הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שואל בשביל חבר: סייקל ראשון וויני + טסט

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1
יש לי חבר שהתחיל לפני כ30 בידיוק בקבוקון טסט פרופ של סיירוקס 100מ"ל + וויני 2 בקבוקונים לכל אורך התקופה בהזרקה
עברו 30 יום, נגמר הבקבוקון של הטסט + הוויני, נשאר רק בקבוקון אחד של ווינסטרול
השאלה אם אפשר להמשיך רק ווינסטול מפה? זה שאני לוקח את זה ממנו אומר שאפשרי כי הטסט עדיין בדם שלי ואין עם זה בעיה ל3 שבועות הקרובים לסיים רק את הבקבוק וויני שנשאר
מה אתם אומרים? אפשרי להמשיך 3 שבועות וויני שנגמר הטסט וזריקת טסט אחרונה היתה לפני יומיים?
אני מפחד טיפה על החשק המיני או משהו כזה כמו שאומרים על ווינסטרול לבד

נערך לאחרונה:
לא הבנתי, השתמשת בטסט פרופיונט?
לא מבין איך הוא אומר לך דבר כזה, האסטר שלו קצר והוא מתפנה יחסית מהר.
ובכלל לא נראה שאתה ממש מפוקס על מה אתה עושה.

• פותח/ת השרשור
כן, טסט פרופ, האמת זה מבן אדם שמבין ומכין הרבה סייקלים לאנשים ומוכר את המוצרים שהוא אישית מייבא לכל המרכז, הוא חזק בקטע הזה מאוד בוא נגיד ככה אני לא אנקוב בשמו פה

אשמח לעוד חוות דעת לגבי השאלה שלי

• פותח/ת השרשור
עזרה בבקשה? התחלתי היום בקבוקון וויני לבד ללא המשך של טסט
אמרו לי שהטסט נשאר בדם משהו כמו 3 שבועות אפילו שהוא פרופ ולכן אין צורך בטסט שוב (הכוונה שזה לא כזה קריטי אם אני לא אשלב שוב טסט בזמן שנשאר), כי הבקבוקון יספיק לשבועיים - 3
כבר 2 אנשים אמרו לי ככה, אבל בכל זאת אמרתי ננסה לקבל עוד דעות על הנושא

זיינו לך את המוח פרופ לא נשאר במשך שלושה שבועות..אם אתה ממשיך לקחת את הויני לא יהיה לך בעיות עם החשק המיני זה DHT. אבל אני לא מבין למה לעשות את זה מה רק בגלל שנאשר לך עוד בקבוק?! מטופש....צא ל PCT וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית