הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצין קשר גדודי

yakovfraind

משתמש מתחיל
132
0
נק' מוניטין:
6
132
0
יש לי גיבוש לתפקיד קשרג בחיל תקשוב. זה נחשב תפקיד טוב או שסתם עבודה שחורה ולא מעניינת?
אם מישהו מכיר ויכול לפרט על התפקיד זה יעזור תודה

מניח שתמצא מספיק מידע בגוגל.

בכל מקרה, אם אתה מחפש ת"ש לא תמצא הרבה בגדודים בד"כ ושם תהיה, מצד שני זה רמ"פ א+ ברוב המקומות, מה שאומר הרבה כסף.

באמצע השירות שלי העבירו אותי למחלקת הקשר של גדוד 601 (בהנדסה קרבית)...
הייתי תחת פיקוח של קשר"ג (קצין קשר גדודי),שמע הבחור פשוט לא הפסיק לעבוד,הוא פשוט ייחל לרגע שהוא ייסיים את התפקיד ויעבור לחטיבה/משהו חלופי....
מה עוד שבמשך שהותי הגיעו אלינו 2 מהמסלול הנ"ל לשם תעסוקה מקצועית,שם קבלתי מידע אודות הקושי של המסלול,בקיצור אתה צריך ממש לרצות לתרום כדיי להכנס למסלול כזה,עוד שהתפקיד מעצבן.

הייתי מדלג. להיות לוחם פרופר זה יותר מעניין, וגם שם תוכל להיות קצין תוך זמן קצר אם זה הקטע שלך.

יש הרבה מידע על התפקיד הזה ברשת לגבי המסלול והתפקיד גם מנקודות מבט של חבר'ה שעשו את המסלול( גם לפני גיוסי הייתי בדילמה אם ללכת לגיבוש או לא...בסוף לא הלכתי)
גם הכרתי קשר"גים בשרותי וזה מצריך הרבה מאמץ פיזי\נפשי והרבה אחריות..כמו הרבה תפקידים של קצונה...

כמו שרשמתי...יש הרבה מידע על זה ופשוט תראה אם זה מוצא-חן בעינייך ומעניין אותך.

כל תפקיד שקשור לקשר - חרא תפקיד. בד"כ מסתכם בלהיות טכנאי-אפסנאי.

חבר שלי התגייס לזה ביולי, כרגע הוא בטירונות אבל הוא אומר שכבר עכשיו קשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית