הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
;maeqמה דעתכם על הסייקל הזה?מתכנן להעלות מסה טובה ולסוף של הסייקל לקחת וויסטרול להורדת הנוזלים שהצתברו.
הסייקל יהייה 12 שבועות:
שבוע 1-3 דקה 400 ,אננטט 500,אנדרול 50,נולבדקס 20 ליום
שבוע 4-10 כנ"ל רק ללא אנדרול +30מ"ג ווינסטרול ליום
שבוע 11-12 מוסיף כלומיד כמובן שעדיין עם נולבדקס 100מ"ג כלומיד ליום+2 זריקות של 2500iu כוריגון לשבוע.
טעיתי במקום דקה אני אקח בולדנון.

נערך לאחרונה:
מה הקשר לנובלדקס בתחילת הסייקל?
אני אישית עושה סייקלים "פשוטים" בלי לערבב כ"כ הרבה חומרים ובלי גשרים אבל נראה לי שאתה סתם מסבך ומסתבך עם כל הערבוב
בטח יתנו כאן עצות מפורטות יותר

אני אפילו לא הולך להתחיל להכנס לכמות השטויות שאתה הולך לעשות. אני טחנתי את הנושאים האלה כל כך הרבה פעמים. אנשים אתם ממשיכים לעשות את אותם שטויות ומרות על ההסברים והמידריכים. אתם לא קוראים ולא מסיקים מסקנות רק עושים דברים כמו אידיוטים כי הטמבל הגדול במכון אמר לכם.

עדי, יש מקום לעדכן את המדריך
אולי אפילו להוציא מדריך "מקוצר" למתחילים כי כנראה שרוב האנשים לא רוצים לקרוא עד הסוף

אולי אפילו להוציא מדריך "מקוצר" למתחילים כי כנראה שרוב האנשים לא רוצים לקרוא עד הסוף
כן אבל לדחוף לעצמך מחט לפחות פעמיים בשבוע עם הורמונים סינטטים-זה בסדר מבחינתם....אבל לקרוא מאמר עד הסוף לא...?

אין לך מה לקחת נולבדקס בתחילת הסייקל הוא רק יהרוס לך אותו. תתחיל עם HCG מתחילת הסייקל ועד סופו. בסוף הסייקל תחכה חודש ותתחיל נולבדקס + כלומיד, כאשר הנולבה 20 מ"ג למשך 45 יום, והכלומיד הינו 100 מ"ג לחודש ימים בלבד. לגבי אנדרול לא הייתי מתקרב (אם כבר בזריקות), בגלל הרעילות שלו לכבד, ואם זה סייקל ראשון אז בכלל לא ממליץ להתקרב. אתה יכול לשלב גם פרובירון במהלך הסייקל משבוע שלישי ועד סופו 50 מ"ג ביום.
אם זה סייקל ראשון הייתי ממליץ לך על אנטט 500 מ"ג בשבוע מפוצל לשתי זריקות בשבוע כאשר יש הפרש של שלושה ימים בין זריקה לזריקה.
אם אתה ממש מתעקש לגבי הסייקל אתה יכול להוסיף דיבול בכדורים ולא לעבור את ה-30 מ"ג ביום.
בהצלחה.

אין לך מה לקחת נולבדקס בתחילת הסייקל הוא רק יהרוס לך אותו. תתחיל עם HCG מתחילת הסייקל ועד סופו. בסוף הסייקל תחכה חודש ותתחיל נולבדקס + כלומיד, כאשר הנולבה 20 מ"ג למשך 45 יום, והכלומיד הינו 100 מ"ג לחודש ימים בלבד. לגבי אנדרול לא הייתי מתקרב (אם כבר בזריקות), בגלל הרעילות שלו לכבד, ואם זה סייקל ראשון אז בכלל לא ממליץ להתקרב. אתה יכול לשלב גם פרובירון במהלך הסייקל משבוע שלישי ועד סופו 50 מ"ג ביום.
אם זה סייקל ראשון הייתי ממליץ לך על אנטט 500 מ"ג בשבוע מפוצל לשתי זריקות בשבוע כאשר יש הפרש של שלושה ימים בין זריקה לזריקה.
אם אתה ממש מתעקש לגבי הסייקל אתה יכול להוסיף דיבול בכדורים ולא לעבור את ה-30 מ"ג ביום.
בהצלחה.

הרבה אי דיוקים. למה לחכות חודש לאחר הסייקל עם יש שימוש באסטרים ארוכים? אנדרול בזריקות לא רעיל לכבד?

אפשר גם חיים מקוצרים להרבה אין זין לחיות. מה זה השטויות האלה. שישבו ויקראו אם אין להם זין לקרוא שלא יתעסקו עם הדברים האלה ועם כן אז שלא יבואו לבכות אחרי זה שקורה להם משהו

הרבה אי דיוקים. למה לחכות חודש לאחר הסייקל עם יש שימוש באסטרים ארוכים? אנדרול בזריקות לא רעיל לכבד?

אז כמה רצוי לחכות אם כך? ואכן רעיל, אך עדיין עובר רק פעם אחת דרך הכבד ולא פעמיים עד כמה שידוע לי ..

בן כמה אתה שאתה חושב לקחת את כול החומרים האלו?
תעיףתרעיון המפגר של הווינסטרול
אנאדרול תחליף לדיבול ותמשוך איתו יותר זמן מ 3 שבועות
דאקה אם כבר אתה לוקח קח את האסטר הקצר של 100
בולדנון הרבה יותר טוב גם לא יותר מ 400 בשבוע

סליחה על ההתפרצות לפוסט.
מבלי להכנס לשמות, יש ממי לקבל הנחיה מסודרת בנושא?
מקריאת הפוסטים נראה כי יש הרבה תורה שבעל ופה ומעט אנשי מקצוע שאפשר להתייעץ איתם.

לא הרבה אנשים יכלו להרגיש משהו עם כמות בולד פחות מ-400 לשבוע... זה הקטע של בולדנון- אם מזריקים - מזריקים הרבה

סליחה על ההתפרצות לפוסט.
מבלי להכנס לשמות, יש ממי לקבל הנחיה מסודרת בנושא?
מקריאת הפוסטים נראה כי יש הרבה תורה שבעל ופה ומעט אנשי מקצוע שאפשר להתייעץ איתם.
יש נעוצים כאן בפורום סטרואידים עם כל המידע שאתה צריך וזה לא בעל פה.

אני אל 300 הרגשתי מצויין
*על.

על =(מ"י) מעל, על גבי, למעלה מ-, ליד; ל-, לכיוון; בנוסף ל-, יותר מ-; בנוגע ל-, אודות, בעניין, בקשר ל-

אל = (מ"י) ל-, אלי, לקראת, לכיוון, כלפי, לעבר, לכבוד, עבור, אצל, לידי או (תה"פ) לא, מלת שלילה, מלת ציווי שלילית, מלת איסור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית