הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לימודי פסיכומטרי אנקורי או לחמן

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
יש לי הנחה מהצבא לעשות פסיכומטרי ב1500 שקל בלבד באנקורי או בלחמן , יש כאן מישהו שלמד באחד מהם ויכול לספר מה הם הדעות שלו?

אני לא מכיר את לחמן. אבל אנקורי לעומת זאת כן. המבנים שלהם הם בתי ספר אקסטרניים ולא תמיד הכי מושכים את העין (ספציפית ת"א) אבל זה לא משנה את העובדה שהמורים שם מעולים וגם השירות. היה לי מורה בעל תואר שני לפיזיקה שגרם גם לאנשים שמעולם לא חשבו, להתעניין במתמטיקה ותמיד הקדיש פתיחים פילוסופיים לנושאים. אני נהניתי.

• פותח/ת השרשור
הכי קרוב לביתי זה סניף רעננה..אבל אני מניח שהרשת זה אותו דבר כמעט בכל סניף

פסיכומטרי זה 99% השקעה שלך ו% אחד של המוסד בו אתה לומד

לי היה אותו סידור כמו שלך מהצבא(אני קיבלתי חינם..) ולמדתי באנקורי והייתי מאוד מרוצה

פסיכומטרי זה 99% השקעה שלך ו% אחד של המוסד בו אתה לומד

לי היה אותו סידור כמו שלך מהצבא(אני קיבלתי חינם..) ולמדתי באנקורי והייתי מאוד מרוצה

לא מסכים.
עם קורס כמו יואל גבע בוודאות תקבל יותר, כי מביאים לך יותר. יותר ספרים, יותר שאלות, יותר מילים, יותר מפגשים, יותר מרתונים וכו'.

ניתן גם ללמוד לפסיכומטרי לבד אם אתה אוטודידקט עם קצת רצון לחסכון.
לא נראה לי שזה ממש משנה איפה באנקורי/לחמן.
זה יותר עניין של מזל, הדרישה עבור מורים לפסיכומטרי היא ציון מעל 720 כזכור לי.
אבל גם אדם עם 800 לא בהכרח יש לו את הכישורים הנדרשים בשביל להעביר את החומר.
כך שזו באמת שאלה של על איזה מדריך תיפול.

לפי מה ששמעתי לחמן לא משהו אין לי סיבה למה אבל זה מה ששמעתי כשבאו אלינו לבית ספר הציעו לעשות קורס בתיכון

זה קורס יעודי לחיילים או השתלבות בכיתה רגילה?
כמו שאמרו זה מאוד תלוי במדריך שתיפול עליו, אם זה קורס רגיל, תשאל מי המדריך ותחפש חוות דעות בפורום פסיכומטרי בתפוז.
אם בחדר כושר 90% זה תזונה, אז בפסיכומטרי 90% זה תרגול בבית
בהצלחה

אני עושה כרגע את הקורס בלחמן ואני די מאוכזב, בזבוז כסף, יכולתי לקנות ספרים וללמוד לבד, עדיף כבר מהקורס הזה כי כל מה שהמורה מלמד אותנו כתוב בפירוט בספרים כתשובה על כל שאלה

הכי מומלץ זה ללמוד לבד ולחסוך את הכסף.
אם אתה לא ממהר, עדיף לגשת כמה פעמים ולבזבז על כל מבחן 500 שקל מאשר לקחת קורס בכמה אלפים, סיכוי ההצלחה יהו גדולים יותר.

אוטודידקט או לא... אפשר לומר את זה על כל מה שנדרשים בו הישגים לימודיים. במקרה הזה, נסיון וטכניקה זה שם המשחק. מעבר לתפקיד החשוב של הלמידה בכיתה ביחד עם תלמידים והציפייה שזה מוציא ממך - תמריץ להספיק את הקצב.

אפשר להמשיל את זה גם לחד"כ - אני לימדתי את אח שלי להתאמן במכון והתוויתי לו את הדרך. תוך חודשיים ספורים הוא ידע את מה שלקח לי ללמוד לבד במשך שנה ויותר ולרוץ משם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית