הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין חלבון ממריץ

• פותח/ת השרשור shaya
  • פורסם בתאריך

shaya

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
ספין פלוס
אני רוצה להזמין את החלבון הזה: של אופטימוםGold Standard 100% Whey

בטעם של שוקולד נמס משו כזה אני רוצה לדעת אם זה מומלץ וגם עם זה טעים ...?
בנוסף אני רוצה להזמין קריאטין אני חושב שאני יזמין את הקריאטין הזה : גם של אופטימום
Micronized Creatine Powder

ואני רוצה להזמין גם ממריץ איזה ממריץ הכי מומלץ אני חושב להזמין את ה 1.M.R
או את ה C4 EXTREMEמה מומלץ אם יש משו אחר מומלץ תיכטבו לי תודה רבה לעוזרים .

לדעתי אם אתה קונה את האופטימום תקנה את הבננה שלהם פשוט מעדן שאין דברים כאלה גם של דיימטז אותו דבר
קריאטין מעולה אני משתמש בו וממש מרוצה ממנו
תאני כרגע משתמש בc4 והוא אחלה ! הmr1 החדש פשוט זבלל יותר מרדים מכדורי שינה

• פותח/ת השרשור
לדעתי אם אתה קונה את האופטימום תקנה את הבננה שלהם פשוט מעדן שאין דברים כאלה גם של דיימטז אותו דבר
קריאטין מעולה אני משתמש בו וממש מרוצה ממנו
תאני כרגע משתמש בc4 והוא אחלה ! הmr1 החדש פשוט זבלל יותר מרדים מכדורי שינה

תודה רבה אחי באמת הרגת אותי עם ה1.M.R ותגיד ניסית אותו ?? או שאתה יודע מאיפה ?? ואחי אני לא אוהב בננה אז אני לא מזמין את הטעם בננה
מה אתה אומר על השוקולד הנמס ניסית אותו ?? תודה אחי

מה אתה אומר ?????

תודה רבה אחי באמת הרגת אותי עם ה1.M.R ותגיד ניסית אותו ?? או שאתה יודע מאיפה ?? ואחי אני לא אוהב בננה אז אני לא מזמין את הטעם בננה
מה אתה אומר על השוקולד הנמס ניסית אותו ?? תודה אחי

מה אתה אומר ?????
כן ניסיתי הגרסא הישנה עם הdmaa פשוט פצצה אין דברים כאלה אבל אי אפשר להשיג אותה יותר בחנויות אלא רק מאנשים פרטיים שמוכרים למרות שכבר כמעט אין כאלה , החדש ניסיתי ופשוט זבל אותו טעם השפעה גרועה פשוט לא עושה כלום !
הטעמים הכי מוצלחים של אופטימום מבחינת שוקולדים הם לפי הסדר לדעתי :
double rich chocolate
Chocolate malt
extrime milk chocolate

• פותח/ת השרשור
כן ניסיתי הגרסא הישנה עם הdmaa פשוט פצצה אין דברים כאלה אבל אי אפשר להשיג אותה יותר בחנויות אלא רק מאנשים פרטיים שמוכרים למרות שכבר כמעט אין כאלה , החדש ניסיתי ופשוט זבל אותו טעם השפעה גרועה פשוט לא עושה כלום !
הטעמים הכי מוצלחים של אופטימום מבחינת שוקולדים הם לפי הסדר לדעתי :
double rich chocolate
Chocolate malt
extrime milk chocolate

באמת לפי דעתך ה double rich choclate יותר טעים מה chocolate melt ??ניסית את כולם ??

כן מכולם לקחתי סקופ אחד לפחות גם עם מים וגם עם חלב
תרשום בגוגל ״ביקורת 16 טעמים אופטימום ״ זה יימצא לך את הביקורות שמשה מנהל האתר כתב בזמנו

• פותח/ת השרשור
כן מכולם לקחתי סקופ אחד לפחות גם עם מים וגם עם חלב
תרשום בגוגל ״ביקורת 16 טעמים אופטימום ״ זה יימצא לך את הביקורות שמשה מנהל האתר כתב בזמנו

תודה אחי מצאתי ןעזר

Back
למעלה תחתית