ייעוץ שאלה עקרונית לגבי סייקלים מתקדמים

hypertrophy

משתמש פעיל
480
1
נק' מוניטין:
858
480
1
מעניין אותי לדעת....
נניח שהסייקל הראשון שלי מורכב מטסט' לנגזרותיו ואולי א6פילו מוסיף לו דקה
אם אח"כ אני ארצה לעשות עוד סייקלים כאלו בלי להוסיף עוד חומרים כמה התוצאות יהיו פחות מורגשות?
הכוונה היא כמה סייקלים של טסט'+דקה אפשר לעשות עד שהתוצאות יהיו מינוריות ויהיה הכרח להוסיף עוד חומרים כדי לקבל תוצאות טובות?

אין מספר מסויים של סייקלים חחח מה אחרי 5 סייקלים הגוף אומר זהו אני לא עולה יותר? קישקוש זה תלוי ברגישות הרצפטורים אם תעשה 3 סייקלים והמרווח בין סייקל לסייקל הוא נניח 4 חודשים או אם תעשה 3 סייקלים שהמרווח בניהם הוא 6 חודשים אז בתצורה השניה התוצאות יהיו יותר מורגשות בכל מקרה יהיה קשה לגוף להחזיק הרבה יותר מסת שריר מהגול הגנטי שלך אתה תוכל אני לא אומר שלא אבל ברגע שהגעת למיצוי הגנטי או אפילו עברת אותו אז זה בהחלט הזמן לשנות חומרים לדוגמא לצרף טרן או משהו כזה

לא קשור לא אמרתי לא יעלה יותר אתה מוציא כל דבר מהקשר
ועל כל הסייקלים שכולם כותבים פה שכל אחד פה לוקח גרם וחצי טסט בשבוע אני בספק אם ישאר משהו מהרצפטורים לחודשים הקרובים דוגמא אחרונה הפוסט של הסייקל ההוא עם הבן אדם בחיטוב

לא קשור לא אמרתי לא יעלה יותר אתה מוציא כל דבר מהקשר
ועל כל הסייקלים שכולם כותבים פה שכל אחד פה לוקח גרם וחצי טסט בשבוע אני בספק אם ישאר משהו מהרצפטורים לחודשים הקרובים דוגמא אחרונה הפוסט של הסייקל ההוא עם הבן אדם בחיטוב

מי אמר שמה שאנשים עושים פה זה טוב ונכון? ואני לא אמרתי שאמרת שהוא לא יעלה יותר אני רק אומר שאין מ"ס קבוע של סייקלים שאחריהם אתה מפסיק לעלות זה לא עובד ככה לגבי אותו בחור של הסייקל חיטוב חחחח אין מה להכביר במילים זה ברור שהוא לא מבין מה הוא עושה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית