http://www.mako.co.il/hix-art/Article-50b0c010f7a9931006.htm&Partner=facebook_share
חבל שלא לקח LSD או DMT
חבל שלא לקח LSD או DMT
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
In ashkelon you can find it near to the central station , where all the cabs, its Across from the"Giron" mall, you will see there a kiosk last time I have was there , the seller told me he have the leaves of the gatSpeaking of drugs, I've been reading about khat or gat and am curious to try it. And from what I've read it is pretty safe compared to the harder drugs.
Unless something has changed the Khat Juice is not allowed since the police started seizing the supply at stores, but the plants are still allowed. Can someone tell me where I can find it? Ashkelon is preferred, but I seem to go to Ashdod and Tel Aviv regularly as well.
Thanks!
האמת שיצאת אידיוט כי המילה קיימת גם באנגלית;סחתין על האנגלית.
nice anglit kiosk
לא יודע אם אתה ציני או לא , בכל מקרה האנגלית שלי לא פרפקט למרות שאני ב5 יחידות [ יש הקלות 😃] אבל המילה KIOSK אכן קיימת באנגלית תבדוק במילוניםסחתין על האנגלית.
nice anglit kiosk
הבעיה שלך היא לא באוצר המילים, אלא בשימוש במילים כגון Across, Near וכל אלה עם תוספות לא נכון; למשל, לא אומרים Near to אלא פשוט Near, ולא אומרים Across from אלא Across to, תעבוד על זה 😃לא יודע אם אתה ציני או לא , בכל מקרה האנגלית שלי לא פרפקט למרות שאני ב5 יחידות [ יש הקלות 😃] אבל המילה KIOSK אכן קיימת באנגלית תבדוק במילונים
תודה 😃 ת'אמת את הacross from זה מהמורפיקס כתבתי לו מול הקניון בעברית וזה מה שהוא הביא ליהבעיה שלך היא לא באוצר המילים, אלא בשימוש במילים כגון Across, Near וכל אלה עם תוספות לא נכון; למשל, לא אומרים Near to אלא פשוט Near, ולא אומרים Across from אלא Across to, תעבוד על זה 😃
אני דווקא הייתי לטובתו אבל לדעתי לכל אחד צריכה להיות אנגלית ברמת שפת אם, זה דבר בסיסי מאוד היום.מה אתם רוצים ממנו אפשר לחשוב שלכל אדם שני יש אנגלית ברמת שפת אם
מצטער שהדרך שלי לצחוק זה לא לחתוך פלולות וורידים גבר!האמת שיצאת אידיוט כי המילה קיימת גם באנגלית;
kiosk
n. small structure from which newspapers or other items are sold; open pavilion
אני דווקא הייתי לטובתו אבל לדעתי לכל אחד צריכה להיות אנגלית ברמת שפת אם, זה דבר בסיסי מאוד היום.
חחחחחחחח מה קרה מתוק? הוצאתי אותך מעפן אז אתה יורד לרמה כזו? מסכן 😃מצטער שהדרך שלי לצחוק זה לא לחתוך פלולות וורידים גבר!
🤡אל תשאל אחי אני לא אשן היום בלילה,אתה שואל את עצמך למה? בגלל שיצאתי מעפן!
זהו, אני בכלל חשבתי גם לחתוך את הפלולה שיש לי על הצוואר שאני אצא גבר אדיר כמוך וכולם יאהבו אותי בLBS ואולי אפילו תתחתן איתי גבר מסוקס שכמותך!
אל תשאל אחי אני לא אשן היום בלילה,אתה שואל את עצמך למה? בגלל שיצאתי מעפן!
זהו, אני בכלל חשבתי גם לחתוך את הפלולה שיש לי על הצוואר שאני אצא גבר אדיר כמוך וכולם יאהבו אותי בLBS ואולי אפילו תתחתן איתי גבר מסוקס שכמותך!
אל תשאל אחי אני לא אשן היום בלילה,אתה שואל את עצמך למה? בגלל שיצאתי מעפן!