הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה מה שקורה כשיש לך שריטה בראש ואתה לא רואה בעיניים

אתה לא פסיכי או פעיל קט השטן. עשיתי דברים דומים מכול מני סיבות, אבל מסיבות שלי. שבסופו של דבר יש להן הסברים. אתה חתכת לעצמך את האצבע והעלת לפורום, תחת הכותרת "זה מה שקורה שיש לך "שריטה" ושאתה "חולה בראש". וקבלת את התשומת לב. אני לא חושב שאתה מטורף,או משוגע, או פצועה נפשית(לא בגלל שחכת את האצבע לפחות) או על הקצה. אני חושב שהפוסט הזה מעיד את תכונות הרבה יותר lame מאלה שאתה מתפאר בהן.

עם כל הכבוד לכמה שהבחור מוזר, לא הייתי ממהר לרמוס לו את הביטחון העצמי, הוא גם ככה רשם שהוא בדיכאון קשה ואפילו כדורים פסיכאטריים לא עוזרים לו. הדרך מכאן לנטיות אובדניות מאוד קצרה.

אם זה מה שעושה לך טוב בעולם הזה, תהנה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא פסיכי או פעיל קט השטן. עשיתי דברים דומים מכול מני סיבות, אבל מסיבות שלי. שבסופו של דבר יש להן הסברים. אתה חתכת לעצמך את האצבע והעלת לפורום, תחת הכותרת "זה מה שקורה שיש לך "שריטה" ושאתה "חולה בראש". וקבלת את התשומת לב. אני לא חושב שאתה מטורף,או משוגע, או פצועה נפשית(לא בגלל שחכת את האצבע לפחות) או על הקצה. אני חושב שהפוסט הזה מעיד את תכונות הרבה יותר lame מאלה שאתה מתפאר בהן.
תכונה שנקראת "משתעמם מהר ומחפש קצת בידור" 😃
קוראים לזה פריק, אתה בטח שומע בלאק מטאל, לא?
חחחחחחחחחח אתה מצחיק, אין שום קשר בין פריקים לבלאק מטאל, יש עשרות ז'אנרים במטאל ודווקא מה שמאפיין "פריקים" זה לא בלאק מטאל; ולא, אני לא כ"כ מת על בלאק מטאל, כמה להקות פה ושם.

"תכונות שנקראת משתעמם מהר ומחפש קצת בידור"? זה ההכרה העצמית שלך? אתה באמת מציג את התכונות האלה כמניעים? התעלמת לגמרי ממה שאמרתי כהגנה, אולי עצמית. או שאתה באמת לא מבין.

אתה לוקה בדיכאון ונותן תרופות מרשם?

• פותח/ת השרשור

"תכונות שנקראת משתעמם מהר ומחפש קצת בידור"? זה ההכרה העצמית שלך? אתה באמת מציג את התכונות האלה כמניעים? התעלמת לגמרי ממה שאמרתי כהגנה, אולי עצמית. או שאתה באמת לא מבין.

אתה לוקה בדיכאון ונותן תרופות מרשם?
יש לי דיכאון קליני, הפרעת אישיות נרקיסיסטית, הפרעת אישיות היסטריונית, הפרעת אישיות גבולית והפרעת אישיות אנטיסוציאלית, אם אתה כזה פסיכולוג גדול תענה לעצמך על השאלות 😃

על פי מה איבחנו אצלך הפרעת אישיות אנטיסוציאלית?

נגיד אני אשאל אותך אם מישהי זקנה תבקש ממך ביום חם שתעזור לה עם השקיות עד האוטו - תעשה את זה?
אם אני אגיד לך שגרמת למישהו להיות נכה לכל החיים בגלל רשלנות כלשהי שלך (תיאורטית) - אתה תרגיש רע עם זה?

• פותח/ת השרשור

נגיד אני אשאל אותך אם מישהי זקנה תבקש ממך ביום חם שתעזור לה עם השקיות עד האוטו - תעשה את זה?
אם אני אגיד לך שגרמת למישהו להיות נכה לכל החיים בגלל רשלנות כלשהי שלך (תיאורטית) - אתה תרגיש רע עם זה?
אני לא הפסיכיאטר אז אני לא יכול לומר לך אבל לפי מה שקראתי צריך רק כמה סעיפים מתוך מספר גדול שלהם אז אני לא בהכרח תואם את כל מה שאתה אומר; לגבי השאלות שלך, שאלה ראשונה אני אעזור, שאלה שנייה אני לא ארגיש רע [יותר מזה, זה מצחיק אותי לדעת שאנשים סובלים, בייחוד בגללי, כאילו זה משחק בשבילי ואני בגישה של "חחחחחח נדפקת!"]

חחחחחחחחחח אתה מצחיק, אין שום קשר בין פריקים לבלאק מטאל, יש עשרות ז'אנרים במטאל ודווקא מה שמאפיין "פריקים" זה לא בלאק מטאל; ולא, אני לא כ"כ מת על בלאק מטאל, כמה להקות פה ושם.
אתה צודק.
בלאק זה לטיפוסים איכותיים אתה בטח שומע דת'קור או משהו מזעזע בסגנון.
חוץ מזה אתה אחלה בחור!

• פותח/ת השרשור
אתה צודק.
חוץ מזה אתה אחלה בחור!
גועל נפש דת'קור, השנאה הכי גדולה שלי.
שומע בעיקר דת' סימפוני [אפיקה, אפטר פוראבר], המון אופרה וקלאסית, פאוור [סונטה ארקטיקה - יש לי קעקוע של הסמל שלהם], דת' לסוגיו איכותי [לא מתקרב לכל מה שנגמר בקור].

אל תשפוט סתם נשמה 😃 כרגע אני הכי שומע כל מה שקשור למוזיקה קלאסית ושירת סופרן גבוהה.
כשזה מגיע לבלאק אמרתי לך, לא מחבב כ"כ אבל הנה מספר להקות הבלאק המועט שיש לי במחשב:
Ancient Rites, Belphegor, Carach Angren, Goatwhore, Marduk, Moonspell, Satyricon, Sear Bliss, Windir

לא כ"כ אפשר להחשיב אותן בלאק מטאל אבל גם Cradle of Filth ו-Dimmu Borgir.

נערך לאחרונה:
אתה צודק.
חוץ מזה אתה אחלה בחור!

טיפוסים מאוד איכותיים.

vikernes_042.jpg

אני לא הפסיכיאטר אז אני לא יכול לומר לך אבל לפי מה שקראתי צריך רק כמה סעיפים מתוך מספר גדול שלהם אז אני לא בהכרח תואם את כל מה שאתה אומר; לגבי השאלות שלך, שאלה ראשונה אני אעזור, שאלה שנייה אני לא ארגיש רע [יותר מזה, זה מצחיק אותי לדעת שאנשים סובלים, בייחוד בגללי, כאילו זה משחק בשבילי ואני בגישה של "חחחחחח נדפקת!"]

אתה נהנה מסבל של אחרים? היית שם למישהו שקית קוקאין במזוודה בשדה תעופה לדוגמה רק בשביל לצחוק כשיעצרו אותו?

אני לא הפסיכולוג שלך ואני תכלס לא יודע. ברור לי שלא גדלת צהלה בלי דאגות וכנראה שיש לך חלק מהדברים שציינת. אבל אם אני מתחשב ברעש והצלצולים של הפוסט הזה ובהתפארות בשיגעון שלך. נראה שחלק מהאבחונים האלה נפלו מתחת לצילצולים שלך. להיות שונה. להיות מיוחד.תשומת לב וכו. מאבחון אישי. חקירה. וסבל אני גם בנוגע בהפרעת אישיות גבולית ואולי עוד. אני לא בא מנקודה של "אתה פסיכי אתה צריך פסיכולוג. קח תרופות" אבל הפוסט שלך מרגיש לי כמעט מזלזל בנושא הנפשי.
בהצלחה עם עצמך(אני מאחל את זה גם לעצמי) בשנים שנשארו. מציע שאם אתה רוצה להראות שוני מכול מני סיבות. תעשה את זה בדרכים יותר מוצלחות במקומות יותר מתאימים

• פותח/ת השרשור
אתה נהנה מסבל של אחרים? היית שם למישהו שקית קוקאין במזוודה בשדה תעופה לדוגמה רק בשביל לצחוק כשיעצרו אותו?
לא, אני לא יודע להסביר אבל אני לא פועל עפ"י מצפון אלא עפ"י הבנה של השלכות.
אני לא הפסיכולוג שלך ואני תכלס לא יודע. ברור לי שלא גדלת צהלה בלי דאגות וכנראה שיש לך חלק מהדברים שציינת. אבל אם אני מתחשב ברעש והצלצולים של הפוסט הזה ובהתפארות בשיגעון שלך. נראה שחלק מהאבחונים האלה נפלו מתחת לצילצולים שלך. להיות שונה. להיות מיוחד.תשומת לב וכו. מאבחון אישי. חקירה. וסבל אני גם בנוגע בהפרעת אישיות גבולית ואולי עוד. אני לא בא מנקודה של "אתה פסיכי אתה צריך פסיכולוג. קח תרופות" אבל הפוסט שלך מרגיש לי כמעט מזלזל בנושא הנפשי.
בהצלחה עם עצמך(אני מאחל את זה גם לעצמי) בשנים שנשארו. מציע שאם אתה רוצה להראות שוני מכול מני סיבות. תעשה את זה בדרכים יותר מוצלחות במקומות יותר מתאימים
וזו בדיוק הטעות שלך! שאתה "מאבחן" אותי לפי התגובות שלי פה, כמו שאמרתי, אני וחברים שלי יושבים וצוחקים על מה שהולך פה, הכל פה בציניות, התגובות שלי לא רציניות בשיט ואני זורם עם מה שהולך פה.

בדיוק כיביתי את האור, הדלקתי נרות ושמתי אלבום שלו בפטיפון. רציני.
חוץ מזה, מה הבעיה בו? כולה הרג את חבר שלו, שרף כמה כנסיות וגידל זקן.

מאור, אני שמח! אתה בדרך לגאולה

• פותח/ת השרשור
בדיוק כיביתי את האור, הדלקתי נרות ושמתי אלבום שלו בפטיפון. רציני.
חוץ מזה, מה הבעיה בו? כולה הרג את חבר שלו, שרף כמה כנסיות וגידל זקן.

מאור, אני שמח! אתה בדרך לגאולה
בורזום סתם אידיוט

לא, אני לא יודע להסביר אבל אני לא פועל עפ"י מצפון אלא עפ"י הבנה של השלכות.

וזו בדיוק הטעות שלך! שאתה "מאבחן" אותי לפי התגובות שלי פה, כמו שאמרתי, אני וחברים שלי יושבים וצוחקים על מה שהולך פה, הכל פה בציניות, התגובות שלי לא רציניות בשיט ואני זורם עם מה שהולך פה.
אני מאבחן ברמה מסיוימת כל דבר בחיים.אני מאבחן מצב לפני שאני מגיב בכול מני סיטואציות. הגבתי לפוסט שלך לפי מה שהבנתי מהסאב טקסט של הדברים שלך. אני אומר שאין לי את כל הנתונים בשביל לתת תגובה רלוונטית לגמרי ובגלל זה נתתי רק את מה שהצלחתי או לא הצלחתי להבין. אולי ציפית לתגובות טפשיות בשביל לצחוק על זה עם חברים שלך לא יודע. גם אם. זה עדיין lame רצח אחי. עייף אותי כל הסיפור הזה.

• פותח/ת השרשור

למען הפסקת החקירה הזו, נכנסתי עכשיו לויקיפדיה ומתוך 7 תסמינים יש לי חמישה:

1. התנהגות לא קונפורמית, בהשוואה לנורמות המתייחסות לשמירה על החוק; ביצוע תכוף של מעשים שיכולים להוות עילה למעצר
  2. רמאות: שקרים חוזרים וניתוב אנשים אחרים לרווח או להנאה אישיים
  3. התנהגות אימפולסיבית
  4. התנהגות חסרת שקט ואגרסיבית; הסתבכות בסכסוכים אלימים ובמקרי תקיפה
  5. התעלמות מביטחונו האישי ומביטחונם של אחרים
  6. חוסר אחריות עקבי
  7. היעדר תחושת חרטה

אני מאבחן ברמה מסיוימת כל דבר בחיים.אני מאבחן מצב לפני שאני מגיב בכול מני סיטואציות. הגבתי לפוסט שלך לפי מה שהבנתי מהסאב טקסט של הדברים שלך. אני אומר שאין לי את כל הנתונים בשביל לתת תגובה רלוונטית לגמרי ובגלל זה נתתי רק את מה שהצלחתי או לא הצלחתי להבין. אולי ציפית לתגובות טפשיות בשביל לצחוק על זה עם חברים שלך לא יודע. גם אם. זה עדיין lame רצח אחי. עייף אותי כל הסיפור הזה.
tumblr_m697tvRObU1rvz3mto4_400.jpg

חחחחחחחחחחח לא הבנתי את הפרצוף. יענו פרצוף מנצח כזה? מצדך?

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחח לא הבנתי את הפרצוף. יענו פרצוף מנצח כזה? מצדך?
לא חחחחחחח
זה פטריק ג'יין מהסדרה "המנטליסט", הוא עוזר למשטרה לפתור מקרי רצח בכך שהוא מאבחן אנשים עפ"י כל דבר הכי קטן שהם עושים בערך, והוא בעצם מומחה כמעט בכל תחום בחיים. הזכרת לי אותו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית