הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש המלצות לסייקל מסה נקיה ...

מצב
השרשור נעול

Yanir22

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
0
107
0
אני רוצה להתחיל סייקל 4 כבר עברתי ואני רוצה לעשות הפעם סייקל שיהיה נקי אבל עם עלייה טובה !!

טסט בכמות קטנה
טרן אייס או פרימובולאן
בולדנון
מסטרון
אנאבר

תשלב את הראשון עם אחד או שניים אחרים

אני חושב שסייקל לעלייה נקיה יותר קשור לתזונה שלך ולא לחומרים.
נכון שדיבול אנדרול ודקה צוברים מים בזמן הסייקל אבל לאחר מכן המים יורדים ואתה נישאר עם השריר נטו שעלית בזמן הסייקל.
סייקל של טסט במינון של 500 לשבוע + טרן או בולדנון יעלה אותך יפה וללא צבירת נוזלים מיותרים.
אבל.... הכי חשוב שלא תתקע 5000 קלוריות ביום כשאתה בעצם צריך 3000 רק בגלל שאתה בסייקל.
תעלה את הקלוריות שלך אבל תמשיך לאכול את אותם קלוריות ממקור אוכל נקי ומזין , וכך גם בעלייה שלך תהיה נקייה יותר.

• פותח/ת השרשור
צודק אחי אבל לגבי הטרן מה המינון הנכון לקחת אותו למה הבנתי שיש איתו הרבה בעיות ?

לא ממליץ על טרן סיימתי איתו לפני שבוע , הרגשות לא טובות
אתה נכנס לדכאון פתאום

צודק אחי אבל לגבי הטרן מה המינון הנכון לקחת אותו למה הבנתי שיש איתו הרבה בעיות ?

טרן ארוך (אנטאט) - 400 מ"ג לשבוע
או
בולדנון - 400 מ"ג לשבוע (ל -12 שבועות)

לא ממליץ על טרן סיימתי איתו לפני שבוע , הרגשות לא טובות
אתה נכנס לדכאון פתאום

כן, זה חלק מתופעות הלוואי.
גם שיעול בזמן הזריקה, עצבנות יתר וכו'... כל אחד מגיב בצורה אחרת.
יש לי חבר שלא מסוגל לקחת טרן בגלל השיעול , איך שהחומר יוצא מהמזרק הוא מתחיל להשתעל בצורה מטורפת.

חופשי מין שיעול חנק כזה ,
אבל יש יתרונות בטרן יצאו לי ורידים מטורפים בכתפיים ובידיים

• פותח/ת השרשור
ורידים יותר הבולדנון יתן לך מאשר הטרן . ונגיד הלכתי על הטרן לכמה זמן אני יריץ אותו?

אני לא הייתי הולך על אסטרים ארוכים. אסטרים קצרים ולא לעבור את ה 8 שבועות בסייקל. נכנס מהר יוצא מהר מתאושש מהר. דאון לאחר לקיחת טרן מראה על רמות גבוהות של פרולקטין. למי שחווה את תופעת הלוואי הזאת מומלץ לשלב אנטי פרולקטין אם הוא רוצה לקחת טרן שוב. אני הייתי עושה טסט עם טורינבול ווינסטרול עם אתה רוצה לבסס את הסייקל שלך על חומרים שלא הופכים לאסטרוגן. למרות שמה שאמרו לך פה זה נכון. אין מניעה גם לקחת טסט ודיבול ולעלות נקי התזונה קובעת פה המון

עדי טרנבולון קצר , אין תופעות לוואי כגון מצבי רוח בזמן הסייקל ?
אני מעולם לא חוויתי את התופעות לוואי האלה מעבר לקצת נדודי שינה וקצת הזעת יתר. אבל כל אחד מגיב אחרת. וזה לא משנה עם זה קצר או ארוך טרן זה טרן. אני מעדיף תמיד אסטרים קצרים באופן כללי.

למה אתם מכניסים לעצמכם חומרים לגוף?

הקפצתי אשכול ישן וזכיתי באזהרה, לא אעשה זאת שוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית