עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א. אני חסיד של ידע, אבל אני נגד דתות, כי אני חושב (וברמה די גבוהה של ודאות) שהדתות מונעות מאנשים לחשוב נכון (למשל לא להשלים פערי ידע בעזרת אלוהים), מונעות התקדמות במדע (ע"ע כל המהומות שיש בעולם הנוצרי סביב המחקר בתאי גזע), והן גם מניעות מלחמות כמו מסעות הצלב, גזענות, ועוד ועוד, כך שבמובן הזה כנראה שאני לא כ"כ נאור. אני מכבד את הזכות שלך להחזיק בדת X, אבל אני לא מכבד את דת X, וברוב המקרים גם לא את האדם שמחזיק בדת X, כי מה לעשות, בנאדם שמאמין בנחש מדבר זה כנראה לא אדם רציונאלי במיוחד.
ב. איך זה קשור לפוסט שכתבתי?
אני שאלתי כי הצגת בורות בקשר לנושא, ואתה נוהג לעשות זאת לא מעט.
אסלאם = רצח. לא ככה?
אשמח אם תאיר את עייני.
מה קשור השואה לערעור אמונה ? להפך ...
ובכנות , אתם באמת חושבים שספר כמו התנ"ך שכל החוקים שלו תקפים גם להיום יכל לכתוב בנאדם ? ספר שכתוב בו איך לחיות עם המשפחה איך להתנהג במצבים כאלה ואחרים ? ללא השראה (זהו הספר הראשון לא כמו הברית החדשה שכל מה שכתוב שם כמעט מעותק ונשען כל מה שכתוב אצלנו)
אסלאם = רצח. לא ככה?
אשמח אם תאיר את עייני.
לא תודה 😃
%100 אחוז צודק!
סתם, ממש לא. לא כל המוסלמים רוצים לרצוח..facepalm
אני מכיר הרבה חברה שהם אחלה והם סבבה לגמרי. נכון שיש טרוריסטים ויש אנשים רעים. אבל לא כולם ככה.
אני שאלתי כי הצגת בורות בקשר לנושא, ואתה נוהג לעשות זאת לא מעט.
and your point is?
ה' מעניין אותנו מאוד. כי יש אנשים שכופים את אורח החיים שלהם עלינו. אתה לא רואה אותנו מתווכחים עם כוהני וודו, נכון? זה כי אין מצוות וודו שכל המדינה צריכה להתיישר לפיהi כמו איסור חמץ, חוסר תחבורה ציבורית בשבת, ועוד ועוד ועוד.
שמתם לב איך כל הויכוחי דת מתחילים מאתאיסטים אבל בסופו של דבר אתאיסטים מדביקים לעצמם על המצח 'אלוהים ודת לא מעניינים אותי'.
אבל בתכלס? רק בזה אתם מתעסקים כל היום.
וזה אשמת אלוהים כי....?
וזה אשמת אלוהים כי....?
רוב האתאיסטים אלו אנשים מתוסכלים מרבנים ומהדת הכפויה אז הם זורקים ת'עצבים שלהם בצורה של 'אין אלוהים'.
חייב לדעת מי לוקח לך כסף ?
את כל זה הם לא משלמים בעצמם, כי הם לא עובדים: http://www.adva.org/uploaded/takziv%20memshalti%20haredim.pdf
מי משלם לשרים את ההון שהם מרוויחים ?
אתה יודע כמה כסף מקבלים הסטודנטים ?
המדינה ממנת גם ערוצי טלוויזיה כאלה ואחרים ורדיו אם אני לא טועה , מי ממן את זה ?