הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסבר על הסייקלים שאתם עושים

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
ראשית כל אתן דוגמא של עצמי:אני עושה סייקל לפני הקיץ סייקל שיהייה עלייה יבשה כמה שניתן ועולה כמה ק"ג.ככה התיכנון שלי לכל קיץ.
שאלתי היא שהרוב עושים סיקל עלייה במסה בחורף ולקראת הקיץ סייקל חיטוב.עד כמה שאני מבין עלייה במסה היא עליה יפה של כמה ק"ג טובים אולם עלייה במים רובה ומקבלים פנים נפוחות וגוף נפוח.לחר סיום הסייקל אתם יורדים הרבה מהמים שהעלתם. ולקראת הקיץ סייקל יבש.
שאלתי כזאת מה נותן סייקל מסה באם אתם יורדים ונישאר עד כמה שאני מבין כ-%15 עלייה נקייה במיקרה הטוב.ואז יורדים בחיטוב.לדעתכם ושוב אני מציין אולי אני טועה מה זה נותן לכם במקום לעשות סייקל רציני ונקי על בסיס עלייה יבשה?

• פותח/ת השרשור
אני סיימתי סייקל של:500 סוסטנון בשבוע+טרן אצטט 400 בשבוע+50מ"ג ליום טורינבול למשך 6 שבועות.
עליתי 8 ק"ג ללא תופעת פנים נפוחות וגוף נפוח.בזרועות הורידים בולטים וגם באיזור הכתפיים.הסייקל היה 10 שבועות.עד עכשיו עבר חודש ואני עדיין ניראה כמוצק.ולא שאני אומר אלה כולם שרואים אותי אומרים לי את זה.כמו-כן עדיין אותו משקל.

אני סיימתי סייקל של:500 סוסטנון בשבוע+טרן אצטט 400 בשבוע+50מ"ג ליום טורינבול למשך 6 שבועות.
עליתי 8 ק"ג ללא תופעת פנים נפוחות וגוף נפוח.בזרועות הורידים בולטים וגם באיזור הכתפיים.הסייקל היה 10 שבועות.עד עכשיו עבר חודש ואני עדיין ניראה כמוצק.ולא שאני אומר אלה כולם שרואים אותי אומרים לי את זה.כמו-כן עדיין אותו משקל.

אתה יכול לפרט על פי נסיונך,מה הדברים הכי חשובים שיש לעשות כדי לשמור על תוצאות אחרי הסייקל ?

• פותח/ת השרשור
אין לי הרבה ניסיון אבל לפי המייעץ לי(דמות מוכרת)מבקש לא למסור את פרטיו אני לוקח גיינר+קראטין כמו-כן 4ימי אימון בשבוע בלבד.

• פותח/ת השרשור
שבועיים אחרי זריקה אחרונה של סוסטנון כוריגון 1500 בשבוע וככה 3שבועות כלומר 3 זריקות של 1500.
נולבדקס שבועיים אחרי 40 40 20 20

שבועיים אחרי זריקה אחרונה של סוסטנון כוריגון 1500 בשבוע וככה 3שבועות כלומר 3 זריקות של 1500.
נולבדקס שבועיים אחרי 40 40 20 20
אל תדאג אתה לא תישאר ככה לאורך זמן יש לך עדיין אנדרוגנים בדם וה PCT שלך היה לא טוב. אתה תקבל קראש עוד חודש חודש וחצי ככה

• פותח/ת השרשור
adimenia כפי שראית אין לי ניסיון וזה עפ"י ייעוץ והכוונה שקיבלתי.
האם תוכל להגיד לי מה לעשות בדיוק.
תודה מראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית