הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין ואבקת חלבון לילד בן 14

liam123

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אהלן, אני רוצה להעלות במסת שריר וזה לא מתפתח מעולה.

רציתי לדעת אם אני אקח אבקת חלבון שישלים לי את הערכים של החלבון + קריאטין אחרי אימון זה יוכל לעזור במעט?
יש לי את שני אלה כך שזה לא בעיה.. השאלה היא אם זה יכול לעשות בעיה לילד שעוד מעט בן 15?

עם קריאטין הייתי אומר תחכה עדיין, לגבי האבקת חלבון, למה שלא תאכל פשוט יותר מקורות חלבון, ובכללי יותר? כנראה שזו הבעיה העיקרית שלך, שאתה לא אוכל מספיק
גם איך נראית תוכנית האימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
עם קריאטין הייתי אומר תחכה עדיין, לגבי האבקת חלבון, למה שלא תאכל פשוט יותר מקורות חלבון, ובכללי יותר? כנראה שזו הבעיה העיקרית שלך, שאתה לא אוכל מספיק
גם איך נראית תוכנית האימונים שלך?
AB אחרי 3 וחצי חודשים של אימונים.
יש שינוי אני לא אומר שלא, אבל קשה לי להשלים את הערכים שאני צריך לאכול אז למה שלא אוסיף לתפריט גם את האבקת חלבון? הרי זה לא יכול להזיק.
אפשר לדעת למה לחכות עם הקריאטין?

AB אחרי 3 וחצי חודשים של אימונים.
זה לא הרבה זמן, צריך לתת לזה יותר זמן, אבל איך נראית התוכנית במלואה?

קשה לי להשלים את הערכים שאני צריך לאכול אז למה שלא אוסיף לתפריט גם את האבקת חלבון?
אם אתה באמת לא מצליח להשלים הכל ממזון רגיל, אז אפשר להוסיף אבקת חלבון, אבל תנסה להשלים כמה שפחות משם, וכמה שיותר מאוכל

אפשר לדעת למה לחכות עם הקריאטין?
מכיוון שלדעתי זה יפריע ביצירת הסתגלויות טובות יותר של הגוף לאימונים, יגרום לו להיות תלותי יותר בקריאטין מבחוץ, מאשר להסתגל בצורה טובה יותר לאימונים, יתרון שיש בעיקר למתבגרים
אני מדגיש שזו דעה שלי, בגלל שאין ממש מחקרים בנושא

מה הגובה והמשקל גוף? מה הערכים שאתה אוכל ביום (קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה)?
בעיקרון אבקת חלבון זה פתרון טוב אם קשה לך להשלים חלבון אבל הייתי מעדיף כן לנסות ללמוד לאכול את הערכים שאתה צריך.

• פותח/ת השרשור
זה לא הרבה זמן, צריך לתת לזה יותר זמן, אבל איך נראית התוכנית במלואה?

אם אתה באמת לא מצליח להשלים הכל ממזון רגיל, אז אפשר להוסיף אבקת חלבון, אבל תנסה להשלים כמה שפחות משם, וכמה שיותר מאוכל

מכיוון שלדעתי זה יפריע ביצירת הסתגלויות טובות יותר של הגוף לאימונים, יגרום לו להיות תלותי יותר בקריאטין מבחוץ, מאשר להסתגל בצורה טובה יותר לאימונים, יתרון שיש בעיקר למתבגרים
אני מדגיש שזו דעה שלי, בגלל שאין ממש מחקרים בנושא
התוכנית:
A:
פרפר עם כבלים
לחיצת חזה במוט
לחיצת חזה עם משקולות דאמבלים

לחיצת כתפיים עם משקולות יד
הרחקת כתפיים עם משקולות יד

מקבילים
יד אחורית בפולי

B:
לחיצת רגליים במכונה
סקוואט עם משקולות יד
תאומים בסמית'

צ'ין אפס
חתירה במכונה
פולי עליון רחב

כפיפת מרפקים עם משקולות
כפיפת מרפקים עם מוט
מה הגובה והמשקל גוף? מה הערכים שאתה אוכל ביום (קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה)?
בעיקרון אבקת חלבון זה פתרון טוב אם קשה לך להשלים חלבון אבל הייתי מעדיף כן לנסות ללמוד לאכול את הערכים שאתה צריך.

שוקל 69 1.68
את האמת שמעתי אחלה של דברים על הקריאטין, פשוט עושים הפסקה אחרי חודשיים. זה כזה נוראי?[/QUOTE]

התוכנית:
A:
פרפר עם כבלים
לחיצת חזה במוט
לחיצת חזה עם משקולות דאמבלים

לחיצת כתפיים עם משקולות יד
הרחקת כתפיים עם משקולות יד

מקבילים
יד אחורית בפולי

B:
לחיצת רגליים במכונה
סקוואט עם משקולות יד
תאומים בסמית'

צ'ין אפס
חתירה במכונה
פולי עליון רחב

כפיפת מרפקים עם משקולות
כפיפת מרפקים עם מוט
שוב, התוכנית המלאה, כולל חזרות וסטים, ואיך אתה מתקדם בה

את האמת שמעתי אחלה של דברים על הקריאטין, פשוט עושים הפסקה אחרי חודשיים. זה כזה נוראי?
קריאטין אמורים לקחת ללא הפסקה, זה למה אני לא ממליץ לך כרגע

אתה בן 14, תתאמן בתוכנית נורמלית עם טכניקה נכונה, תזרוק את התפריט לפח ותאכל מה שיש בבית.

בהנחה ואתה בן 14 ממוצע אין צורך לקחת אבקת חלבון... בהחלט תגיע לערכי חלבון רצויים ממזון

• פותח/ת השרשור
בהנחה ואתה בן 14 ממוצע אין צורך לקחת אבקת חלבון... בהחלט תגיע לערכי חלבון רצויים ממזון
אבל באמת קשה לי לאכול בתקופה האחרונה עזבו למה, התחלתי להיות בעייתי בקטע של האוכל ואני לא מצליח להכניס מספיק חלבונים לגוף. מה הבעיה עם אבקת חלבון אני לא מבין?

אין איתה שום בעיה אבל אתה בן 14 ולא צריך לחשוב על מה אתה אוכל ובטח שלא על קריאטין. תתאמן לכיף ותחיה כרגיל

אבל באמת קשה לי לאכול בתקופה האחרונה עזבו למה, התחלתי להיות בעייתי בקטע של האוכל ואני לא מצליח להכניס מספיק חלבונים לגוף. מה הבעיה עם אבקת חלבון אני לא מבין?
אין בעיה השאלה אם אתה רוצה לעשות את מה שהחלטת (ואולי הכי קל/נוח/כיף/טעים/זמין) או אתה מה שנכון ויביא את התוצאה האופטימלית
אף אחד לא היה שותה חלבון אם היה יכול להגיע לערכים ממזון
מציע לך לטפל בבעיה שאתה מודע אליה ולאכול כמו שצריך
חלבון ממזון לבן 14 זה לא בלתי אפשרי, אם אתה משקיע זמן ומאמץ בחדכ תעשה את אותו השבר במטבח

Back
למעלה תחתית