הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזרקה במקום לא נכון

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
אם בטעות הזרקתי לווריד, מהי הסכנה הצפוייה? אני כמעט בטוח שהזרקתי אל תוך הווריד במכה אחת, כי לא עשיתי בדיקה (כן, דווקא הפעם). הייתי בטוח שהמקום טוב, אך רק לאחר שהכנסתי את המחט לישבן במהירות הרגל קפצה לי (כנראה פגעתי בעצב מסויים באיזור) ושהכנסתי את החומר והוצאתי את המחט יצאה כמות מטורפת של דם. הזעתי ברמה מטורפת, הייתה ירידה בלחץ הדם ונהייתי חיוור. או שכל זה קרה מסימנים של דאגה ולחץ, או מתוצאה בכך שהכנסתי את החומר אל תוך הווריד (בתקווה שלא). עכשיו, השאלה שלי היא אם במקרה וכן הזרקתי אל תוך הווריד, ויום לאחר מכן (ועד עכשיו) אני חלש, איזור החזה אדום למשך כל היום, כאבי ראש וכאבים בכל הגוף, ובנוסף אי תיאבון וקשיי נשימה מידי פעם ושלא נדבר על השינה. האם זה נובע מזה או שזה סתם ווירוס או שפעת קלה לפי דעתכם?
לפני שאני מתחיל לרוץ לרופאים הייתי שמח לקבל מכם (המבינים), עדי או משה עזרה בנושא.
מדובר אגב בסוסטנון, דקה ודיבול בזריקות. מה שכן, שכנראה שלא אחזור להזריק. אני כרגע בסוף השבוע החמישי.
תודה לעוזרים, וערב טוב.
בתקווה להרגיש יותר טוב במהרה.

אני דווקא הייתי עושה את השיקול ההפוך קודם כל רץ לרופא מסביר לו את את העניין ורק אז מפרסם בפורום..
זה דברים שלא משחקים איתם

• פותח/ת השרשור
כן, אני עדיין לא הכי חש בטוב, אב נתתי לעצמי ארבעה חמישה ימים לנוח עם אדוויל ותה, ואמבטיות קרח.
הדבר היחידי שבאמת מציק לי בכל הסיפור זה החום והזיעה המוגברת שיש לי בשינה (מה גם שמקשה עליי לישון) והחזה האדום שיש לי רוב משך היום.
מקווה שיחלוף בימים הקרובים.
שאלה קצת מטומטמת ואולי מצחיקה, אבל אי אפשר למות מזה או משהו נכון? הכוונה מלהזריק ישירות לתוך הווריד.

אני מאמין שהוא מודע לחומרים במיוחד הסוסטנון ואולי גם לדקה (עד לא מזמן היה גם נמכר בבתי מרקחת ) דיאנבול אני מאמין שהוא לא יודע מזה, תסביר לו את הסיטואציה והוא כבר יתן לך מענה

• פותח/ת השרשור
בטוח? מתקשה קצת לישון מהלחץ כנראה, אבל כן .. הישבן נפוח מאד, מסביבו צבעי הקשת וכאבי תופת שלפני כן לא נראו גם כשפגעתי בנימים וירד לא מעט דם, אך לא כמו בפעם האחרונה. אז בעצם אתה טוען שאם מזריקים אל תוך הווריד מתים במקום? אז אפשר להיות רגוע? לא הבנתי ..
נמאס לי מהגלי חום האלו שיש, ומהזיעה המוגברת הזו שיש (שבכלל נראת ומרגישה כמו שמן על הגוף), אבל שיהיה ...

בטוח? מתקשה קצת לישון מהלחץ כנראה, אבל כן .. הישבן נפוח מאד, מסביבו צבעי הקשת וכאבי תופת שלפני כן לא נראו גם כשפגעתי בנימים וירד לא מעט דם, אך לא כמו בפעם האחרונה. אז בעצם אתה טוען שאם מזריקים אל תוך הווריד מתים במקום? אז אפשר להיות רגוע? לא הבנתי ..
נמאס לי מהגלי חום האלו שיש, ומהזיעה המוגברת הזו שיש (שבכלל נראת ומרגישה כמו שמן על הגוף), אבל שיהיה ...
אני עדין לא מבין , אתה פאקינג עדיין לא הלכת לרופא ?????

לא ניראה לי שניכנס לווריד.
אם הכנסת את כל המחט עד הסוף ורק אז הזרקת הכל הלך לשריר.
קורה לפעמים שמהחומר או מוריד או גיד שניפצע בדרך שמחט עברה גורם לדלקת מקומית.
כבר קרה לי שהזרקתי ברגל , ושלושה ימים אחרי זה חצי רגל הייתה אדומה נפוחה וחמה מאוד בגלל הזרקה לא טובה.

גם אני לא חושב שהזרקת לוריד, קודם כל תלמד תמיד אבל תמיד שאתה מכניס את המחט לשריר מסוים לשאוב כלפי חוץ לראות שלא נכנס דם זה א - ב של הזרקות אתה לא רוצה לשחק רולטה רוסית נכון?!
יכול להיות שבגלל שנלחצת מאד אז התופעות שאתה מזכיר קורות.
בכל מקרה כמו שאמרו לך לך לרופא וספר לו בדיוק את הסיפור.

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה .. הייתי אצל הרופא. כמובן שאמר לי להתחרק מזה כמו מאש, אך הוא לא מאמין שזה פגע בווריד. כנראה פגעת בעצב מסויים או בנים ובגלל זה ירדה כמות גדולה של דם, ומהלחץ אלו התופעות שנבעו מכך ומההרגשה שלי מזה שלו ימים לאחר הזריקה.
בדיקת לחץ דם יצאה תקינה, אך הוא לא המליץ על בדיקת דם, כי אין טעם.
נכון לעכשיו לא התאמנתי כל השלושה ימים האלו ומחר כבר אחזור לעצמי.
תודה לכולם, ושיהיה המשך ערב מצויין.

אם באמת הזרקת לוריד אתה חייב לעוף למיון מייד ושמישהו יקח אותך וידע לספר מה קרה לך במקרה שתתעלף
באותו הרגע שזה קרה

א. אתה אידיוט שלא בדקת
ב. כמו שאמרו מקודם, אם היית פוגע סביר להניח לא היית כאן לכתוב את הפוסט הזה.
ג. תסמינים שאתה מספר עליהם יותר דומים לחרדה ולחץ, מה אתה מזריק ? יכול להיות טסט פלאו בשילוב עם חרדות.
ד:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית