הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Jack3d

Sean Guy

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכלל חברי הקבוצה.

רציתי לדעת אם מישהו יודע אם המוצר הנ"ל עדיין נמכר בחנויות תוספי תזונה(הבנתי שמשרד הבריאות הוציא את המוצר מחוץ לחוק).

ואם כן איפה ניתן להשיג אותו.

תודה רבה

אי אפשר להשיג את המוצר המקורי בחנוית אלא רק בקרב אנשים פרטיים שמוכרים

• פותח/ת השרשור
הבנתי,

יש לך מושג אם אפשר לייבא את זה מארה"ב,האם המכס יתן לי להעביר את זה?

גם בחו״ל ברשתות הגדולות לא מוכרים את המוצר , אם השגת מן אדם פרטי המכס לא יעשה לך כלום אני מאמין

גם בחו״ל ברשתות הגדולות לא מוכרים את המוצר , אם השגת מן אדם פרטי המכס לא יעשה לך כלום אני מאמין
למה לא? אני רואה באתרים בחו"ל שעדיין מוכרים Jack3D.. אלא אם כן אתה מדבר על הגירסא הישנה..?

למה לא? אני רואה באתרים בחו"ל שעדיין מוכרים Jack3D.. אלא אם כן אתה מדבר על הגירסא הישנה..?
כן הוא דיבר על הגרסא עם הDMAA
אבל אפשר להזמין DMAA בנפרד ולהוסיף אותו לכל פרה וורקאאוט

כן הוא דיבר על הגרסא עם הDMAA
אבל אפשר להזמין DMAA בנפרד ולהוסיף אותו לכל פרה וורקאאוט
זה ברור וידוע, להוסיף את הDMAA עושה שיפור אדיר, אבל עדיין אני חושב שכל הפרה וורקאאוט המוכנים האלה סתם ביזבוז של כסף..

מהסיבה שאתה יכול לקנות קפאין,בטא אלנין,קריאטין מונוהידרייט וכו' ויוצא לך PRE-WORKOUT בפחות כסף.

מהסיבה שאתה יכול לקנות קפאין,בטא אלנין,קריאטין מונוהידרייט וכו' ויוצא לך PRE-WORKOUT בפחות כסף.

שמע יש דרכים להשיג פרה וורקאאוט בזול, מתספים dmaa וחסכת כאבי ראש.
אבל כן להרכיב לבד זו גם אופציה, בדיוק כמו גיינר ביתי, תלוי כמה עצבים יש לך להתעסק בזה.

שמע יש דרכים להשיג פרה וורקאאוט בזול, מתספים dmaa וחסכת כאבי ראש.
אבל כן להרכיב לבד זו גם אופציה, בדיוק כמו גיינר ביתי, תלוי כמה עצבים יש לך להתעסק בזה.
אני דווקא מסכים עם מוטי, זה לא כזה מסובך, תכלס דקה וחצי..
ככה זה יותר זול ביותר מחצי ברוב המקרים, ואתה גם יכול לשלוט במינונים
🥰

אם אפשר לשאול, מה זה DMAA ? זו אבקה שניתן להזמין בנפרד ואפשר לערבב עם הג'ק?
מה עושה הDMAA?
תודה

אי אפשר להשיג את המוצר המקורי בחנוית אלא רק בקרב אנשים פרטיים שמוכרים
דווקא שרציתי לנסות את המוצר...
רגע אז מה שמוחרים עכשיו בחו"ל זה למעשה מוצר שונה ממה שהיה בעבר? מה ההבדל? יש איזה קישור עם דיון בקשר לזה?

Back
למעלה תחתית