים, כמובן שיעלה לך פי 3-5 יותר).
השאלה איפה אתה רוצה ללמוד, אם אתה רוצה בארה"C, עם ויזת סטודנט, יהיה לך מאוד יקרה כמו שציינתי לפני כן. האופציה הכי טובה שלך זה לבוא בתור תייר לארה"ב ולהתחתן תוך חצי שנה. אם תצליח לעשות את זה, חייך יהיו חמאה.
משה עדיין היום יש את התרגיל של החתונה ? , לפי מה שאני יודע הם הרבה יותר מקפידים על זה היום ולוקח שנה - שנתיים של כל מיני מבחנים עד שבאמת נותנים לך אזרחות .

משה עדיין היום יש את התרגיל של החתונה ? , לפי מה שאני יודע הם הרבה יותר מקפידים על זה היום ולוקח שנה - שנתיים של כל מיני מבחנים עד שבאמת נותנים לך אזרחות .
אתה לא מקבל אזרחות, אתה מקבל גרין קארד זמני ל-3 שנים ואז יכול להגיש לאזרחות. אתה צריך לגור איתה 3 שנים אם זו השאלה שלך ואם תתחתן רק בשביל הגרין קארד (תשלם לכלה שלך כסף, מה שהרבה אנשים עושים), הם יכולים לעלות עליך בראיונות האישיים בשגרירות, מה שיקנה לך BAN מארה"ב לכל החיים, וסביר להניח כמה חודשים בכלא.

לא יותר קל ללמוד פה תואר "נחשק" ואחרי זה לקבל גרין קארד ( יש כזה מסלול, לא?)?

דיאטנית מצליחה למדי בתחום הספורט, למדה תואר ראשון בתזונה קלינית בפקולטה לחקלאות ברחובות ותואר 2 בפיזיולוגיה באוניברסיטת ת"א.
השאלה העיקרית שתשאל את עצמך, היא איפה אתה רוצה לחיות. ללמוד בחו"ל ולעבוד בארץ, זה מהלך לא כלכלי.

• פותח/ת השרשור
אני מבין,ומה לגבי אירופה? ביררת על הנושא גם שם?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שללכת לחו"ל בגיל כזה אם אין לך שם גב כלכלי זה לא מציאותי.
יש לך כאן מגורים ואוכל בפנסיון מלא (אני משער), מה אתה צריך את הסבטוחה הזאת?
תעשה כאן תואר ראשון באוניברסיטה מוכרת, אתה גם תקבל אותו במחיר דיי נמוך, תסיים אותו ויהיו לך אחלה אופציות בחו"ל והרבה יותר ידע ואמצעים.
מי שמתבסס בחול בגיל כזה בלי גב זה כאלה שפותחים מספרה, חנות וכו'.
בלי עין הרע יש גב כלכלי.והקטע הוא שלימודים לא נמצאים קרוב לאיפה שאני גר לכן מדובר פה בשכר דירה ותמיכה כלכלית גם בלימודים בארץ

קנדה. תואר ראשון בקינזיולוגיה/ פיזיולוגיה של המאמץ או אתלטיק טריינר.

• פותח/ת השרשור
קנדה. תואר ראשון בקינזיולוגיה/ פיזיולוגיה של המאמץ או אתלטיק טריינר.
נורא חיכיתי לתגובה שלך פה!
הדברים האלו שכתבת,מה בעצם הם כוללים בתואר?האם יש ביקוש ומה תנאי הקבלה?

אני לא יודע לגבי תארים ראשונים.
אם אתה הולך לעשות תארים קליניים כמו קינזיולוגיה קלינית או אתלטיק טריינר, יותר סיכוי שתמצא עבודה. אם אתה הולך לעשות תארים מחקריים, אז כמו בכל תואר מחקרי, המטרה היא להמשיך לתארים מתקדמים.
ובשביל לדעת מה זה מכיל תכנס לאוניברסיטאות ותבדוק בפקולטאות לקינזיולוגיה של כל אחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית