הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לפני סייקל ראשון - שאלות שלא מצאתי להן תשובה

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
אני עובד לפי הכתבה: המדריך למתחילים, כל מה שרציתם לדעת על מנת לחשוב על שימוש באנאבולים

מבנה הסייקל:
Testosterone enanthate 250mg
20 זריקות, אחת כל 3.5 ימים.
מגיע בצורת אמפולות? מה הכמות בכל אמפולה?

נולבדקס
40 מ"ג כל יום עבור שבועיים ראשונים, שבועיים אחרונים 20 מ"ג נולבדקס.
מגיע בצורת כדורים לבליעה? מתי בדיוק לקחת את הכדור?

כוריגון - HCG
250iu כל 3.5 ימים בחודש האחרון של הסייקל בלבד.
מתי המועד המדוייק לזריקה, עם הזריקה של ה- Testosterone?

כל השאלות שלי מסומנות באדום. אודה לכל פידבק בנושא.
תודה.

ד"א-יש חברות שלא שמעתי על אנשים שנתקלו בהן בזיופים כמו: נובה פארם [אני אישית משתמש בהם ועוד כמה חברים] פארמהקום ,טייגר, ובלקן

נובה פארם זה UG עם כל הכבוד, לא מתאים לילד להתחיל מזה, לבלקן ופארמקום יש הרבה זיופים בסביבה, צריך להיזהר. אני אישית הייתי הולך על טייגר או וורמוג'ה

נובה פארם זה UG עם כל הכבוד, לא מתאים לילד להתחיל מזה, לבלקן ופארמקום יש הרבה זיופים בסביבה, צריך להיזהר. אני אישית הייתי הולך על טייגר או וורמוג'ה
טייגר וורמוז'ה זה UG עם כל הכבוד,לא מתאים לילד להתחיל מזה
סוף דיון

ממתי וורמוג'ה זה UG? יש להם מפעל עם כל התעודות שרק תרצה. ומ-NOVA שלך אנשים מקבלים פריחה ולא מסוגלים לשבת על התחת יומיים!
קודם כל-הלוואי ונובה היו שייכים לי 😃
דבר שני: כ-ל מי שהשתמש בנובה פארם שאני מכיר דיווח על בלי כאבים בכלל [חוץ מבנאדם אחד בגלל שינוי הרכב שמנים שעכשיו החזירו למקורי והלא כואב]
דבר שלישי אתה אומר שכל מה שלא כואב הוא פארמה?? אז אתה מטעה בצורה נוראית כי טייגר זה לא פארמה וממה שאני מכיר גם לא וורמוז'ה [אולי אני טועה אבל טרן אנאדרול וכו' הם לא חומרים רפואיים]
כרגע כל מי שאני מכיר שהשתמש בנובה פארם היה מרוצה עד הגג
אמנם טייגר וורמוז'ה אלו חברות טובות לפי תגובות של אנשים האבל פארמה הן לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית