הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב ראשון..עזרה בבקשה

knightmare

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום חברים..
צריך עצה בסייקל חיטוב ראשון..
אני רוצה לקחת וינסטרול לבד מישהו נתן לי במתנה כמות שמספיקה לסייקל של חודש..
השאלה אם זה לא פוגע לקחת וינסטרול לבד..
המשקל שלי הוא 78 ק"ג, 10 אחוז שומן, מתאמן מתקדם כבר שנה ללא סייקלים קודמים.
אני מעוניין רק במעט חיטוב כי אני די מחוטב ולא מעוניין לגדול מעבר למצב שלי כרגע.

תודה רבה לכולם מראש 😃

רעיון גרוע וינסטרול לבד לא רק שלא יעשה לך כלום אלה יפסיק את יצור הטסט הטבעי שלך ותהייה לך ירידה חדה
ביצר המיני שלא לדבר על רעילות לכבד (יותר אם זה אורלי פחות אם זה בזריקות) בקיצור תקרא את המדריך למתחילים וכמו שאתה נשמע את צעיר מדי להתחיל אם סטרואידים (מתחת לגיל 25) זה לא מומלץ גם להכנס לתחום בלי כמה שנים בחדר כושר והתקדמות טבעית אתה רוצה להתחטב תשמור על תזונה אירובי תנסה אפדרין או קלן או ECA ותתחטב למה אתה חושב שסטרואידים יעזור לך פה?

• פותח/ת השרשור
תראה..
א. אני מעל גיל 25..
ב. אני מתאמן מספיק שנים...
ג. לפני 6 שנים שקלתי 110 ק"ג של שומן והיום אני 78 ק"ג עם 10 אחוז שומן.. אז ככה שיש לי מעט מושג בתזונה מה שנשאר לי להוריד ירד רק באמצעות סייקל כי מבחינתי אני לא מתכוון להשקיע באירובי..
אז אם תוכל להמליץ לי על סייקל מסודר שנראה לך שמתאים לי אני ממש אודה לך 😃

1.אז ככה סטרואדים לא שורפים שומן נקודה.
חומרים שהם נגזרת של DHT שהם יותר אנדרוגנים אכן יעזרו לך אבל בלי תזונה נכונה ואירובי זה לא יעזור לך כל כך אם אתה חושב שסייקל יוריד אותך לכיוון ה 8% בלי שמירה מדוקדקת על תזונה ואימונים אז צר לי לאכזב אותך ממה שאתה אומר אתה חושב שסטרואידים זה איזה חומרי קסם שיבנו שריר וישרפו שומן ללא מאמץ אז זהו שלא תוציא לך את העניין מהראש
2. לפני שבכלל הייתי שוקל לקחת סטרואידים הייתי חוקר את הנושא טוב טוב זה בכל זאת הורמונים חזקים מאוד אם תופעות לוואי קשות פוטנציאלית לא הייתי ממהר להזריק לגוף שלי חומרים שיכולים להזיק לבריאות (לפעמים בצורה בלתי הפיכה) נבלי לדעת מה אני עושה תקרא איך לבנות סייקל כמו שצריך איזה חומרים קיימים מה ההשפעות שלהם תקרא על איך לבצע PCT בצורה נכונה כדי להתאושש מהסייקל
3.יש דרכים אחרות לשרוף שומן בצורה יחסית יותר בטוחה אם קלן אפדרין קפאין וכו זה יחד אם אירובי ותזונה נכונה יביא לך אחלה תוצאות

קיצר אחי זה לא שאני בא לרדת עליך או משהו זאת ממש לא הכוונה שלי פה אני רק בתור אחד שיודע קצת על הנושא הזה רוצה להבהיר לך על הסכנות הפוטנציאליות בשימוש בחומרים האלה ולפי מה שאתה כותב פה אתה לא ניראה לי מוכן לזה אחי
אני ממליץ לך בחום לקרוא פה את המדריכים למתחילים אחי בשביל זה כתבו אותם ואחרי שתחכים קצת
אני אשמח לעזור לך כמו שאר החברה פה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה...
בשמחה אני אקרא את כל המדריכים גם לידע הכללי.. אפילו שקצת השתכנעתי לוותר על זה.

מענין אותי לדעתי מה אתה מנסה לחטב ב10% שומן?זה לא מספיק חטוב לאיזה אחוז שומן אתה רוצה להגיע?
ADIMENIA כבר סיכום לך את העובדה שויני לבד זה טיפשי,אם אתה הולך על זה אז תיקח איתו פרופיונאט לדעתי.
וקלןבוטרול זה לא סטרואיד אבל בהחלט שורף שומן שאני אישית אוהב להשתמש בו ב0.4

• פותח/ת השרשור
אז אני כן יכול לקחת אותו לבד ללא תוספות ולסכם בזה? ודרך אגב סתם שיהיה לי מושג כמה אמור לעלות לי סייקל כזה (של קלן) למשך שבועיים ?
אני רוצה להגיע ל 8 אחוז ...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה 😃 אבל על השאלה החשובה לא ענית לי..
אני יכול לקחת רק קלן למשך שבועיים ללא נזקים?
כמובן שעם תזונה נכונה ואימונים הרבה יותר אינטנסיביים....

למה אנשים משתמשים עם קלן?אם אפילו muscular development, שמפרסמים סייקלים והמלצות, פרסמו מאמר על הנזק הפוטנציאלי שיש לחומר הזה על שריר הלב, למה להשתמש בו, בעיקר אם יש אלטרנטיבות בלי נזק לטווח ארוך, ושלא סוגרות את הרצפטורים, כמו אפדרין?
וגם, במיוחד באחוזי השומן שלך, אפשר גם להעזר ביוהמבין. למה אתה מנסה לרדת מ 10%? מאיפה אתה מנסה להוריד? אם זה מאזור הבטן התחתונה, יוהמבין עשוי להיות יעיל יותר?

למה אנשים משתמשים עם קלן?אם אפילו muscular development, שמפרסמים סייקלים והמלצות, פרסמו מאמר על הנזק הפוטנציאלי שיש לחומר הזה על שריר הלב, למה להשתמש בו, בעיקר אם יש אלטרנטיבות בלי נזק לטווח ארוך, ושלא סוגרות את הרצפטורים, כמו אפדרין?
וגם, במיוחד באחוזי השומן שלך, אפשר גם להעזר ביוהמבין. למה אתה מנסה לרדת מ 10%? מאיפה אתה מנסה להוריד? אם זה מאזור הבטן התחתונה, יוהמבין עשוי להיות יעיל יותר?

יש בזה משהו אני גם מעדיף אפדרין\קפאין על קלן יוהמבין HCL גם סבבה הוא גם סלקטיבי לרצפטורים בטא2 כמו קלן אבל טיפה קשה להשגה

אין טעם לרדת פחות מ 10% אם אתה לא מתחרה.
נגיד וירדת מה הלאה ? כמה זמן נראה לך אתה יכול להיות על פחות מ 10% כמה זמן כבר תסתובב רעב,עייף ועצבני ?
ואם בכל זאת אתה מתעקש ללכת עם הראש בקיר אז עדף באמת כמו שעמית כתב, לך על יהומבין.
דבר נוסף איבוד שריר הוא מאוד גבוהה ברגע שמנסים לרדת לאחוזים נמוכים.

יש בזה משהו אני גם מעדיף אפדרין\קפאין על קלן יוהמבין HCL גם סבבה הוא גם סלקטיבי לרצפטורים בטא2 כמו קלן אבל טיפה קשה להשגה
יהומבין ממש פשוט להשיג, אפשר להזמין מBB.COM מוכרים שם בקפסולות של 5 מ"ג וזה עובר במכס ובכל שאר ה"חברים".

יהומבין ממש פשוט להשיג, אפשר להזמין מBB.COM מוכרים שם בקפסולות של 5 מ"ג וזה עובר במכס ובכל שאר ה"חברים".

באמת? עד כמה שאני יודע זה מוגדר כסם לא? והמכס לא ישחרר את זה אתה מחדש לי פה

עובר כמו נינג'ה, ההגדרה של יהומבין בארץ היא ממש מוזרה לפי מה שביררתי את זה, זה לא נמצא בפקודת הסמים ומצד שני זה "לא חוקי", לא חוקי מה? למכירה? ללא מרשם? (כאילו איזה מרשם מביאים עם זה, זה יצא מכלל שימוש לפני 400 שנה), לא יודע מה לומר אבל זה עובר, בקשר ל BB.COM יש לך כאן:
http://www.bodybuilding.com/store/prima/yo.html
http://www.bodybuilding.com/store/sd/yo.html

בכל מקרה, לא יודע כמה מכם ניסו יהומבין אבל זה לא כמו שאתם חושבים, במיוחד לא בתפריט דל פחממה.
זה נורא קשה להיות על החומר בלבד ללא כל "תוספת" כזו או אחרת מהצד מהסיבה שהוא לא "ממריץ" כמו חבריו אפדרין ואפשר לומר שקלן אף יותר משפיעה עליך מאשר יהומבין מהאפקט הזה של התופעות לוואי שכולנו אוהבים ולכן זה נורא קשה לקחת אותו לאורך זמן עקב החוסר כוח והחשק ושאר הדברים שלדוגמא עם אפדרין אפשר להתגבר עליהם, מבחינת התוצאה לא הייתי מספיק זמן עם החומר כדי להחליט כן לא למה וכמה כי אחרי 10 ימים פשוט רציתי לחזור לאפדרין.
יש אין ספור אנשים שעושים יהומבין + אפדרין יחד, לדעתי זה מטומטם בלי קשר לתופעות לוואי כמו לחץ דם וכו' ניגוד רצפטורים מובהק עם מכניזם שונה כאשר א' בעצם סוג של מבטל את ב' אבל אנשים מרוצים אז לך תבין את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית