עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא? אני רואה באתרים בחו"ל שעדיין מוכרים Jack3D.. אלא אם כן אתה מדבר על הגירסא הישנה..?גם בחו״ל ברשתות הגדולות לא מוכרים את המוצר , אם השגת מן אדם פרטי המכס לא יעשה לך כלום אני מאמין
כן הוא דיבר על הגרסא עם הDMAA
למה לא? אני רואה באתרים בחו"ל שעדיין מוכרים Jack3D.. אלא אם כן אתה מדבר על הגירסא הישנה..?
זה ברור וידוע, להוסיף את הDMAA עושה שיפור אדיר, אבל עדיין אני חושב שכל הפרה וורקאאוט המוכנים האלה סתם ביזבוז של כסף..כן הוא דיבר על הגרסא עם הDMAA
אבל אפשר להזמין DMAA בנפרד ולהוסיף אותו לכל פרה וורקאאוט
זה ברור וידוע, להוסיף את הDMAA עושה שיפור אדיר, אבל עדיין אני חושב שכל הפרה וורקאאוט המוכנים האלה סתם ביזבוז של כסף..
מהסיבה שאתה יכול לקנות קפאין,בטא אלנין,קריאטין מונוהידרייט וכו' ויוצא לך PRE-WORKOUT בפחות כסף.
מהסיבה שאתה יכול לקנות קפאין,בטא אלנין,קריאטין מונוהידרייט וכו' ויוצא לך PRE-WORKOUT בפחות כסף.
אני דווקא מסכים עם מוטי, זה לא כזה מסובך, תכלס דקה וחצי..שמע יש דרכים להשיג פרה וורקאאוט בזול, מתספים dmaa וחסכת כאבי ראש.
אבל כן להרכיב לבד זו גם אופציה, בדיוק כמו גיינר ביתי, תלוי כמה עצבים יש לך להתעסק בזה.
בנוגע לטעם תוסיף אותם למה שבא לך, אפילו וויטמינצ'יק יהיה מעולה, או שוקו, העיקר להכניס את זה לגוף.ומה עם הטעם?
דווקא שרציתי לנסות את המוצר...אי אפשר להשיג את המוצר המקורי בחנוית אלא רק בקרב אנשים פרטיים שמוכרים
לא ממש דיון, כי אף אחד לא התייחס, אבל אני חושב שכדאי לך להציץ כאן: [/QUOTE]http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=33563&p=434978&viewfull=1#post434978יש איזה קישור עם דיון בקשר לזה?