ייעוץ עלייה במשקל לאחר נטילת קריאטין

• פותח/ת השרשור global
  • פורסם בתאריך

global

משתמש מתחיל
90
0
נק' מוניטין:
-21
90
0
היי חברים.
סגרתי שבוע של שימוש בקריאטין והיום בבוקר עשיתי שקילה כמו בכל שבוע.

אני במאסה ואני עולה בסביבות ה 250-400 גרם בשבוע.
היום בבוקר שנשקלתי הייתי 1.5 קילו יותר !
שהתחלתי לקרוא קצת ולהבין שהקריאטין בעצם סופח נוזלים וזה כנראה מהתוצאה של נטילת קריאטין רציתי לשאול ולהיות בטוח אם זו באמת הסיבה ?

קילו וחצי זה המון והייתי רוצה לדעת מה פחות או יותר הנורמה לאחר שימוש של שבוע 4 כפיות ביום

היי חברים.
סגרתי שבוע של שימוש בקריאטין והיום בבוקר עשיתי שקילה כמו בכל שבוע.

אני במאסה ואני עולה בסביבות ה 250-400 גרם בשבוע.
היום בבוקר שנשקלתי הייתי 1.5 קילו יותר !
שהתחלתי לקרוא קצת ולהבין שהקריאטין בעצם סופח נוזלים וזה כנראה מהתוצאה של נטילת קריאטין רציתי לשאול ולהיות בטוח אם זו באמת הסיבה ?

קילו וחצי זה המון והייתי רוצה לדעת מה פחות או יותר הנורמה לאחר שימוש של שבוע 4 כפיות ביום

הגיוני לגמרי,עכשיו תעבור לשלב תחזוקה של כפית אחת ביום(לא משנה מתי אתה לוקח את הכפית).

לא היית צריך לקחת 4 כפיות ביום
נטלת 28 כפיות בשבוע שזה 21 כפיות יותר ממה שהיית צריך..
להבא תדע שאין צורך בהעמסת קריאטין

4 כפיות של קריאטין ביום? חיסלת בטח קרוב לחצי קופסה, ביזבוז של כסף..

שיטת העמסה לא עובדת ? ז''א שאם אתה לוקח כפית כל יום ההשפעה תורגש אחרי 3 שבועות בערך אז אם תעמיס לפני זה לא יבוא מוקדם יותר ?

שיטת העמסה לא עובדת ? ז''א שאם אתה לוקח כפית כל יום ההשפעה תורגש אחרי 3 שבועות בערך אז אם תעמיס לפני זה לא יבוא מוקדם יותר ?
ההשפעה היא אותה השפעה בדיוק, זה פשוט שיטה של החברות לגרום לך לבזבז את המוצר יותר מהר..

נכון! Sweetbamba ו Psyco צודקים העמסה היא מיותרת לחלוטין יש מחקר שהוכיח שהעמסה \ כפית אחת ביום.. בסופו של חודש אותם רמות של קריאטין נמצאו בגוף.. זה מיותר לעשות העמסה.. אני בעיקרון אחרי הפסקה מקריאטין חזרתי לקחת כפית אם ארוחה לפני אימון.. וכפית אחרי.. רק לפרק זמן קצר אבל.. לאחר מכן כפית ביום זה מספיק

• פותח/ת השרשור
עדכון שבוע שני שאני כבר משתגע איך זה הגיוני... עלייה של 3 קילו שבוע שני של נטילת קריאטין
סה"כ בשבועיים 4 וחצי קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית