הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אין לי מושג איזה תרגילים לעשות

Yair Edrei

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום אני משתמש חדש 😃
בעיקרון אני רוצה להתחיל להתאמן בתכנית CROSSFIT, היא מתאימה לי משום שאני רוצה להכין את עצמי לגיבושים לסיירות וכל מיני.
עם כמה שקראתי לא הצלחתי להבין איזה תרגילים בדיוק כדי לעשות ואיך בדיוק.
הבנתי שאימוני כוח זה להעלות את המשקל בהדרגה
הבנתי שסיבולת זה להעלות את ההספק
אבל אין מקום שמצאתי שממש מכתיב לי מה לעשות, אני מחפש שמישהו יגיד לי תעשה את התרגיל הזה והזה באימון א' ותעשה את התרגילים האלה באימון ב'.
דוגמא:

אימון א' בשבוע
תרגיל 1: 15*3
תרגיל 2: 3*5
תרגיל 3: 5*1

באיזה משקלים להתחיל כמה חזרות האם כדי לשלב ריצות במידה וכן איזה מרחקים.

האמצעים שעומדים לרשותי הם חדר כושר שלם שלפי דעתי יש בו מספיק כדי לעשות את כל התרגילים.

אם אתם צריכים נתונים עליי אז:
בן 17
גובה 1.72
משקל 75
אין הרבה אחוזי שומן, אבל אין ריבועים חחחח 😃 אני די בכושר אני עושה 7 ק"מ ריצה ב30 דקות
אני מקווה שתוכלו לעזור לי

לא יכתבו לך כאן תוכנית. תוכל להעלות תוכנית ולבקש לגביה משוב.

בגדול, אתה כנראה צריך להתחזק (לא רשמת משקלי עבודה). תוכנית כמו CFSB, או של אנדי בייקר, אשר מופיעות בנעוץ בפורום, יכולות להתאים לך.

• פותח/ת השרשור
לא יכתבו לך כאן תוכנית. תוכל להעלות תוכנית ולבקש לגביה משוב.

בגדול, אתה כנראה צריך להתחזק (לא רשמת משקלי עבודה). תוכנית כמו CFSB, או של אנדי בייקר, אשר מופיעות בנעוץ בפורום, יכולות להתאים לך.

הנה המשקלים שכבר עשיתי בלי כשל:

סקוואט 95
פרס 35
בנץ' פרס 55
דדליפט 80

אני לא לגמרי מתחיל 😃

ועוד שאלה, מה התכנית הזו תשפר אצלי? כי מה שאני צריך זה:
סיבולת שריר
סיבולת לב ריאה

למה? כי אם אני מגיע לגיבושים של סיירות לא יתנו לי עכשיו לדחוק 100 קילו מה שכן יתנו לי זה לעשות ריצות מאוד ארוכות ומתישות או המון כפיפות בשן ושכיבות סמיכה.

ואפילו עוד שאלה, מה זה מטקון? לי אמרו metabolic conditioning.. מה זה אומר?

נערך לאחרונה:
סבולת שריר וסבולת לב ריאה אפשר לשפר תוך זמן קצר, כוח לוקח הרבה יותר זמן. בנוסף, חשוב על זה: ככל שתהיה חזק יותר, כך יהיה לך קל יותר להתמודד עם המשקלים שתצטרך לסחוב בגיבושים. נכון שחלק מהעניין הוא סבולת שריר, אבל עדיף שזה יבוא כשיש בסיס טוב יותר של כוח.

במטקון הכוונה היא לאימון שיישפר את עבודת המסלולים האנרגטיים בגוף, בין אם מדובר באניארוביים ובין אם מדובר באירובי.

נ.ב.

משקלי העבודה שלך, עם כל הכבוד, די נמוכים. יש לך המון על מה לעבוד, אבל נראה שמוטיבציה לא חסר 😃

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
סבולת שריר וסבולת לב ריאה אפשר לשפר תוך זמן קצר, כוח לוקח הרבה יותר זמן. בנוסף, חשוב על זה: ככל שתהיה חזק יותר, כך יהיה לך קל יותר להתמודד עם המשקלים שתצטרך לסחוב בגיבושים. נכון שחלק מהעניין הוא סבולת שריר, אבל עדיף שזה יבוא כשיש בסיס טוב יותר של כוח.

במטקון הכוונה היא לאימון שיישפר את עבודת המסלולים האנרגטיים בגוף, בין אם מדובר באניארוביים ובין אם מדובר באירובי.

נ.ב.

משקלי העבודה שלך, עם כל הכבוד, די נמוכים. יש לך המון על מה לעבוד, אבל נראה שמוטיבציה לא חסר 😃

בהצלחה.
אני מודע לזה שאלו מספרים די נמוכים.. אבל אני חושב שיחסית לבן אדם שהיה רק חודש במכון כושר אלו משקלים טובים. אני לא מבין גדול אז שטויות חחחח
והאם 4 חודשים זה מספיק זמן לפתח גם כוח ואז לעבור לסיבולת שריר ולב ריאה?

ב- 4 חודשים אתה יכול להתקדם יפה במשקלים ואז לשלב גם מטקונים, בלי להזניח את הכוח.

Back
למעלה תחתית