הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראשי הציבור החרדי: אינטרנט זה חטא. ילדים שבביתם תימצא התועבה יסולקו מבית הספר

קבל תיקון: אם הם יתגייסו לצבא, או לחליפין גם לנו תינתן האפשרות לא להתגייס לצבא, כשלא נפרנס אותם, כשהם לא ימנעו מאיתנו חופש תנועה בשבתות וחגים, וכש"תכבדו" לא יהיה שקול ל: "הם יעשו ויגידו מה שהם רוצים, תוותרו על חופש הביטוי, העיסוק והתנועה שלכם בשבילם", אז נפסיק וממש לא יפריע לנו עצם קיומם, בדיוק כמו שאין לי שום בעיה עם קיומם של שבטים שמאמינים בוודו.

כן, ממש מסכנים.

מה קשור אנשים לא יכולים לשמור שבת שהם בבסיס ?
כנראה לא הבנת אחי אלה שלא מתגייסים זה לא רק בקטע של שמירת שבת , זה בגלל שאין להם זמן לעסוק במהלך היום בדברים צבאיים הם אמורים ללמוד כל היום זה לא רק קטע של שבת , כמה אתם מושפעים מהתקשורת זה לא יאומן . מה יתן לך שאותו חרדי יהיה לדוגמא מש"ק תורניות , שבנינו מש"ק תורניות מה עושה ? מוריד את הכוסיות משמירה ושוכב איתן בתמורה וב2 בצהריים כבר בבית מגרד את הביצים . באמת זה מה שחשוב לך ? שהחרדי במקום ללמוד יהיה מש"ק תורניות או עובד רס"ר ? דרך אגב תבדוק מה אחוז המשתמטים החרדים , לא ראית מאהל הפראיירים על זה שאנשים מחוייבים לעשות צבא , הורים שולחים את הילדים שלהם לצבא ובתמורה הרס"ר או אחד המפקדים או החיילים אונס את הילדה , או מתעללים במישו כזה או אחר , או החיילים גונבים ציוד . זה לא להיות פראייר ? מי עם מאהל הפראיירים על אלה שמעלימים מס ? כולם אמורים לשלם , אני משלם יש כאלה שלא משלמים למה אין מאהל הפראיירים על זה ? חראטה אחי מאכילים אותכם שטויות , מחנכים אותכם לפחד מדת ולשנוא דת , קוראים לזה שטיפות מח בכוונה בשביל שישמע משו שלילי בשביל להרחיק אותך מזה .

קבל תיקון: אם הם יתגייסו לצבא, או לחליפין גם לנו תינתן האפשרות לא להתגייס לצבא, כשלא נפרנס אותם, כשהם לא ימנעו מאיתנו חופש תנועה בשבתות וחגים, וכש"תכבדו" לא יהיה שקול ל: "הם יעשו ויגידו מה שהם רוצים, תוותרו על חופש הביטוי, העיסוק והתנועה שלכם בשבילם", אז נפסיק וממש לא יפריע לנו עצם קיומם, בדיוק כמו שאין לי שום בעיה עם קיומם של שבטים שמאמינים בוודו.

1 . אם הם יתגייסו לצבא או לחילופין גם לנו תינתן האפשרות לא להתגייס לצבא - הם מתגייסים לצבא , ואלה שלא מתגייסים יש לך אפשרות להתחלף איתם ולא להתגייס , תלך תלמד בישיבה ותהיו כמוהם ותקבל את אותם תנאים (שאחד מהם זה דחיית גיוס)

2. הם לא מפריעים לכם לחופש הביטוי ולחופש תנועה בשבתות ובחגים (דרך אגב אין לך מושג כמה חילונים פוגעים בחופש הביטוי של רבנים וכמה שיעורים של רבנים לא מתקיימים בגלל שבאים חילונים להפריע בכוונה ולא נותנים לרב להעביר שיעור , תבדוק על שיעור של הרב אמנון יצחק באחד האוניברסטאות שהייתה אמורה להיות אם אתה רוצה אני יכול להביא לך סירטון של זה ) נחזור לחופש הביטוי , אתה מתבטא איך שאתה רוצה לא ידוע לי שמישו מנע מימך להתבטא איך שבא לך , לגבי חופש התנועה בשבתות וחגים אני מאמין שיוצא לך לנוע בשבתות ובחגים אם זה רגלית ואם זה ברכב , אז איך בדיוק הם מונעים מימך ?

1 . אם הם יתגייסו לצבא או לחילופין גם לנו תינתן האפשרות לא להתגייס לצבא - הם מתגייסים לצבא , ואלה שלא מתגייסים יש לך אפשרות להתחלף איתם ולא להתגייס , תלך תלמד בישיבה ותהיו כמוהם ותקבל את אותם תנאים (שאחד מהם זה דחיית גיוס)

2. הם לא מפריעים לכם לחופש הביטוי ולחופש תנועה בשבתות ובחגים (דרך אגב אין לך מושג כמה חילונים פוגעים בחופש הביטוי של רבנים וכמה שיעורים של רבנים לא מתקיימים בגלל שבאים חילונים להפריע בכוונה ולא נותנים לרב להעביר שיעור , תבדוק על שיעור של הרב אמנון יצחק באחד האוניברסטאות שהייתה אמורה להיות אם אתה רוצה אני יכול להביא לך סירטון של זה ) נחזור לחופש הביטוי , אתה מתבטא איך שאתה רוצה לא ידוע לי שמישו מנע מימך להתבטא איך שבא לך , לגבי חופש התנועה בשבתות וחגים אני מאמין שיוצא לך לנוע בשבתות ובחגים אם זה רגלית ואם זה ברכב , אז איך בדיוק הם מונעים מימך ?

1. כמו שציינתי - אפליה על רקע (אי) דתי.
2. באמת? יש אוטובוסים בשבת? ממתי?

1. ישנם מגמות חדשות ועלייה ניכרת בגיוס חרדים אני לא מדבר על מאות אלא על אלפים, נכון זה עדיין לא מתקרב למכסה אותה העם שואף אבל עם קצת זמן המספרים ידברו בעד עצמם, כרגע יש בציבור החרדי מיני אבולוציה כגון שהמיתוס שצבא זה מוקצה כבר אינם, ישיבות מבינות שהם יסגרו באם תמשיך החגיגה שהייתה כל השנים אז כבר לישיבות יש אינטרס ליצא בחורים לצבא. לצערי המדינה מושפעת מתקשורת שקרית במיוחד במצבים של להכפיש את החרדים והנתונים של המגויסים החרדים מעולם לא סוקרו באמת.

2. הצבא לא רוצה חרדים, למה? להחזיק חייל חרדי עולה הרבה יותר מחייל דתי או חילוני, אני מדבר אתך במיוחד בתקופה שתקציב הביטחון הולך לעבור קיצוץ נרחב ברגע ויגייסו חרדים המצב הכלכלי של המדינה יהיה בגרעון יותר, אז לכל החכמים למיניהם שחפצים בגיוס החרדים תאמינו לי שהם עושים למדינה טובה שהם לא מתגייסים.

3. שוב מגיעים לאותה נקודה שבה התקשורת שיקרית וגורמת לאזרח התמים להאמין שהוא מפרנס את החרדים!

4. יש חופש תנועה במדינה בשבתות בחגים, אף אחד בחיים לא ימנע ממך להניע את האוטו שלך ולנסוע לאן בא שלך מלבד מאה שערים.

5. ואתה יודע טוב מאוד בינך לבין עצמך שזה שאין לך בעיה עם ה
שבטים שמאמינים בוודו או כתות אחרות ואתה דווקא רודף את החרדים אינה נובעת מהסיבות הטיפשיות שכתבת...

נערך לאחרונה:
1. ישנם מגמות חדשות ועלייה ניכרת בגיוס חרדים אני לא מדבר על מאות אלא על אלפים, נכון זה עדיין לא מתקרב למכסה אותה העם שואף אבל עם קצת זמן המספרים ידברו בעד עצמם, כרגע יש בציבור החרדי מיני אבולוציה כגון שהמיתוס שצבא זה מוקצה כבר אינם, ישיבות מבינות שהם יסגרו באם תמשיך החגיגה שהייתה כל השנים אז כבר לישיבות יש אינטרס ליצא בחורים לצבא. לצערי המדינה מושפעת מתקשורת שקרית במיוחד במצבים של להכפיש את החרדים והנתונים של המגויסים החרדים מעולם לא סוקרו באמת.

2. הצבא לא רוצה חרדים, למה? להחזיק חייל חרדי עולה הרבה יותר מחייל דתי או חילוני, אני מדבר אתך במיוחד בתקופה שתקציב הביטחון הולך לעבור קיצוץ נרחב ברגע ויגייסו חרדים המצב הכלכלי של המדינה יהיה בגרעון יותר, אז לכל החכמים למיניהם שחפצים בגיוס החרדים תאמינו לי שהם עושים למדינה טובה שהם לא מתגייסים.

3. שוב מגיעים לאותה נקודה שבה התקשורת שיקרית וגורמת לאזרח התמים להאמין שהוא מפרנס את החרדים!

4. יש חופש תנועה במדינה בשבתות בחגים, אף אחד בחיים לא ימנע ממך להניע את האוטו שלך ולנסוע לאן בא שלך מלבד מאה שערים.

5. ואתה יודע טוב מאוד בינך לבין עצמך שזה שאין לך בעיה עם ה
שבטים שמאמינים בוודו או כתות אחרות אינה נובעת מהסיבות הטיפשיות שכתבת...

1. אם יש לך את הנתונים "האמיתיים", אתה מוזמן להביא.
2. הצבא גם רוצה להיות מקצועי כי יש לו עודפי כוח אדם ואבטלה סמויה.. אם הם לא מתגייסים, גם אני לא רוצה להתגייס ולעשות טובה למדינה.
3. אנא הראה לנו את האור והבא בפנינו את הנתונים האמיתיים!
4. מהרגע שאין תחבורה ציבורית, יש פגיעה בחופש התנועה על רקע דתי, כלומר כפייה דתית.
5. אתה יודע יפה מאוד שאין לי בעיה עם כתות וודו בדיוק מהסיבות שציינתי.

אתה רוצה לא להתגייס ולא להיות בישיבה וללמוד תורה אין דבר כזה בישראל , גם החרדים לא מקבלים כזה דבר ...

דברת על חופש תנועה , ישלך חופש תנועה אתה רוצה גם שהמדינה תממן לך אוטובסים בשבת תדבר עם המדינה .. תבקש מראש הממשלה תבקש מהעירייה שלך .

אתה ממש לא מבין מה מדברים איתך, אה? בדיוק בגלל שזה המצב במדינה אנחנו מוחים.

1. אם יש לך את הנתונים "האמיתיים", אתה מוזמן להביא.
2. הצבא גם רוצה להיות מקצועי כי יש לו עודפי כוח אדם ואבטלה סמויה.. אם הם לא מתגייסים, גם אני לא רוצה להתגייס ולעשות טובה למדינה.
3. אנא הראה לנו את האור והבא בפנינו את הנתונים האמיתיים!
4. מהרגע שאין תחבורה ציבורית, יש פגיעה בחופש התנועה על רקע דתי, כלומר כפייה דתית.
5. אתה יודע יפה מאוד שאין לי בעיה עם כתות וודו בדיוק מהסיבות שציינתי.
1. אין לי את הנתונים אבל אני יודע טוב מכל אדם כי אני נמצא בצבא ורואה לנגד עיניי מהפכה של ממש בשילוב החרדים.
2. אם הצבא צריך להיות מקצועי או לא זה נושא לדיון אחר, בתור אחד שנמצא בפנים אני אומר לך שברגע שהצבא יהפוך למקצועי אין לנו סיכוי במלחמה, האויבים שלנו יאכלו אותנו ברגע. נכון שיש מלא בסד"כ צה"ל כאלה שכל מה שהן עושות זה להכין קפה או משרה דומה לזה, אבל אין ברירה ואילו הייתה ברירה היא הייתה מיושמת.
3. אתה טוען שאתה מפרנס חרדים נכון? אז עליך חובת ההוכחה ובבקשה לא YNET או כלי אינטרסנטי אחר.
4. למה שיהיה תחבורה ציבורית אם הנהגים והעובדים רוצים יום חופש? והפוך זה לא כפייה דתית כפיה חילונית זה להכריח אחד שרוצה לנפוש בשבת לעבוד!
5. כבר ציינתי שיש כאן שנאת חינם אולי איזה חרדי פעם עשה לך משהו או שבאמת התקשורת גרמה לך לחיות בשקר.

אה אז כל הסיפור על האי אהבה והמחאה זה בגלל שאין אוטובסים בשבת ?

שוב פעם אני אומר לגבי הצבא אתה יכול להיות כמוהם , אתה לא יוכל לא לעשות צבא וגם לא להיות תלמיד ישיבה ואותו דבר הם , גם הם צריכים לבחור או תתלמידי ישיבות או להתגייס .
דרך אגב מי שלא צריך לעשות לא את זה ולא את זה , זה המוסלמים שגרים בישראל , מאהל הפראיירים מוחה גם על זה ?

דרך אגב חוק מדינת ישראל זה לתת יום חופש אחד בשבוע , רוב המוסדות של העירייה גם בתי ספר החופש הוא בשבת .

דרך אגב שאלה לי אלייכם אם אתם כלכך רוצים הכל בשבת שאתם עובדים בשבת אתם גם מבקשים שויון זכויות כמו שאר הימים ושהמשכורת תיהיה זהה לזה של יום חול או שהמשכורת שלכם בשבת היא 150 אחוז ולא כמו ביום חול ?
מעניין אם בקרוב יבקשו שלימודי בית הספר יהיו גם בשבת ואם לא יהיה יגידו שזה כפייה דתית ..

1. אין לי את הנתונים אבל אני יודע טוב מכל אדם כי אני נמצא בצבא ורואה לנגד עיניי מהפכה של ממש בשילוב החרדים.
2. אם הצבא צריך להיות מקצועי או לא זה נושא לדיון אחר, בתור אחד שנמצא בפנים אני אומר לך שברגע שהצבא יהפוך למקצועי אין לנו סיכוי במלחמה, האויבים שלנו יאכלו אותנו ברגע. נכון שיש מלא בסד"כ צה"ל כאלה שכל מה שהן עושות זה להכין קפה או משרה דומה לזה, אבל אין ברירה ואילו הייתה ברירה היא הייתה מיושמת.
3. אתה טוען שאתה מפרנס חרדים נכון? אז עליך חובת ההוכחה ובבקשה לא YNET או כלי אינטרסנטי אחר.
4. למה שיהיה תחבורה ציבורית אם הנהגים והעובדים רוצים יום חופש? והפוך זה לא כפייה דתית כפיה חילונית זה להכריח אחד שרוצה לנפוש בשבת לעבוד!
5. כבר ציינתי שיש כאן שנאת חינם אולי איזה חרדי פעם עשה לך משהו או שבאמת התקשורת גרמה לך לחיות בשקר.

1. אין לך נתונים, אז אל תבלבל את המוח עם דברים שאין לך נתונים לגביהם.
2. טחנו את הנושא הזה כבר מספיק פעמים. תריץ חיפוש.
3. אם לא שמת לב, העליתי לשרשור הזה מאמר. ותסלח לי כבודו, מאיזה מקור בדיוק אתה לוקח את הנתונים שלך שאתה טוען שאני שקרן?
4. מי אמר לך שהנהגים רוצים יום חופש ביום שבת? אולי דווקא טוב להם לעבוד בשבת עם 150% שכר ולקחת חופש ביום חול? לגלות לך סוד - יש אנשים שעובדים בשבת. עובדי בתי מלון, מסעדות, מדריכי חדר כושר, ועוד ועוד ועוד. מי שלא רוצה לעבוד בשבת מכבדים את בקשתו, אבל יש אנשים שזה מתאים להם. למה אתה חושב שקטגורית כל הנהגים לא רוצים לעבוד בשבת?
5. כבר ציינתי שזו לא שנאת חינם. אתה מתעקש לעשות לי ניתוח פסיכולוגי.

1. אין לך נתונים, אז אל תבלבל את המוח עם דברים שאין לך נתונים לגביהם.
2. טחנו את הנושא הזה כבר מספיק פעמים. תריץ חיפוש.
3. אם לא שמת לב, העליתי לשרשור הזה מאמר. ותסלח לי כבודו, מאיזה מקור בדיוק אתה לוקח את הנתונים שלך שאתה טוען שאני שקרן?
4. מי אמר לך שהנהגים רוצים יום חופש ביום שבת? אולי דווקא טוב להם לעבוד בשבת עם 150% שכר ולקחת חופש ביום חול? לגלות לך סוד - יש אנשים שעובדים בשבת. עובדי בתי מלון, מסעדות, מדריכי חדר כושר, ועוד ועוד ועוד. מי שלא רוצה לעבוד בשבת מכבדים את בקשתו, אבל יש אנשים שזה מתאים להם. למה אתה חושב שקטגורית כל הנהגים לא רוצים לעבוד בשבת?
5. כבר ציינתי שזו לא שנאת חינם. אתה מתעקש לעשות לי ניתוח פסיכולוגי.
1. איך אני אתן לך נתונים אתה חושב שאני אכ"א?
2. זה לא הנושא.
3. חלילה לא אמרתי שאתה שקרן אלא שלך יש חובה להוכיח זאת.
4. תשאל כל נהג תעלה לאוטובוס הראשון שאתה רואה אפילו ערבים רוצים חופש. והנושא של חופש בשבת תקף לכל עבודה מה עם בתי ספר? ולא חסר...
5. איך שתרצה.

אה אז כל הסיפור על האי אהבה והמחאה זה בגלל שאין אוטובסים בשבת ?

שוב פעם אני אומר לגבי הצבא אתה יכול להיות כמוהם , אתה לא יוכל לא לעשות צבא וגם לא להיות תלמיד ישיבה ואותו דבר הם , גם הם צריכים לבחור או תתלמידי ישיבות או להתגייס .
דרך אגב מי שלא צריך לעשות לא את זה ולא את זה , זה המוסלמים שגרים בישראל , מאהל הפראיירים מוחה גם על זה ?

דרך אגב חוק מדינת ישראל זה לתת יום חופש אחד בשבוע , רוב המוסדות של העירייה גם בתי ספר החופש הוא בשבת .

דרך אגב שאלה לי אלייכם אם אתם כלכך רוצים הכל בשבת שאתם עובדים בשבת אתם גם מבקשים שויון זכויות כמו שאר הימים ושהמשכורת תיהיה זהה לזה של יום חול או שהמשכורת שלכם בשבת היא 150 אחוז ולא כמו ביום חול ?
מעניין אם בקרוב יבקשו שלימודי בית הספר יהיו גם בשבת ואם לא יהיה יגידו שזה כפייה דתית ..

כבר עניתי לך מספיק פעמים שזו אפלייה וכפייה דתית. להגיד את זה עוד פעם? דוגמה: אם בגרמניה אומרים לך שאם אתה יהודי אתה לא יכול להשתכר יותר מ-5K יורו (נניח), אבל אם תעבור הטבלה ותלך לכנסייה כל יום ראשון אז תוכל להתברג למשרות יותר טובות זו אפלייה או לא? לא מתאים לך - תתנצר. אתה לא יכול להיות גם יהודי וגם להרוויח כסף.

1. איך אני אתן לך נתונים אתה חושב שאני אכ"א?
2. זה לא הנושא.
3. חלילה לא אמרתי שאתה שקרן אלא שלך יש חובה להוכיח זאת.
4. תשאל כל נהג תעלה לאוטובוס הראשון שאתה רואה אפילו ערבים רוצים חופש. והנושא של חופש בשבת תקף לכל עבודה מה עם בתי ספר? ולא חסר...
5. איך שתרצה.

1. אז אל תבלבל את המוח.
2. נכון.
3. הוכחתי. אלא אם כן יש לך נתונים אחרים (וביססנו את זה שאין לך), אז סיימתי.
4. אמרתי שלנהגים לא מגיע חופש? כמו כל אזרח - יומיים בשבוע חופשיים. המדריך שלך בחד"כ לא רוצה חופש? למה הוא עובד בשבת? עובדי מלונות ומסעדות לא רוצים חופש? והם מקבלים אותו - יש הרבה מהם שמעדיפים לעבוד בשבת. ברגע שאתה מונע על רקע דתי מאנשים להגיע ממקום למקום בלי להוציא מאות שקלים על מוניות זו כפייה דתית ופגיעה בחופש התנועה איך שלא תסובב את זה.

איפה בישראל אמרו לך שאם תעשה ככה תרוויח יותר כסף ? אתה נותן דוגמא שאם תתנצר יהיה רק רווח ואם תיהיה יהודי יהיה רק חוסר .

אז אני מסביר לך שוב
במדינה ישראל יש 2 אפשרויות או ללכת לישיבה וללמוד תורה ולדחות את הגיוס או להתגייס ולא ללכת לישיבה וללמוד תורה כל היום . יש כאלה שבוחרים באופציה הראשונה ויש כאלה שבוחרים באופציה השניה . אין פה אם תעשה ככה תקבל 10 אלף אם תעשה ככה תקבל 2 שקל .
אפלייה זה שלא נותנים לבנאדם רשות להיכנס או לבחור , לך יש את האפשרות לבחור מה אתה מעדיף אם זה ללמוד וללכת לישיבה או להתגייס ככה שזאת לא אפליה .
איפה הכפייה הדתית פה ? דרך אגב שכפייה דתית זה סתם מושג שאנשים אוהבים להשתמש בו כדאי להעצים דברים כאילו הדתיים והחרדים לא בסדר והם מכריחים את כולם להיות כאלה או להתנהג כמוהם .

1. אז אל תבלבל את המוח.
2. נכון.
4. אמרתי שלנהגים לא מגיע חופש? כמו כל אזרח - יומיים בשבוע חופשיים. המדריך שלך בחד"כ לא רוצה חופש? למה הוא עובד בשבת? עובדי מלונות ומסעדות לא רוצים חופש? והם מקבלים אותו - יש הרבה מהם שמעדיפים לעבוד בשבת. ברגע שאתה מונע על רקע דתי מאנשים להגיע ממקום למקום בלי להוציא מאות שקלים על מוניות זו כפייה דתית ופגיעה בחופש התנועה איך שלא תסובב את זה.

אתה בשבת מבקש לקבל את אותו תעריף משכורת של יום חול ?

דרך אגב סתם משו לידע כללי אין כזה דבר פטור מהצבא זה דחיית שירות
http://www.kikarhashabat.co.il/לא-בישיבה-ולא-בצבא-50-לא-מתגיי.html

ותקרא את הכתבה הזאת ... מעניין מה תיהיה התגובה שלך

הערכה היא ש21 אחוז מהחילוניים לא מתגייסים ונקראים משתמטים , לעומת החרדים שמדובר ב13 אחוז שהם לא משתמטים אלה מצווים ללמוד תורה יום ולילה ולהתגייס בתאריך מאוחר יותר . (הכוונה דחיית גיוס)

נערך לאחרונה:
איפה בישראל אמרו לך שאם תעשה ככה תרוויח יותר כסף ? אתה נותן דוגמא שאם תתנצר יהיה רק רווח ואם תיהיה יהודי יהיה רק חוסר .

אז אני מסביר לך שוב
במדינה ישראל יש 2 אפשרויות או ללכת לישיבה וללמוד תורה ולדחות את הגיוס או להתגייס ולא ללכת לישיבה וללמוד תורה כל היום . יש כאלה שבוחרים באופציה הראשונה ויש כאלה שבוחרים באופציה השניה . אין פה אם תעשה ככה תקבל 10 אלף אם תעשה ככה תקבל 2 שקל .
אפלייה זה שלא נותנים לבנאדם רשות להיכנס או לבחור , לך יש את האפשרות לבחור מה אתה מעדיף אם זה ללמוד וללכת לישיבה או להתגייס ככה שזאת לא אפליה .
איפה הכפייה הדתית פה ? דרך אגב שכפייה דתית זה סתם מושג שאנשים אוהבים להשתמש בו כדאי להעצים דברים כאילו הדתיים והחרדים לא בסדר והם מכריחים את כולם להיות כאלה או להתנהג כמוהם .

אתה בשבת מבקש לקבל את אותו תעריף משכורת של יום חול ?

דרך אגב סתם משו לידע כללי אין כזה דבר פטור מהצבא זה דחיית שירות
http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%9C%D7%90-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%91%D7%A6%D7%91%D7%90-50-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%AA%D7%92%D7%99%D7%99.html

ותקרא את הכתבה הזאת ... מעניין מה תיהיה התגובה שלך

אתה כ"כ טיפש. אולי זה יעזור: http://he.wikipedia.org/wiki/אפליה

ועל הכתבה הזאת כבר הבעתי את דעתי ולא רק בשרשור הזה - אני בעד צבא מקצועי. לא צריך לכפות לשרת בצבא על אף אחד. ברגע שעל חלק מהציבור זה נכפה ועל חלק לא, יש פה אפליה.

1. אז אל תבלבל את המוח.
2. נכון.
טוב בסדר נצחת אתה צודק בהצלחה במסע להכפשת הציבור החרדי.

נערך לאחרונה:
אתה כ"כ טיפש. אולי זה יעזור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%94

ועל הכתבה הזאת כבר הבעתי את דעתי ולא רק בשרשור הזה - אני בעד צבא מקצועי. לא צריך לכפות לשרת בצבא על אף אחד. ברגע שעל חלק מהציבור זה נכפה ועל חלק לא, יש פה אפליה.

אבל איפה האפליה פה , אני כ"כ טיפש אז אני רוצה שתעזור לי אח יקר , אמא לוקחת את שני בניה לחנות שוקלדים , אחד קונה שוקלוד חלבי והילד השני קונה שוקלד מריר (השוקולדים עלו אותו מחיר והילדים בחרו את השוקולדים על ידי בחירה חופשית מרצונם) האם זה שקנה את השקולד מריר יכול להתלוננן על אפליה ?

כנ"ל פה נער מגיע לגיל 18 ואמור להתגייס יש לו אפשרות להיכנס לישיבה וללמוד כל היום תורה ולדחות את הגיוס או להגתייס , הוא בוחר להתגייס איפה האפליה פה ?
התורה היא של כולנו , כל אחד יכול לבחור להיות חרדי ולהיות בישיבה ובכך לדחות את הגיוס , כמו שהילד קנה שוקלד מריר הוא יכל לקנות שוקלד חלבי , כמו שהנער התגייס הוא יכל להיכנס לישיבה ולא להתגייס , איפה האפליה פה ? סליחה על זה שאני כלכך טיפש אבל אני אשמח להחכים ושתסביר לי .

ולא יצא לי לראות תגובה שלך לכתבה שהבאתי אז אני אשמח שתרשום שוב .

אתה מוזמן להריץ חיפוש על כל הדיונים שניהלנו פה על צבא מקצועי.
עניתי לך כבר עשר פעמים - ברגע שקבוצה מסוימת מקבלת הטבה או משוחררת מחובה על רקע דתי, זו אפלייה. להגיד לי להמיר או לשנות את הדת שלי כדי לקבל את ההטבה זה בדיוק ההגדרה של אפליה.
האנלוגיה הנכונה היא: משה יקבל את השוקולד חלב שיוסי שילם עליו מכספו ועבד בשבילו, כי משה מאמין בנחש מדבר ויוסי לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית