הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפלאות הדת...

• פותח/ת השרשור ITZIKB
  • פורסם בתאריך
די לשנוא.
הבנאדם שהמליץ לה אכן מייצג את הדת, טיפשי להסיק מכך שהדת היא דבר נורא.. הרב אידיוט.

מה קשור טמטום ונפלאות הדת ? לפי הדץ הפלה = רצח אז הרב עייץ לא להפיל מה לא בסדר בזה ? מי אמר שאם היא הייתה מפילה אולי היה קורה זנק ולא רק שהיא הרגה את התינוק אולי גם היה קורה נזק בלתי הפיך שהיה גורם לכך שהיא לא תציל ללדת בחיים ?
תמשיכו לחפש מתחת לאדמה ולהיכנס לחשבונות שמיים , תמשיכו להגיד שהם לא טובים שהדת ככה והדת ככה , לא מאשים אותכם אתם ניזונים מהתקשורת ולא היה לכם מישו שהסביר לכם על הדת ועל כמה יפה וטובה היא .

• פותח/ת השרשור
הטמטום הוא בזה שהמון דתיים רואים ברבנים כאלוהים עצמו ולגבי כל דבר הולכים לבקש אישור מהרב.
הרב הוא לא רופא ולא הגיוני להתייעץ איתו לגבי הפלה, זה פשוט בדיחה כל העסק הזה.
אין פה שום עניין של שנאה, אני לא שונא אף אחד, אבל מסכן הילד שעכשיו נולד משותק, אבל אולי זה בסדר כי ככה הרב אישר...
צר לי לומר לך מדוזה, אבל רוב הדתיים לא מאמינים באלוהים, הם מאמינים ברבנים ובבני אדם אחרים שכתבו את התורה גם אם הם לא מודעים לכך.
מיותר לציין שזאת בושה וחרפה שפסקו נגד הרופא.

די לשנוא.
הבנאדם שהמליץ לה אכן מייצג את הדת, טיפשי להסיק מכך שהדת היא דבר נורא.. הרב אידיוט.

מה קשור טמטום ונפלאות הדת ? לפי הדץ הפלה = רצח אז הרב עייץ לא להפיל מה לא בסדר בזה ? מי אמר שאם היא הייתה מפילה אולי היה קורה זנק ולא רק שהיא הרגה את התינוק אולי גם היה קורה נזק בלתי הפיך שהיה גורם לכך שהיא לא תציל ללדת בחיים ?
תמשיכו לחפש מתחת לאדמה ולהיכנס לחשבונות שמיים , תמשיכו להגיד שהם לא טובים שהדת ככה והדת ככה , לא מאשים אותכם אתם ניזונים מהתקשורת ולא היה לכם מישו שהסביר לכם על הדת ועל כמה יפה וטובה היא .

דת ישראל פשוט נפלאה. 😆

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

לפי האימאם לפוצץ אוטובוס זה מצווה אלוקית, מה לא בסדר בזה? מי אמר שאם המחבל לא היה מפוצץ את האוטובוס אלו שנהרגו לא היו מתים מוות הרבה יותר נורא? בחיי שאתה טיפש בצורה מפחידה.

• פותח/ת השרשור
לפי האימאם לפוצץ אוטובוס זה מצווה אלוקית, מה לא בסדר בזה? מי אמר שאם המחבל לא היה מפוצץ את האוטובוס אלו שנהרגו לא היו מתים מוות הרבה יותר נורא? בחיי שאתה טיפש בצורה מפחידה.

אל תתעסק בחשבונות שמיים, רק לרבנים מותר.

תהיה בטוח טיעוני אנטי דת רובם ובסיסם לא בתקשורת חחחחחחח

תרגום למתקשים:

"אל תתעסק בחשבונות שמיים" = "אלוהים גרם לכל. אלוהים מתנהג כמו בחורה במחזור שאמרו לה שהיא השמינה ואין לדת הפרמיטיבית שלי אף הסבר לזה, אז בוא נעבור נושא"

שמתם לב שכל הטענות שלכם הם נגד רבנים שאומרים ככה או אחרת?
אני בעצמי באתי מבית דתי, אבל אני מאמין באלוהים ולא ברבנים, אני לא חושב שבנאדם בשר ודם יכול להחליט מה אלוהים רוצה מאיתנו שנעשה ומה טוב יותר ומה טוב פחות, הכי חשוב להיות בן אדם טוב אחד כלפי השני, רבנים בעיקר מנסים לזעזע , להפחיד ולגרור לאמונה מתוך פחד.. זה לא טוב.

בן אדם בשר ודם יכול להחליט שאלוהים קיים. אבל לדעת מה אלוהים רוצה?! מה פתאום!

בלי קשר לזה, אתה בטח מאמין לרב ההזוי שהחליט ש"אל תבשל גדי בחלב אימו=תחכה 6 שעות בין בשר לחלב", אבל זה בסדר, כל הדתיים סותרים את עצמם, לא רק אתה.

העניין של בשר וחלב "אל תאכל גדי בחלב אמו" יש כל כך סוגי פרשנויות שאפשר להגיד על המשפט הזה :|

בכל התנך לא רשום במפורש אל תאכל צ'יזבורגר

• פותח/ת השרשור
נתחיל מזה שלתרנגולת אין חלב, אז מה הבעיה לערב חזה עוף עם גבינה???
ואז מגיעים ''החכמים''(חז''ל) שמפרשים את זה איך שבא להם וסוחפים אחריהם המון טיפש שחי לפי המון חוקים שבכלל לא נכונים.

סה"כ זה מתבסס על אמונה אין פה שום דבר חד משמעי אני לא אומר שאני לא מאמין בה' או משהו מעבר תקרא לזה איך שאתה רוצה אני פשוט לא מאמין בחוקי התנך לדעתי הם פרמטיבים , מפגרים , ובעלי כל כך הרבה פרושים שסותרים אחד את השני

לא לערבב בשר וחלב היא מצווה שהוכנסה לתנך במועד מאוחר יותר ככל הנראה, והיא בכלל קשורה לפגאניים שחיו כנראה בגליל באותה תקופה ושהיו מבשלים גדי בחלב.

דת זה דבר מזיק וללא דת 80% מהמלחמות בעולם לא היו..
ודת היא מקור הרוע בעולם ,וגם האמונה היא מקור הרוע ,כי יש אנשים שילכו עד הסוף בשביל הדת\האמונה..

דת זה דבר מזיק וללא דת 80% מהמלחמות בעולם לא היו..
ודת היא מקור הרוע בעולם ,וגם האמונה היא מקור הרוע ,כי יש אנשים שילכו עד הסוף בשביל הדת\האמונה..
אם לא היה דת\אמונה היה מלחמות על דברים אחרים...
לדוגמא אם כולם היו יהודים אז היה מלחמות בין תימנים לאשכנזים וכו' אין לזה סוף! והגזמתה לא 80% מהמלחמות אבל לפחות חצי כן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית