הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני רוצה להתחזק ב3 הדברים הבאים: סקוואט, דדליפט (שאפשר להגיד אני צריך להתחיל מ0), בנצ'.
אז לפני שאני מתחיל להסביר את התוכנית, אתם רק צריכים להבין מהזה סבבים, שאביעד מסביר אותם פה: http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=35609&postcount=41

חיטוב: (המטרה היא להתחזק)
A1:
סבב של הסקוואט + אימון קרוספיט (דגש על חזה וגב)
A2:
סבב של הבנצ' + אימון קרוספיט (דגש על רגליים וגב)
A3:
סבב של הדדליפט + אימון קרוספיט (דגש על חזה ורגליים)
A1XA2XA3XX

מה אתם אומרים?

*שיט תשנו בבקשה בכותרת את הדבר הזה ל"תוכנית"

נראה טוב. זה קצת דומה ל- CFSB שדיברנו עליו. הדבר היחיד שאתה צריך לקחת בחשבון הוא שבחיטוב יש סיכוי שממש לא יהיה לך אנרגיות לעשות אימוני קרוספיט ארוכים. תזכור שאם נותנים בראש אז גם אימון של 10 דקות הוא אפקטיבי.
ועוד דבר באופן כללי, תקפיד לאזן את הבנצ' המפלצתי שלך עם משיכות חזקות. חוסר איזון בתחום הזה הוא לא בריא למבנה של הכתף. תעשה הרבה מתח (עם משקל) ופרס.

• פותח/ת השרשור
נראה טוב. זה קצת דומה ל- CFSB שדיברנו עליו. הדבר היחיד שאתה צריך לקחת בחשבון הוא שבחיטוב יש סיכוי שממש לא יהיה לך אנרגיות לעשות אימוני קרוספיט ארוכים. תזכור שאם נותנים בראש אז גם אימון של 10 דקות הוא אפקטיבי.
ועוד דבר באופן כללי, תקפיד לאזן את הבנצ' המפלצתי שלך עם משיכות חזקות. חוסר איזון בתחום הזה הוא לא בריא למבנה של הכתף. תעשה הרבה מתח (עם משקל) ופרס.
הפרס שלי הוא 62.5 ל5-5-3 או משו כזה P:
אבל הדדליפט שלי שווה ל0 כן...

ותודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית