הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כלוב

idoamsallem

משתמש פעיל
333
3
נק' מוניטין:
10
333
3
נערך לאחרונה:
מישהו יכול לעזור לי למצוא את הכלוב הכי זול בבקשה 📢

תודה ..
זה הכי זול בינתיים http://www.z-zol.co.il/items.asp?Qsearch=%EB%EC%E5%E1&qmanufact=

אהה וגם מוט אולימפי ופלטות
חדש או יד 2
מה אתם אומרים על הדגם הזה ?
http://www.bigsport4u.co.il/?page=products&id=1019
יש חסרונות לשתי הדגמים,
IMPULSE- אין לו סט חורים בצד החיצוני של הכלוב, וזה מקטין את אפשרויות התרגילים שאתה יכול לעשות איתו. כלומר : או לעבוד בתוכו או לא לעבוד איתו בכלל.
BODYSOLID- (זהה לכלוב במכון שלנו) יש לו פגם הנדסי. הקורה התחתונה בחלק האחורי יושבת בתוך המסגרת ולא מחוצא לה כמו שצריך להיות, כך שכאשר אתה בא להרים את המוט מהווים, אתה צריך לדרוך עליה עם חלק מכף הרגל. זה הופך למסוכן כאשר מדובר במשקלי עבודה.
אבל למדתי להסתדר איתו - אני מגלגל את המוט לקצה של הווים ומרחיק אותו כמה שאפשר מהקורה ויוצר יותר מרחק לכף הרגל. עדין לא כיף אבל אפשר לעבוד כך.
לכן הייתי הולך על הכלוב הזה (BODYSOLID).

• פותח/ת השרשור
יש חסרונות לשתי הדגמים,
IMPULSE- אין לו סט חורים בצד החיצוני של הכלוב, וזה מקטין את אפשרויות התרגילים שאתה יכול לעשות איתו. כלומר : או לעבוד בתוכו או לא לעבוד איתו בכלל.
BODYSOLID- (זהה לכלוב במכון שלנו) יש לו פגם הנדסי. הקורה התחתונה בחלק האחורי יושבת בתוך המסגרת ולא מחוצא לה כמו שצריך להיות, כך שכאשר אתה בא להרים את המוט מהווים, אתה צריך לדרוך עליה עם חלק מכף הרגל. זה הופך למסוכן כאשר מדובר במשקלי עבודה.
אבל למדתי להסתדר איתו - אני מגלגל את המוט לקצה של הווים ומרחיק אותו כמה שאפשר מהקורה ויוצר יותר מרחק לכף הרגל. עדין לא כיף אבל אפשר לעבוד כך.
לכן הייתי הולך על הכלוב הזה (BODYSOLID).
תודה רבה על ההתייחסות אבל נראה לי שאפשר להעביר את הווים לצד השני לא ?
וכך אין בעיה

לא יאמן איזה מחירים תוקעים בארץ..
בכל אופן יש איזו תוכנית בניה של כלוב של ריפטו שהוא רשם מלפני המון זמן.
היא טובה ודי פשוטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית