הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנית מכון כושר ביתי

maorakrish

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
0
152
0
אני חשבתי על לקנות מוט אולימפי ישר, פלטות של משקולות ספה וכלוב/משהו מאולתר לסקוואט ודדליפט.
לגבי ריצפה אני אנסה לקמבן משטח מעץ ועליו מזרונים לדדליפט ואניח בזהירות את המשקולות.
השאלה אם זה יעיל מחפש לעבוד את תרגילים מורכבים,והאם באמת הריצפה תחזיק משקלים שכאלו.
ואם כן אם אפשר הצעות מאיפה לקנות ומה לקנות..

תקנה את הדברים מיד 2 תחפש בנרות שם לפעמים יש מציאות , כלוב לך לרתח עם תכניות מתאימות וכמה תמונות של כלוב שיבין איך זה נראה
כן זה יעיל הרצפה תספוג את זה אני שמתי פשוט 2 זוגות של שטיחים בכל צד הפלתי עליהם כבר 180 קילו ולא קרה לריצפה שלי כלום

• פותח/ת השרשור
סבבה אני הולך ליראות היום הכל וכלוב אם ארצה אבנה לבד,מספיק לי לבינתיים 2 עמודים שיתפסו תמשקולות ככה הייתי גם במכון כושר,ומקסימום אשים בצדדים 2 מוטו ברזל כמו כלוב מאולתר
מאיפה קניתה את השטיחים?

סבבה אני הולך ליראות היום הכל וכלוב אם ארצה אבנה לבד,מספיק לי לבינתיים 2 עמודים שיתפסו תמשקולות ככה הייתי גם במכון כושר,ומקסימום אשים בצדדים 2 מוטו ברזל כמו כלוב מאולתר
מאיפה קניתה את השטיחים?
אמא הביאה לי מהמגן שהיא עובדת בו 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית