הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אללה אסלאם

• פותח/ת השרשור bubbi
  • פורסם בתאריך

bubbi

משתמש מתחיל
153
0
נק' מוניטין:
0
153
0
סדרת הדגל החדשה של ערוץ 10 - 'אללה אסלאם'.
צבי יחזקאלי במסע מסוכן תחת זהות בדוייה אל עבר החצר האחורית של אירופה החדשה בעקבות קבוצות האיסלאם הקיצוני.

http://docu.nana10.co.il/Section/?SectionID=12417

כל יום רביעי, 21:00, ערוץ 10.

נראה מעניין, ממליץ לכולם.

סדרה של כמה חלקים
לפי מה שהבנתי כל פרק מדבר על מדינה אחרת

אני זוכר משהו שקדאפי אמר פעם על האיסלאם, הוא אמר שעד 2030 שרוב אירופה תהיה מוסלמית והוא צודק זה דיי קרוב

לא נראה לי... אירופה גדולה מאוד ואין שם הרבה ערבים אפילו היום..

למי שנבהל או מתפלא ממשהו. זה קיים גם בארץ, אולי מעט פחות קיצוני או פחות רואים את זה.

מזל טוב לאירופה, היא בכיוון הנכון 😃

למי שנבהל או מתפלא ממשהו. זה קיים גם בארץ, אולי מעט פחות קיצוני או פחות רואים את זה.

מזל טוב לאירופה, היא בכיוון הנכון 😃
צודק סתם דוגמא בעיר שלי לפני כמה שנים לא היית רואה כמעט ערבים נגיד בשישי בערב
כיום רוב האנשים שמסתובבים בעיר ביום שישי הם ערבים

כיום רוב האנשים שמסתובבים בעיר ביום שישי הם ערבים

זה ממש, אבל ממש לא הכיוון. לאזרחי המדינה מותר להסתובב איפה שבא להם בלי הבדל דת,גזע,מין וכו'.

מישהו ראה?
הקלטתי ואני לא יודע אם שווה לצפייה יש מצב לחוות דעת על הסדרה?

• פותח/ת השרשור
קדאפי אמר - "יש לנו 50 מליון מוסלמים באירופה - אלוהים יעניק לנו את הנצחון ללא חרבות, ללא נשק, ללא כיבוש - אירופה תהפוך ליבשת מוסלמית תוך מספר עשורים"
הוא כבר לא איתנו, בואו נראה אם נבואה שלו תתגשם.

אלמוג, תראה, לדעתי סדרה מצויינת.

איפה אתה רואה שכתבתי שאסור להם להסתובב איפה שבא להם? מה אתה משחק אותה ?

אז הסבר מה באה לאמר התגובה שלך?

ציטוט :"
כיום רוב האנשים שמסתובבים בעיר ביום שישי הם ערבים"

הוא התכוון שפעם לא היה הרבה ערבים והביא דוגמא לכך - בשישי בערב לא היו רואים הרבה ערבים ברחוב . והיום יש יותר ערבים ודוגמא לכך - בשישי בערב רואים הרבה ערבים .

לא אמר שאסור להם שמותר להם שהוא שמח שהוא רואה אותם שהוא מתעצבן שהוא רואה אותם רק נתן דוגמא שלי משל עצמו על הנושא הקיים שכיום המוסלמים מתרבים .
תפסיקו להגן עליהם וכל פעם שמזכירים אותם לחשוב שזה בקטע גזעני .

אני בטוח שאם האשכול היה ככה , בונא נהיו יותר אנשים בלונדינים בעולם , תגובה של מישו אחר : כן פעם בשישי בקושי הייתי רואה 2 בלונדינים בלילה והיום אני רואה כל שישי בלילה איזה 40 .

אני בטוח שלא היו מגיבים כמו שהגיבו .

דרך אגב סתם עניין מעניין מציע לכם לבדוק כמה מוסלמים היה פעם בכל ארץ וכמה יש היום , הם יותר מהכפילו את עצמם בזמן לא כלכך ארוך שזה מטורף .

הוא התכוון שפעם לא היה הרבה ערבים והביא דוגמא לכך - בשישי בערב לא היו רואים הרבה ערבים ברחוב . והיום יש יותר ערבים ודוגמא לכך - בשישי בערב רואים הרבה ערבים .

לא אמר שאסור להם שמותר להם שהוא שמח שהוא רואה אותם שהוא מתעצבן שהוא רואה אותם רק נתן דוגמא שלי משל עצמו על הנושא הקיים שכיום המוסלמים מתרבים .
תפסיקו להגן עליהם וכל פעם שמזכירים אותם לחשוב שזה בקטע גזעני .

אני בטוח שאם האשכול היה ככה , בונא נהיו יותר אנשים בלונדינים בעולם , תגובה של מישו אחר : כן פעם בשישי בקושי הייתי רואה 2 בלונדינים בלילה והיום אני רואה כל שישי בלילה איזה 40 .

אני בטוח שלא היו מגיבים כמו שהגיבו .

דרך אגב סתם עניין מעניין מציע לכם לבדוק כמה מוסלמים היה פעם בכל ארץ וכמה יש היום , הם יותר מהכפילו את עצמם בזמן לא כלכך ארוך שזה מטורף .

כל בני האדם מתרבים, פעם היינו בקושי מיליארד והיום שבע.
מה המספרים שאתה שולח אותנו לבדוק אותם אמורים לאמר? להגביל ילודה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית