הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סגריה אלקטרונית

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
האם שמעתם על הטרנד החדש?
מה אתם חושבים עליו? האם יש למישהו מאמרים בנושא בהישג יד ?(ראיתי שטוענים שזה עושה מים בריאות אבל מנגד אנשים טענו שזאת שמועה,מה דעתכם?)

• פותח/ת השרשור
אגב..לא מצאתי קשר בית בצקת בריאות לסיגריה אלקטרונית בפבמד

כן התחלתי לראות מלא שהתחילו לעשן את השטות הזאת ניראה לי סתם כמו טריק שיווקי אחד גדול הרי הם מכניסים בזה בכאילו את "החומר שיש בסיגריות" וזה יעני לא מזיק 😣

יש כמה סוגים, קניתי לאבא שלי את זה:
http://www.blucigs.com/

יש לך מחסניות עם ניקוטין (בהתאם לחוזק) ויש ללא ניקוטין בכלל (רק Vapor).
זה לא טריק שיווקי, זה עוזר לאנשים פסיכולוגית לעשן פחות וזו המטרה של המוצר. מי שמכור לניקוטין ברמה יחסית נמוכה, גם מעשן פחות סיגריות אם הוא מעשן סיגריות אלקטרוניות.
הסיברות שניקוטין שלו כעצמו אינו מזיק כמעט כלל, מה שמזיק זה כל מה שנלווה אליך בסיגרייה.
אל תשכח שאתה יכול לעשן סיגריה אלקטרונית במטוסים ומקומות ציבוריים - חוקי למהדרין.

אני משווק של סיגריות אלקטרוניות בדרום ושואלים אותי את השאלה הזאת אולי 20 פעם ביום :
קודם כל נתחיל מהבצקת לריאות, זה לא גורם לשום בצקות בריאות זה מיתוסים בסגנון '' יש לך 30 דק' אחרי האימון לשתות שיקק שלא ישרף לך שריר''.
הסיבה שמשרד הבריאות לא משאר יבוא חופשי של סיגריות אלקטרונית זה בגלל שמעורב כאן פוליטיקה- וכסף. חלק גדול מההכנסה של המדינה באה מהסיגריות והמס הגבוה שמוטל עליהם , נכון לעכשיו אין שום מס על סיגריה אלקטרונית ומה שקורה זה שהמדינה מרוויחה פחות .
הנוזל של הסיגריה אלקטרונית מרכיבה 3-4 חומרי בסיס:
פרופילן גליקול - חומר טבעי שהוא קוטל חיידקים ובקטריות , משתמשים בו כחומר מונע קיפאון בגלל שהוא קופא רק ב מינוס 30-40 מעלות משתמשים בו במזגנים של בתי חולים כדי למנוע ולהסיר הצטברות של חיידקים,בקטריות ,כמעט כל קרם גוף או תכשיר קוסתמטי מכיל פרופילן (לך לארון של חברה שלך לאחד הכרמיים ותראה )
החומר הוא דליל והוא מעביר את הטעם ומעביר ל''throat hit'' בגרון שמדמה את הסיגריה החסרון שלו הוא מייצר כמות קטנה של אדים
כמו כן החומר מאושר לשאיפה ע''י ה- FDA
גליצרין צמחי - שמן שמופק מעץ הדקל ומעוד עץ ששחכתי מהו הוא נוזל סמיך ומתוק הוא זה שגורם לייצור אדים גדול .
גם הוא מאושר ע''י ה- FDA
אלכוהול\מים מזוקקים- בדרך כלל בכמות מאוד מאוד קטנה נועדו בשביל לדלל את הנוזל.
תמציות טעם- אותו תמצית טעם שאמא שלך משתמשת כדי להכין את העוגת שוקולד האהובה רק בריכוז גבוה .
ניקוטין- זה החלק הבעייתי ורצוי להימנע כמה שאפשר , ולרדת במינון ממילוי למילוי .

בקיצור חפרתי לא קצת אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן

• פותח/ת השרשור
יש כמה סוגים, קניתי לאבא שלי את זה:
http://www.blucigs.com/

יש לך מחסניות עם ניקוטין (בהתאם לחוזק) ויש ללא ניקוטין בכלל (רק Vapor).
זה לא טריק שיווקי, זה עוזר לאנשים פסיכולוגית לעשן פחות וזו המטרה של המוצר. מי שמכור לניקוטין ברמה יחסית נמוכה, גם מעשן פחות סיגריות אם הוא מעשן סיגריות אלקטרוניות.
הסיברות שניקוטין שלו כעצמו אינו מזיק כמעט כלל, מה שמזיק זה כל מה שנלווה אליך בסיגרייה.
אל תשכח שאתה יכול לעשן סיגריה אלקטרונית במטוסים ומקומות ציבוריים - חוקי למהדרין.
אני אישיתלא מעשן זה סתם עניין אותי בשביל החברים
אגב..שמעת משהו על אלו?
http://www.thevaporpro.com/joye-ego-c-1-1ml-type-a-tank-black-pro-kit.html
אני משווק של סיגריות אלקטרוניות בדרום ושואלים אותי את השאלה הזאת אולי 20 פעם ביום :
קודם כל נתחיל מהבצקת לריאות, זה לא גורם לשום בצקות בריאות זה מיתוסים בסגנון '' יש לך 30 דק' אחרי האימון לשתות שיקק שלא ישרף לך שריר''.
הסיבה שמשרד הבריאות לא משאר יבוא חופשי של סיגריות אלקטרונית זה בגלל שמעורב כאן פוליטיקה- וכסף. חלק גדול מההכנסה של המדינה באה מהסיגריות והמס הגבוה שמוטל עליהם , נכון לעכשיו אין שום מס על סיגריה אלקטרונית ומה שקורה זה שהמדינה מרוויחה פחות .
הנוזל של הסיגריה אלקטרונית מרכיבה 3-4 חומרי בסיס:
פרופילן גליקול - חומר טבעי שהוא קוטל חיידקים ובקטריות , משתמשים בו כחומר מונע קיפאון בגלל שהוא קופא רק ב מינוס 30-40 מעלות משתמשים בו במזגנים של בתי חולים כדי למנוע ולהסיר הצטברות של חיידקים,בקטריות ,כמעט כל קרם גוף או תכשיר קוסתמטי מכיל פרופילן (לך לארון של חברה שלך לאחד הכרמיים ותראה )
החומר הוא דליל והוא מעביר את הטעם ומעביר ל''throat hit'' בגרון שמדמה את הסיגריה החסרון שלו הוא מייצר כמות קטנה של אדים
כמו כן החומר מאושר לשאיפה ע''י ה- FDA
גליצרין צמחי - שמן שמופק מעץ הדקל ומעוד עץ ששחכתי מהו הוא נוזל סמיך ומתוק הוא זה שגורם לייצור אדים גדול .
גם הוא מאושר ע''י ה- FDA
אלכוהול\מים מזוקקים- בדרך כלל בכמות מאוד מאוד קטנה נועדו בשביל לדלל את הנוזל.
תמציות טעם- אותו תמצית טעם שאמא שלך משתמשת כדי להכין את העוגת שוקולד האהובה רק בריכוז גבוה .
ניקוטין- זה החלק הבעייתי ורצוי להימנע כמה שאפשר , ולרדת במינון ממילוי למילוי .

בקיצור חפרתי לא קצת אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן
זה בסדר עזרת קצת להבין פה מי נגד מי.תודה

נערך לאחרונה:
אני עישנתי הרבה שנים, ועברתי עכשיו לסיגריה אלקטרונית, הרבה פחות ניקוטין, הרבה פחות מזיק, וכן זה עזר לי להפסיק לעשן סיגריות רגילות

אני הבנתי מחבר שלי שיש לו סיגריה אלקטרונית שכתוב שם שהיצרן ממליץ לא לעשן את זה יותר מחודשים מחשש שבריאות יצטבר שמן, ההמצאה היא כדי להפסיק לעשן ולא תחליף לעישון
לא יודע כמה זה נכון.

אנשים מעשנים את זה בצבא כמו סיגריות בשנות ה-20, אפילו כאלה שלא מעשנים סיגריות כי "זה כמו נרגילה", אבל עוד לא יצא לי לראות מישהו מפסיק לעשן בזכות זה, הם פשוט משלבים בין השתיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית