הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה מה שקורה כשיש לך שריטה בראש ואתה לא רואה בעיניים

what-the-fuck-is-going-on-here-281x300.jpg

אני חושב שאילן רבינוביץ' יתאים לך בול , שמעתי עליו הרבה המלצות חמות :D

נראה לי אתה צריך טיפול.
הורדת חלק גדול של בשר מהאצבע שלך איזה פלולה כבר הייתה לך שמה? נראה כאילו הורדת חצי אצבע.
דברים כאלו זה בניתוח בלבד! אם זה היה משהו קטן היה עוד איך שהוא יותר הגיוני אבל לא בסדר גודל שכזה.
תקווה עכשיו לא לקבל זיהום, בסוף זה עוד יגמר בזה שיכרתו לך את האצבע.

• פותח/ת השרשור
נראה לי אתה צריך טיפול.
הורדת חלק גדול של בשר מהאצבע שלך איזה פלולה כבר הייתה לך שמה? נראה כאילו הורדת חצי אצבע.
דברים כאלו זה בניתוח בלבד! אם זה היה משהו קטן היה עוד איך שהוא יותר הגיוני אבל לא בסדר גודל שכזה.
תקווה עכשיו לא לקבל זיהום, בסוף זה עוד יגמר בזה שיכרתו לך את האצבע.
חחחחחחח איך אתם אוהבים להגזים
מה נראה לך זו פעם ראשונה שאני מוריד לעצמי פלולה? פעם ראשונה שאני מדמם? היה לי כל פירסינג אפשרי שאתה יכול לדמיין, יש לי הרחבות 24 מ"מ באוזניים וקעקוע על כל הגב - תאמין לי שהגוף שלי חסין לזיהומים וקצת דם 😃
פלולה הפריעה לי - חתכתי אותה, הכאב לא מפריע לי והדם לא מרתיע אותי אז למה לא בעצם?
הנה תמונה ממזמן כששיחקתי איתה כתוצאה משיעמום:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/394552_10150444196483195_2035699054_n.jpg

אוי... אתה שבוי בקונספציות של מדע בדיוני. אמצעים טבעיים כבר מזמן לא כשרים לשימוש ולפי דעתי כיום גם אין המלצה חד משמעית לגבי אופן הטיפול בבעיות האלו.

• פותח/ת השרשור
אוי... אתה שבוי בקונספציות של מדע בדיוני. אמצעים טבעיים כבר מזמן לא כשרים לשימוש ולפי דעתי כיום גם אין המלצה חד משמעית לגבי אופן הטיפול בבעיות האלו.
כבר הייתי אצל רופא עור, כבר הקפיא לי את זה עם חנקן, זה ירד וחזר מחדש, למי יש זין לחזור לרופא? אז הורדתי בעצמי.

חחחחחחח איך אתם אוהבים להגזים
מה נראה לך זו פעם ראשונה שאני מוריד לעצמי פלולה? פעם ראשונה שאני מדמם? היה לי כל פירסינג אפשרי שאתה יכול לדמיין, יש לי הרחבות 24 מ"מ באוזניים וקעקוע על כל הגב - תאמין לי שהגוף שלי חסין לזיהומים וקצת דם 😃
פלולה הפריעה לי - חתכתי אותה, הכאב לא מפריע לי והדם לא מרתיע אותי אז למה לא בעצם?
הנה תמונה ממזמן כששיחקתי איתה כתוצאה משיעמום:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/394552_10150444196483195_2035699054_n.jpg

איך הגעת מפלולה בגדול הזה לקרע גדול כזה בבשר? חתכת שמה פי איזה 3 מגודל הפלולה.

צריך להתחיל לעשות מבחני קבלה לפורום.

טוב, אז ראיתי "המנטליסט" בכיף על הבוקר ככה ואז הפלולה שעל האצבע שלי [שיש לי כבר 200 שנה] הציקה לי בעין, אז לחצתי פאוז, קמתי למטבח, ניסרתי אותה וחזרתי לראות את הפרק.

זה נגמר ככה [לא לבעלי לב חלש או קיבה רגישה]:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/523201_10151067041578195_1304216353_n.jpg

יש לי בעיה כזו שכשמשהו מציק לי אני לא רואה בעיניים, פעם היה לי שיער ארוך מאוד [עד הגב] וניקיתי את הבית וכל שנייה עף לי שיער על הפנים אז פשוט לקחתי את המכונה וגילחתי את הראש.

יש פה עוד מישהו עם הבעיה הזו?

אתה צריך טיפול רפואי.

פגיעה עצמית היא תסמונת שבה אדם גורם לעצמו נזק גוף. התופעה עשויה להוות סימן לדיכאון, מצוקה או בעיות פסיכולוגיות אחרות. למרות שפגיעה עצמית איננה נחשבת לניסיוןהתאבדות כושל, ישנו מתאם בין פגיעה עצמית להתאבדות. לעתים מונעת הפגיעה העצמית מעשה אובדני או מעכבת אותו: כשעולה באותו אדם דחף להתאבד, הוא פוגע בעצמו על מנת לנתב את הדחף לנתיב הרסני פחות.

אגב אני במקומך הייתי חותך את כל האצבע גבר למה לנסר רק את הפלולה לבד?

• פותח/ת השרשור
אתה צריך טיפול רפואי.

פגיעה עצמית היא תסמונת שבה אדם גורם לעצמו נזק גוף. התופעה עשויה להוות סימן לדיכאון, מצוקה או בעיות פסיכולוגיות אחרות. למרות שפגיעה עצמית איננה נחשבת לניסיוןהתאבדות כושל, ישנו מתאם בין פגיעה עצמית להתאבדות. לעתים מונעת הפגיעה העצמית מעשה אובדני או מעכבת אותו: כשעולה באותו אדם דחף להתאבד, הוא פוגע בעצמו על מנת לנתב את הדחף לנתיב הרסני פחות.
פששש איזה ניתוח אישיות הבאת לי פה!
אני סובל מדיכאון קליני כבר 5 שנים ובעל 4 הפרעות אישיות ומטופל עם כדורים 😃
צא מהסרט שאני פוגע בעצמי כי אני לא, אני לא מעשן אני לא שותה אני לא עושה סמים אני לא חותך ולא עושה שום דבר, כולה הייתה פלולה שהפריעה לי אז חתכתי אותה.

עכשיו אני מבין גם למה אתה בעד ברית מילה. 😆

יש לי חבר טוב עם אותה שריטה, פעם הוא התעצבן על מערכת הסאונד בבית ופיצץ אותה במכות עד לגרימת חבלה במפרקים של האצבעות. הוא גם היה מכבה על עצמו סיגריות כי לא הייתה מאפרה. אבל אחרי שהוא הסיר לעצמו איזה פלולה עם סכין ואושפז עם זיהום חמור הוא נרגע.

• פותח/ת השרשור
יש לי חבר טוב עם אותה שריטה, פעם הוא התעצבן על מערכת הסאונד בבית ופיצץ אותה במכות עד לגרימת חבלה במפרקים של האצבעות. הוא גם היה מכבה על עצמו סיגריות כי לא הייתה מאפרה. אבל אחרי שהוא הסיר לעצמו איזה פלולה עם סכין ואושפז עם זיהום חמור הוא נרגע.
YOUR ARGUMENT IS INVALID, לא היה ולא יהיה לי שום זיהום 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית