הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לפני סייקל ראשון - שאלות שלא מצאתי להן תשובה

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
אני עובד לפי הכתבה: המדריך למתחילים, כל מה שרציתם לדעת על מנת לחשוב על שימוש באנאבולים

מבנה הסייקל:
Testosterone enanthate 250mg
20 זריקות, אחת כל 3.5 ימים.
מגיע בצורת אמפולות? מה הכמות בכל אמפולה?

נולבדקס
40 מ"ג כל יום עבור שבועיים ראשונים, שבועיים אחרונים 20 מ"ג נולבדקס.
מגיע בצורת כדורים לבליעה? מתי בדיוק לקחת את הכדור?

כוריגון - HCG
250iu כל 3.5 ימים בחודש האחרון של הסייקל בלבד.
מתי המועד המדוייק לזריקה, עם הזריקה של ה- Testosterone?

כל השאלות שלי מסומנות באדום. אודה לכל פידבק בנושא.
תודה.

לעקרונות בהחלט יש מקום במאמר אליו קישרתי, אבל בסופו, יש דוגמאות לכל מיני סייקלים למתחילים ואף אחד לא נראה כמו הסייקל עליו הסכמת לפני 3 הודעות. העובדה שהסייקלים במאמר לא נראו כמו החומר התיאורתי עליו יש הסבר במאמר, גרם לי לפתוח את השרשור ולבקש עזרה.
לפי המדריך לא מומלץ לקחת סטרואידים אוראליים בסייקל ראשון בגלל סכנה של רעילות לכבד.....

• פותח/ת השרשור
הלכתי לפי מה שכתוב במדריך ולפי מה שאישר adimenia
למה אתה מציע 8 שבועות?

20 מ"ג ליום למשך 45 יום, כחודש לאחר הזריקה האחרונה. שלב זאת יחד עם כלומיד 100 מ"ג ביום למשך כחודש.
בהצלחה.

למה חודש? ולא שבועיים אחרי הזריקה האחרונה, הרי לטמוקסיפן לוקח גם זמן עד שהו מצטבר בגוף? או שאני טועה...

הלכתי לפי מה שכתוב במדריך ולפי מה שאישר adimenia
למה אתה מציע 8 שבועות?

עזוב אם אתה קונה ויאלים זה 10 שב'.
יוצא לך שתי זריקות לשבוע, סה"כ 20 זריקות, הרי לא תשאיר חומר.
אם זה באמפולות, גם 8 שב' זה בסדר (16 אמפ')

• פותח/ת השרשור
FB33,
החבר Lou-Bega כתב שזוג ויאלים מספיקים ל- 20 זריקות. לפי מה שאתה אומר, מהויאל האחרון אני אשתמש רק ב- 2 זריקות ממנו.

• פותח/ת השרשור
תודה!
כאמור, אני ירוק בתחום. כיצד אני יכול לדעת שהחומרים שאני משתמש בהם הינם מאיכות טובה? הבנתי מקריאה שיש הרבה חומרים מדוללים, חיקויים וכדומה.
מבטיח תמונות לפני ואחרי.

• פותח/ת השרשור
"פארמה" זה שם החברה? מה האתר שלהם? מה נותן הרצת מספר הבאטץ?

יש נובה פארמה, יש פארמה קום, יש אלפא פארמה ועוד .. לא כל מה שהוא "פארמה" הוא רפואי ולהיפך ..
רפואי מגיע באמפולות ולא בבקבוקים. לעומת זאת, יש זיופים מכל המינים ומכל שמות החברות שתכיר או שתשמע בשוק.
רצוי לקנות ממישהו שאתה מכיר וסומך עליו בעיניים עצומות, או להשיג רפואי (יותר קשה להשיג), שזה הרבה יותר עדיף.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שהתוכנית לא תצא לאור מכיוון שאני לא מכיר שום גורם בתחום שאני סומך עליו במידה כזאת. אם זה ישתנה בעתיד, לפחות שיהיה לי את מבנה הסייקל כפי שהומלץ כאן.
תודה שוב לכל אלו שטרחו וענו בשרשור, מעריך את זה.

תקנה פשוט רפואי (שרינג), זה יעלה לך בערך כפול אבל זה לא כזה קשה להשיג.
אגב, למה 250 מ''ג ולא 500?

אתה ילדון, מאיפה אתה יודע שזה עולה כפול. אל תגיד לי שגם אתה נפלת לקקי הזה.

FB33,
החבר Lou-Bega כתב שזוג ויאלים מספיקים ל- 20 זריקות. לפי מה שאתה אומר, מהויאל האחרון אני אשתמש רק ב- 2 זריקות ממנו.
שתי ויאלים יחזיקו לך ל 8 שבועות בהנחה ואתה עושה 500 מ"ג בשבוע
אם תמשוך ל 10 שבועות אתה תקנה 3 ויאלים כשמהשלישי אתה תקח רק4זריקות
במידה ואתה הולך על רפואי-זה מגיע באמפולות ואז ההמלצה לא תקפה כי כל אמפולה היא 250 מ"D חומר

ד"א-יש חברות שלא שמעתי על אנשים שנתקלו בהן בזיופים כמו: נובה פארם [אני אישית משתמש בהם ועוד כמה חברים] פארמהקום ,טייגר, ובלקן
ועוד דבר-לפעמים גם אנשים שתסמוך עליהם ידפקו אותך לפעמים בלא ידיעתם אבל אלו חברות שעד עכשיו לא שמעתי על פאשלות מהן

אתה ילדון, מאיפה אתה יודע שזה עולה כפול. אל תגיד לי שגם אתה נפלת לקקי הזה.
זה אכן עולה כפול

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית