הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע ל3 דברים שאמרו לי לשלב

DanTheMan1

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
1
47
0
אז ככה אני מתעסק בספורט הישגי מסויים והמליצו לי לשלב שלושה דברים בכדי להעלות מסה בחדר הכושר.
אני מתאמן כמה שנים טובות.

הדבר הראשון זה זריקת טסטוסטרון כל שבוע במשך 10 שבועות, החומר נקרא Testosterone blend 250
קיבלתי ממנו בקבוקון אחד של 250 מ"ג אני חושב, אותו כמו שאמרתי פעם בשבוע אני אקבל ממנו זריקה של 25 מ"ג, זה הגיוני ש250 יספיק לי ל10 שבועות?

לאחר שבועיים מהזריקה הראשונה, להתחיל לקחת 2 סוגי כדורים, הראשון פרווירון 25 מ״ג, פעם ביום למשך 50 יום והשני כדורים לניקוי הכבד Liv.25 פעמיים ביום למשך 50 יום.

רציתי לדעת מה אתם חושבים.. תודה מראש. אגב זוהי פעם ראשונה שאני מתחיל סייקל.

נערך לאחרונה:
חרא של סייקל. מישהו פה מנסה לעשות עליך סיבוב או שהוא ממש לא יודע על מה הוא מדבר. למה אתה רוצה בכלל להכנס לזה?

• פותח/ת השרשור
למה חרא של סיייקל? מה בדיוק בעיה? מה היית ממליץ לי לשנות? משהו חסר?

ואגב בנוגע לבקבוק זה 10 cc

כל זריקה 1 cc

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאמרו לי שבמינונים האלה לא צריך PCT..
אבל אני סומך עליכם ועם הנעוצים, במידה ואני לוקח בדיוק את מה שכתבתי למעלה, על איזה PCT היית ממליץ לי? ומתי בדיוק להתחיל לקחת?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובות המהירות.. דבר שני בנעוצים הביאו כמה סוגים של תרופות, הבנתי שיש דברים ספציפיים לכל סייקל, על מה בכל זאת היית ממליץ לי?

אחי יש נעוץ בדיוק בנושא של PCT כמו כן הנושא נטחן חדשות לבקרים בפוסטים שונים פה בפורום. תריץ חיפוש תמצא את כל מה שאתה צריך תאמין לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית