הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וינסטרול

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
אממ לפני כשבועיים התחלתי סייקל וינסטרול(כדורים),עכשיו בימים הראשונים לסייקל הרגשתי את הכבד איך לתאר.... מתנפח כזה,לא נעים ועוקץ כזה.... אחרי 3 יום עבר ועכשיו אני כבר שבועיים בסייקל והייתי על מינון של 30 מ''ג בגלל הכאב ההתחלתי אז פחדתי לקחת יותר.... עכשיו אני מרגיש בסדר ומה אתם אומרים להעלות את המינון ל50 מ''ג ??כאילו זה ממש מחייב???הגדלתי את המינון לפני יומיים ל50 ושוב אני מרגיש אותו חרא עם הכבד.... עומס על הכבד כנראה (ואני לא שותה חודש!)
מה אתם אומרים להוריד ל30 מ''ג או להמשיך ל50 מ''ג?
וסתם שאלה.... מותר לשתות אלכוהול בתקופת סייקל ?מה ההשפעות של האלכוהול בזמן נטילת הכדורים?

מה זה הרגשת את הכבד? בדיקות דם עשית לפני שנגעת בחומרים?

ואלכוהול וסטרואידים? מה אתה אומר, נראה לך שמותר?
ברור שלא מומלץ!! וגם בלי סטרואידים לא הכי מומלץ.

• פותח/ת השרשור
בדיקות דם הכל תקין..... פשוט אמרו לי שבתחילת הסייקל יש עומס על הכבד... כי הוא נכנס לפעולה מירבית ולכן כאב הכבד....אבל אני שואל בכללי האם להעלות את המינון מ30מ''ג ישר ל50 מ''ג? או כמה ימים 40 ואז 50??

שחרר שחרר
אם אתה שואל אם מותר לשתות אלכוהול בסייקל יש לך עוד הרבה ללמוד
אני לא אומר לך את זה כדי לרדת עליך רק שלא תעשה לעצמך נזקים

מהניסיון שלי וב3 ימים הראשונים שלי שהיתי על ויני (בהזרקות) , היו לי גם טיפה כאבי בטן והרגשות מוזרות בבטן / קיבה / כבד
זה עבר אחרי יומיים ולא חזר לי יותר

• פותח/ת השרשור
שחרר שחרר
אם אתה שואל אם מותר לשתות אלכוהול בסייקל יש לך עוד הרבה ללמוד
אני לא אומר לך את זה כדי לרדת עליך רק שלא תעשה לעצמך נזקים
אני מודע לכך אחינו,אני רק שאלתי כי לך תדע אולי יהיה אפשרי לשתות איזה בירה חחח,כי אני רוסי ורוסי שלא שותה זה לא רוסי ואני כבר מעל חודש ללא שתייה :]

מהניסיון שלי וב3 ימים הראשונים שלי שהיתי על ויני (בהזרקות) , היו לי גם טיפה כאבי בטן והרגשות מוזרות בבטן / קיבה / כבד
זה עבר אחרי יומיים ולא חזר לי יותר
זהו אותו הדבר שהיה אצלי...הייתה הרגשה כזאת של יומיים ונעלם,אחרי שהעלתי את המינון היה רק יום אחד כאב.. ועכשיו לא מרגיש....
השאלה היא האם להעלות את המינון ל40/50 או להישאר ב30???...

אני מודע לכך אחינו,אני רק שאלתי כי לך תדע אולי יהיה אפשרי לשתות איזה בירה חחח,כי אני רוסי ורוסי שלא שותה זה לא רוסי ואני כבר מעל חודש ללא שתייה :]

זהו אותו הדבר שהיה אצלי...הייתה הרגשה כזאת של יומיים ונעלם,אחרי שהעלתי את המינון היה רק יום אחד כאב.. ועכשיו לא מרגיש....
השאלה היא האם להעלות את המינון ל40/50 או להישאר ב30???...

יש הבדל בין כאב בטן לכאב בכבד כאב בטן יכול להיגרם מאורליים וזה בסדר..כאב בכבד זה כבר סיפור לא נעים..אני במקומך הייתי מפסיק. זה לא שיש לך תחרות בקרוב וגם עם כן. כלום לא שווה את הבריאות

• פותח/ת השרשור
הכאב/ההרגשה המוזרה הייתה רק ליום אחד... אני עכשיו על 40 מ''ג והכל בסדר...שום עקיצות ושום דבר יוצא דופן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית