הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קשר בין משקל בלחיצת חזה לבין גיל

• פותח/ת השרשור maormg
  • פורסם בתאריך

maormg

משתמש פעיל
395
78
נק' מוניטין:
495
395
78
ספייס קרית אתא
שמתם לב שלאנשים מעל גיל 18 בערך יש איזה כוח בסיסי בבנץ' פרס? אני רואה שחיפים בני 30 נגיד שאני מניח ששוקלים מקסימום 10 קג יותר ממני (בן 15) אבל עם משקל הרבה יותר גבוה בבנץ' פרס, וזה נראה כאילו הם מתאמנים חודש ואני שנתיים.
ועוד שמתי לב שזה לא רלוונטי לאף תרגיל אחר, אלא רק בנץ' פרס
יכול להיות שזה קשור לבוסט הורמונלי טבעי שקורה בגיל הזה?

גברים לאחר גיל ההתבגרות חזקים יותר מן הסתם מאלו שעדיין לא סיימו וזאת משום שבסופו של תהליך ההתבגרות (אם הכל היה תקין) יש לך שרירים חזקים יותר מאשר לפני גיל ההתבגרות.
לגבי גודל לעומת כוח, אין תמיד קשר. יכול להיות שמדובר באנשים שעובדים בעיקר על כוח וזה פחות "מנפח" את השריר או שאולי הוא פשוט עושים חצי חזרות

יש גם עניין של שנות נסיון בתרגיל. כל מי שמתאמן בחדר כושר מבצע לחיצת חזה אחרי 10 שנות אימון גם אם לא בצורה רצינית משתפרים.
בכל מקרה עדיף בנץ׳ 70 וסקווט 150 מאשר בנץ׳90 עם סקווט 60

יש גם עניין של שנות נסיון בתרגיל. כל מי שמתאמן בחדר כושר מבצע לחיצת חזה אחרי 10 שנות אימון גם אם לא בצורה רצינית משתפרים.
בכל מקרה עדיף בנץ׳ 70 וסקווט 150 מאשר בנץ׳90 עם סקווט 60
קביעה מאוד מעניינת. לא הולך לך טוב עם הבנץ?

קביעה מאוד מעניינת. לא הולך לך טוב עם הבנץ?
פשוט מוזר/לא פרופורציונלי שכל השרירים הפועלים בבנץ' יותר חזקים בהבדל משמעותי מהשרירים הפועלים בסקוואט.
יכול להיות שאני ריפטואיסט מושפע, אבל זה נראה יותר הגיוני להיות חזק יותר בסקוואט [אלא אם אתה פצוע].
ובכל מקרה לא עדיף סקוואט 60 🤣

פשוט מוזר/לא פרופורציונלי שכל השרירים הפועלים בבנץ' יותר חזקים בהבדל משמעותי מהשרירים הפועלים בסקוואט.
יכול להיות שאני ריפטואיסט מושפע, אבל זה נראה יותר הגיוני להיות חזק יותר בסקוואט [אלא אם אתה פצוע].
ובכל מקרה לא עדיף סקוואט 60 🤣
אין שום ויכוח שבן אדם בריא יהיה חזק ב סקוואט ודדליפט מאשר בבנץ. הרי מעורבים בסקוואט יותר שרירים מהבנץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית