הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עם מה אתם שותים את האבקה שלכם?

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
אני שותה עם חלב; גם יותר טעים, גם יותר קלוריות וגם יותר חלבון.

נגמר החלב וכבר היה מאוחר אז שתיתי בפעם הראשונה עם מים קרים.. זה היה פשוט מזעזע! הקאתי במקום וסתם נזרקו 2 סקופים של חלבון יקר.. איך אנשים שותים את זה עם מים? זה הדבר הכי מגעיל שאי פעם שתיתי, לא להאמין שכל הוונאבי בילדרים שותים את זה עם מים במכון תוך כדי אימון, ועוד אצלם זה אבקות מחברות זולות שהטעמים בטח שווים לזבל.

להגיד שבגלל שבנאדם שותה אבקת חלבון עם מים הוא שחיף זה טמטום. בנאדם שחיף כי הוא לא אוכל.. יש כאלה שגם בלי אבקות וכל מיני כאלה מתפתחים ולא באמת משנה בן כמה אתה.
והפעם האחרונה ששמעתי דעות מהסוג הזה היה בכיתה ה' ככה שלזה הגיל קשור.(לא מזלזל בך כנראה לא הסברת נכון או שלא הבנתי נכון)

• פותח/ת השרשור
להגיד שבגלל שבנאדם שותה אבקת חלבון עם מים הוא שחיף זה טמטום. בנאדם שחיף כי הוא לא אוכל.. יש כאלה שגם בלי אבקות וכל מיני כאלה מתפתחים ולא באמת משנה בן כמה אתה.
והפעם האחרונה ששמעתי דעות מהסוג הזה היה בכיתה ה' ככה שלזה הגיל קשור.(לא מזלזל בך כנראה לא הסברת נכון או שלא הבנתי נכון)
מהההההההההה?
תלמד לקרוא, בחיים לא אמרתי דבר כזה; אמרתי שיש וונאבי בילדרים שחיפים במכון ששותים אבקה עם מים, איך הגעת למסקנה שהם שחיפים בגלל שהם שותים עם מים?

הכוונה הייתה שהם חיים לפי המיתוס של "חלון הזדמנויות של 30 דקות להכניס חלבון" אז הם לא יכולים לחכות לחזור הביתה ולשתות עם חלב, ובגלל זה הם שותים עם מים ישר בסיום האימון.

צודק, לא הבנתי נכון.. בכל זאת הניסוח פה יכול לבלבל כי לא אמרת במכון שלי.. או משהו שמקשר אליך ספציפית חשבתי שאתה מתכוון אל כל מי ששותה עם מים.
שמח לגלות שטעיתי 😃

• פותח/ת השרשור
צודק, לא הבנתי נכון.. בכל זאת הניסוח פה יכול לבלבל כי לא אמרת במכון שלי.. או משהו שמקשר אליך ספציפית חשבתי שאתה מתכוון אל כל מי ששותה עם מים.
שמח לגלות שטעיתי 😃
חחחחחחחחחח גם אני הייתי שמח לגלות שאני טועה מאשר לדעת שיש אשכרה מישהו כ"כ מפגר שחושב שמישהו שחיף כי הוא שותה מים ולא חלב
ואגב, אמרתי בן כמה אני בגלל שאמרת "גדולים ממך" וחשבתי שהתכוונת לגדולים בגיל ולא בגוף חחח בגלל זה אמרתי "מה הקשר?" כי באמת אין קשר לגיל.

2. יש לנו פאק במשפחה שאנחנו מקיאים תוך שנייה מריחות לא נעימים/טעמים רעים בצורה מוגזמת, זה בלתי נשלט, זה קורה לי, לאחי ולאבא שלי.
3. כי הם שחיפים מתים שעושים רק ידיים כל החיים שלהם ובחיים לא גדלים.
4. איך הגעת למסקנה שאני שותה 1%? איפה כתבתי את זה בכלל? אני שותה 3%.

לא יודע אם היית בצבא או שאתה מתעתד להיות... אבל שתשתה ממימיה צבאית רק אלוהים יעזור לך...

יש לי פטור, ובגדנ"ע סירבתי לשתות ממנה.

אהה טוב לדעת שהגנתי על עוד מישהו (לא יודע מה סיבת הפטור שלך, אבל אחרי שראיתי מה שראיתי אצלי בטוח שהיית יכול לעשות משהו), ושמע אתה חייב להתבגר עם העניין של הטעם.

חחחחח... מימיה צבאית... איכס!!! חממת חיידקים ומחלות!

1. בטירונות ביום הראשון לקוחים 3 אבני חצץ משחת שיניים ממלאים במים ומתחילים לנער, אני מבטיח לך שאחרי שהסמל יעשה לך בדיקת לכלוך שם תגלה שהיא יותר נקייה מהבקבוק מים מינרלים שאתה קונה בסופר.
2. מיום סיום הטירונות לא תשתנה ממנה אז אל חשש....

• פותח/ת השרשור
אהה טוב לדעת שהגנתי על עוד מישהו (לא יודע מה סיבת הפטור שלך, אבל אחרי שראיתי מה שראיתי אצלי בטוח שהיית יכול לעשות משהו), ושמע אתה חייב להתבגר עם העניין של הטעם.

1. בטירונות ביום הראשון לקוחים 3 אבני חצץ משחת שיניים ממלאים במים ומתחילים לנער, אני מבטיח לך שאחרי שהסמל יעשה לך בדיקת לכלוך שם תגלה שהיא יותר נקייה מהבקבוק מים מינרלים שאתה קונה בסופר.
אל תמהר לקפוץ למסקנות, נכון לעכשיו אני אפילו מתקשה למצוא עבודה [לא בגלל הפטור, אלא בגלל הסיבה שבגללה קיבלתי פטור].

בתקופת המאסה עם חלב בחיטוב עם מים.
בגדול לי שאין רגישות לחלב , אין כמו אבקת חלב קרה עם חבלון בסוף אימון 😃

חמודי טירונות כבר עברתי מזמן וכמובן שכללה ״אבני חצץ עם משחת שיניים״ ואת קילקול הקיבה שחברי הצוות שלי קיבלו אני מאוד תולה בזה.

תהיו בריאים איזה דיונים חסרי תוכן מתבלטים פה. עם מה אתם שותים את האבקה שלכם...;ssagsz

חמודי טירונות כבר עברתי מזמן וכמובן שכללה ״אבני חצץ עם משחת שיניים״ ואת קילקול הקיבה שחברי הצוות שלי קיבלו אני מאוד תולה בזה.

סלח לי אחי אבל היה לך סגל סמרטוטים 😃 שתיתי ממנה לצערי כל הטירונות הטעם לא היה משהו אבל אפילו פעם אחת לא קרה לי כלום...

סלח לי אחי אבל היה לך סגל סמרטוטים 😃 שתיתי ממנה לצערי כל הטירונות הטעם לא היה משהו אבל אפילו פעם אחת לא קרה לי כלום...
נניח ולאחד יש מחלה כל שהיא ושותה ומוצץ או יורק למימיה המגעילה הזאת אתה חושב ש3 אבנים ומשחת שיניים יעשו את ההבדל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית