הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב ראשון..עזרה בבקשה

knightmare

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום חברים..
צריך עצה בסייקל חיטוב ראשון..
אני רוצה לקחת וינסטרול לבד מישהו נתן לי במתנה כמות שמספיקה לסייקל של חודש..
השאלה אם זה לא פוגע לקחת וינסטרול לבד..
המשקל שלי הוא 78 ק"ג, 10 אחוז שומן, מתאמן מתקדם כבר שנה ללא סייקלים קודמים.
אני מעוניין רק במעט חיטוב כי אני די מחוטב ולא מעוניין לגדול מעבר למצב שלי כרגע.

תודה רבה לכולם מראש 😃

עובר כמו נינג'ה, ההגדרה של יהומבין בארץ היא ממש מוזרה לפי מה שביררתי את זה, זה לא נמצא בפקודת הסמים ומצד שני זה "לא חוקי", לא חוקי מה? למכירה? ללא מרשם? (כאילו איזה מרשם מביאים עם זה, זה יצא מכלל שימוש לפני 400 שנה), לא יודע מה לומר אבל זה עובר, בקשר ל BB.COM יש לך כאן:
http://www.bodybuilding.com/store/prima/yo.html
http://www.bodybuilding.com/store/sd/yo.html

בכל מקרה, לא יודע כמה מכם ניסו יהומבין אבל זה לא כמו שאתם חושבים, במיוחד לא בתפריט דל פחממה.
זה נורא קשה להיות על החומר בלבד ללא כל "תוספת" כזו או אחרת מהצד מהסיבה שהוא לא "ממריץ" כמו חבריו אפדרין ואפשר לומר שקלן אף יותר משפיעה עליך מאשר יהומבין מהאפקט הזה של התופעות לוואי שכולנו אוהבים ולכן זה נורא קשה לקחת אותו לאורך זמן עקב החוסר כוח והחשק ושאר הדברים שלדוגמא עם אפדרין אפשר להתגבר עליהם, מבחינת התוצאה לא הייתי מספיק זמן עם החומר כדי להחליט כן לא למה וכמה כי אחרי 10 ימים פשוט רציתי לחזור לאפדרין.
יש אין ספור אנשים שעושים יהומבין + אפדרין יחד, לדעתי זה מטומטם בלי קשר לתופעות לוואי כמו לחץ דם וכו' ניגוד רצפטורים מובהק עם מכניזם שונה כאשר א' בעצם סוג של מבטל את ב' אבל אנשים מרוצים אז לך תבין את זה.
מסכים אם כל מילה בכל מקום מבהירים לא לקחת אפדרין ויוהמבין בגלל אפקט של לחץ דם גבוהה
זה יכול להיות מסוכן מה שכן אפשר לקחת יהמבין וקפאין בשביל המרץ

פוסט מעניין
לגבי הוינסטרול לבד עם אתה לא מצרף לזה לפחות 500 מלגרם טטסטרון בשבוע עדיף שתזרוק את הכדורים לאסלה ותוריד תמים
תן שבועיים עם קלן תגיע ל120 מקרוגרם (3 כדורים) ביום למשך 4-5 ימים ואז פרדמיה יורדת אני מבטיח לך אחלה תוצאות עם תשמור על תזונה ואימונים טובים

ניסיתי אותו במסגרת HOT ROX, וגם קניתי קצת "נטו" (עובר מכס כמו דג במים). זה, אכן, לא ממריץ. יש בעיה לקחת קפאין מהצד?

אין טעם לרדת פחות מ 10% אם אתה לא מתחרה.
נגיד וירדת מה הלאה ? כמה זמן נראה לך אתה יכול להיות על פחות מ 10% כמה זמן כבר תסתובב רעב,עייף ועצבני ?
ואם בכל זאת אתה מתעקש ללכת עם הראש בקיר אז עדף באמת כמו שעמית כתב, לך על יהומבין.
דבר נוסף איבוד שריר הוא מאוד גבוהה ברגע שמנסים לרדת לאחוזים נמוכים.
כאשר אדם ממוצע נמצא ב9% שומן,ונניח הוא במעזן נטרלי,שומר על אימונים ותזונה נקיה בלי ג'אנק וממתקים,מאיזה סיבה הוא לא יכול "לשמור" על אחוזי השומן הנמוכים?

• פותח/ת השרשור
פוסט מעניין
לגבי הוינסטרול לבד עם אתה לא מצרף לזה לפחות 500 מלגרם טטסטרון בשבוע עדיף שתזרוק את הכדורים לאסלה ותוריד תמים
תן שבועיים עם קלן תגיע ל120 מקרוגרם (3 כדורים) ביום למשך 4-5 ימים ואז פרדמיה יורדת אני מבטיח לך אחלה תוצאות עם תשמור על תזונה ואימונים טובים
תראה לגבי הוינסטרול ירדתי מזה לגמרי...
עכשיו אני מתלבט בין אפדרין לקלן..

כאשר אדם ממוצע נמצא ב9% שומן,ונניח הוא במעזן נטרלי,שומר על אימונים ותזונה נקיה בלי ג'אנק וממתקים,מאיזה סיבה הוא לא יכול "לשמור" על אחוזי השומן הנמוכים?
set-point + אתה לא באמת יודע מה הנטראלי שלך

set-point + אתה לא באמת יודע מה הנטראלי שלך

אני לא מסכים אם הקביעה הזאת שאתה מגיע לאחוזי שומן האלה ה set point גם משתנה בהתאם
וגם אן יש לך מסת שריר יפה אז גם חילוף החומרים שלך בהתאם אפשר לשמור על % שומן נמוכים בלי בעיה לראיה יש הרבה חברה שהם אם % שומן נמוך ושומרים על זה יפה מאוד זה הכל עניין של תזונה הבעיה באה שאתה רוצה לעלות נקי אז זה דורש ממך הרבה ניסוי וטעיה והרבה אנשים לא יודעים איך לעשות דיאטות בצורה נכונה ואז מעלים יותר מדי שומן

יש אין ספור אנשים שעושים יהומבין + אפדרין יחד, לדעתי זה מטומטם בלי קשר לתופעות לוואי כמו לחץ דם וכו' ניגוד רצפטורים מובהק עם מכניזם שונה כאשר א' בעצם סוג של מבטל את ב' אבל אנשים מרוצים אז לך תבין את זה.

:victory:משה מה קורה אחי....סוף סוף הצטרפתי לפורום!
נכון, יש ירידה אדירה באפקטיביות כאשר משלבים את שניהם...
על סמך נסיון אישי...
עם זאת,אני מאוד אוהב לקחת יהומבין+קפאין על הבוקר....מאוד מרוצה מתוצאות היהומבין...
במיוחד אני רואה איתו שיפור ב"שומן העיקש"....

בקשר ל"חיים על אחוזי שומן נמוכים"...שהחבר'ה דיברו על זה...
אני לא כל כך מסכים עם זה ...נכון,שהגנטיקה היא פקטור מרכזי כאן...וכמובן תזונה מדוייקת...
אבל זו לא כזו בעיה לחיות על אחוזי שומן נמוכים כאשר כבר הגעת אליהם...
שמור על אימונים חזקים,תזונה מדוייקת,אל תחייה תמיד על מאזן שלילי אלא תהיה לאורך השנה +-2 קילו(לדוגמא סיימת 100 קילו תנוע תמיד סביב ה-98 עד 102) מנקודת סוף החיטוב שלך ובלי בעיה אתה שומר על התוצאות...

שניר, תודה אחי....
שלום לכולם!למי שמכיר אותי ומי שלא....
יש כאן אחלה פורום אני אנסה להיות יותר פעיל!! 😵‍💫🥊

אני לא מסכים אם הקביעה הזאת שאתה מגיע לאחוזי שומן האלה ה set point גם משתנה בהתאם
וגם אן יש לך מסת שריר יפה אז גם חילוף החומרים שלך בהתאם אפשר לשמור על % שומן נמוכים בלי בעיה לראיה יש הרבה חברה שהם אם % שומן נמוך ושומרים על זה יפה מאוד זה הכל עניין של תזונה הבעיה באה שאתה רוצה לעלות נקי אז זה דורש ממך הרבה ניסוי וטעיה והרבה אנשים לא יודעים איך לעשות דיאטות בצורה נכונה ואז מעלים יותר מדי שומן
ה set point משתנה במקרים הבאים:
1. עלייה מורגשת במסת שריר (2-3 ק"ג לא נקרא אלא הרבה יותר מזה)
2. חומרים אנאבולים
3. תזונה דקדקנית עד כדי חוסר חיים מוחלט.

ה set point משתנה במקרים הבאים:
1. עלייה מורגשת במסת שריר (2-3 ק"ג לא נקרא אלא הרבה יותר מזה)
2. חומרים אנאבולים
3. תזונה דקדקנית עד כדי חוסר חיים מוחלט.

נניח בן אדם ששוקל 100 קילו על 20% שומן
ואדם אחר שוקל 100 קילו על 8% שומן זה ברור שהסט פוינט שלהם שונה בתחליט אבל זה לא אומר שאי אפשר להחזיק את זה אחי אני יכול להעיד על עצמי שאני הייתי על 25% שומן וירדתי כבר לאיזור ה 8% ואני פחות או יותר מחזיק על 8-10 אחוז כל השנה זה בהחלט אפשרי אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית