ייעוץ סייקל שני

• פותח/ת השרשור Dudu
  • פורסם בתאריך

Dudu

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום יש לי כמה שאלות לגבי סייקל שני שלי .
קודם כל אני 188 שוקל 103 קילו על 20% שומן + - .
אני חושב על סייקל שני והוא יראה ככה :

שבוע 1 : Sustanon 250 + Deca 200 X 2
Dianabol 10MG X4 ED

שבוע 2 : Sustanon 250 + Deca 200 X 3
Dianabol 10MG X6 ED

שבוע 3 : Sustanon 250 + Deca 200 X 3
Dianabol 10MG X6 ED

שבוע 4 : Sustanon 250 + Deca 200 X 3
Dianabol 10MG X6 ED

שבוע 5 : Sustanon 250 + Deca 200 X 3
Dianabol 10MG X6 ED

שבוע 6 : 2 Sustanon 250 + Deca 200 X

עכשיו יש לי כמה התלבטויות :
כדאי להוסיף פרו-וירון במהלך הסייקל ?
בשבוע 6 להשאיר ככה או לשנות ?? כי בדרך כלל מורידים את הDECA בגלל האסטר הארוך שלו אבל יש בSUS אסטר דומה (decanoate )
אם שבוע 6 ישאר ככה זה אומר שאני יתחיל את ה PCT משו כמו 15 יום אחרי הזריקה האחרונה ?
מה אתם אומרים על הDIANABOL ?? להוריד מינון ? להרוריד שבועות ?
ואשמח לקבל הצעות ל PCT כי אני עוד לא סגור .. כי זה הולך להיות סייקל חזק וזה יגרום לשיתוק רציני ביצור הטסטורון והרבה תופעות לוואי .

( אני יודע שאני הולך לראות כמו שקית מים בזמן הסייקל זה בסדר ... מחיר קטן מול התמונה הגדולה )

הייתי מוותר על הדקה והדיבול ומחליף ב NPP [דקה קצר] אתה עושה סייקל קצר וזה עדיף....[כנל גם עם הטסט אבל לא כזה משנה]
מה עם כוריגון?

לדקה בסיקל של 6 שבועות אין כמעט אפקט. ללא ספיק סייקלים קצרים לעשות עם אסטרים קצרים. תעשה NPP ו פרופ. שישה ששבועות 400מג בשבוע מכל אחד. פרגניל תוך כדי הסייקל 500 יחידות. שלושה ארבעה ימים לאחר סיום הסייקל תתחיל טמוקסיפן וכלומיד. אין צורך בפרווירון אתה יכול לשלב עם אתה רוצה לא ממש קריטי

תוריד קודם אחוזי שומן לאזור ה10 ואז תעשה סייקל. עם החומרים שרשמת תתמלא נוזלים כמו בלון ותראה כמו הבובה של מישלין או בעל שווארמה השוק. תסבול מהרבה יותר תופעות לואי.
אם אתה עם אחוז שומן כזה גבוה התזונה שלך לקויה ויש לסדר אותה קודם.

כשאתה משלב דקה עם סוסט, היחס צריך להיות לפחות 1:1.5-2, כלומר אם אתה הולך על 200 DECA , תוסיף 350-400 SUST
כמו כן, הייתי ממליץ לעשות יציאה ל-PCT מסודר עם דברים קצרים כמו פרופ או ווינס, אחרת הירידה ברמה הורמונלית תהיה לך חדה מידי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית